من تو این دو سه سال اخیر که پیغاما و اخبار تو کریر زیاد شده، خیلی انگلیسی ازش یاد گرفتم.نقل قول:
Printable View
من تو این دو سه سال اخیر که پیغاما و اخبار تو کریر زیاد شده، خیلی انگلیسی ازش یاد گرفتم.نقل قول:
تا حالا کسی فصل دوم رفته کریر مد رو میگم ؟؟
- :n13:
من رفتم. الان هنوز تو جولایم.نقل قول:
متاسفانه کریر مود یک مشکل بزرگ داره،اونم هوش مصنوعی ضعیف مربیان حریف هست..
مثلا منی که منچستر بر می دارم و بازی می کنم توی خونه ی خودم،مثلا با ساثهمتون بازی دارم،حریف به این ضعیفی میاد 4.3.3 میچینه!در حالی که باید حداکثر به فکر تساوی باشه و سیستم دفاعی بچینه..بعضی وقت ها این مشکلات باعث میشه از کریر مود دست بکشم و برم همون آلتیمت تیم رو بزنم.
داداش من امروز بازی رو خریدم ولی این پیغام رو میدهنقل قول:
این چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم توی این چند سری که فیفا کریر میزدم هیچ وقت مربی دست به ترکیبش نمیزد . مگه فقط وسط بازی .نقل قول:
سلام ببخشید من کرک ورژن 4 فیفا رو هم گرفتم و ریختم تو پوشه گیم ولی تا اونجایی که ترکیب میچینی میاد بعدش که میزنی بره تو بازی میپره بیرون.کسی میتونه بگه باید چیکار کنم.ممنون از همه کاربران سایت پیسی وورلد.
درایور کارت گرافیک رو آپدیت کن احتمال زیاد درست میشهنقل قول:
تشکر.برم گرافیکو اپدیت کنم پس
نقل قول:
اگه بازی رو به شکل زیر و از فایل fifaconfig.exe اجرا کنی همین خطا رو نشون میده . که به دلیل نصب نبودن برنامه اوریجین هست. البته نیازی به نصب اوریجین نداری.
بعد از نصب، بازیو از شرتکاتی که روی دسکتاپ هست اجرا کن که مستقیم میره تو بازی. اگر شرتکاتی نداشت از مسیر زباید اجرا کنی...