میتونی از قسمت زیر ویندوز رو رفرش یا به حالت کارخانه برگردونینقل قول:
Printable View
میتونی از قسمت زیر ویندوز رو رفرش یا به حالت کارخانه برگردونینقل قول:
شاید این برنامه مشکل ایجاد کرده باشه.بهتره دیگه نصبش نکنید.خیلی به ظاهر ویندوز گیر ندین :) در ضمن تا چند وقت دیگه ویندوز 8.1 میاد.فکر کنم باگ کمتری داشته باشه.نقل قول:
ممنون از همه دوستان
Shik عزیز بله با اون گزینه آشناییت دارم اما فعلا میخوام همه فایل ها مو بریزم رو Dvd 9 چون که متاسفانه فلش 32 یا بالاتر در حال حاضر ندارم و از بدشانسی
ما هارد 1ترابایتمون هم دست یکی از دوستان هستش.
ممنون که پیگیر سوالات من بودین ولی درست نشد: یعنی بایوس رو که دانلود کردم ، نصبش کردم ولی گفت که ورژن قبلی با ورژن جدید یکی هستند(71cn45ww(v1.8 :n13:واسه آبدیت باتری هم شناساییش نکرد.راه دیگه ای نداره؟:n12:نقل قول:
برای اپدیت باتری چندبار تست کن فکر کنم باید به اینترنت کانکت باشی.روش راست کلیک و run as administrator بزننقل قول:
سلام دوستان
بالاخره تصميم گرفتم فردا برم اين لپ تاپو بگيرم!
چندتا سوال
1- راس ميگن كه i7 با رم 8 بك لايت نداره ؟! يا چرته!؟
2- تفاوت قيمت i7 رم 8 با 6 چقده!؟
3- من تهرانم از كجا برم بگيرم ك كمتر بكنن تو پاچم!؟!!!!!!
4-كلا تو اين رنج قيمت انتخاب خوبيه!؟ قيمت ها هم خيلي متفاوته! يه جا ديدم 2500 يه جا ديدم 2800!! جريان چيه!؟!
ممنون ميشم جواب بديد:n12:
چند بار دیگه امتحان کردم بازم نشد.حتی رفتم تو سایت لنوو و دانلودشون کردم ،همون پیغام رو میده.به نظر شما چیکار کنم؟:n04:نقل قول:
دوستان بعضی وقتا صدای تر تر کردن از هارد میاد.عادیه؟ واسه همه اینجوره؟
آپدیت باتری واسه منم نصب نمیشه
سلام دوست عزیز.من گرفتم بکلایت داره.2حدود 50تومن اختلافشه3من از تهران نگرفتم و نمیدونم،بقیه دوستان که میدونن راهنماییتون میکنن4آره مطمئن باش که انتخاب خوبیه...شک نکن...الآن توبازار 2650 دیدم، خلاصه هرکی هرجور که میتونه قیمتارو بالاوپایین میکنه...:n01:نقل قول:
مرسي كه جواب دادي داداش گلمنقل قول:
گرافيك اين مدل كه گرفتي چيه!؟ 710 يا 740؟ رمش 8 ديگه؟
بعد اينكه ويندوز رو خود لپ تاپ هست يا بايد نصب شه؟ من يه جا خوندم مال سازگار ويندوز روش نصبه