سلامنقل قول:
مگر اینکه ویروس فعال باشه..... وگرنه پیغام ریستارت نمیده.
سلامنقل قول:
مگر اینکه ویروس فعال باشه..... وگرنه پیغام ریستارت نمیده.
سلام..این مشکل برا منم پیش اومده قبلا ...من سیستمم رو از طریق system restore ریسیت کردم،درست شد...فایلای پاک شده برگشت و تونستم از کنترل پانل پاکش کنم.نقل قول:
دوستان عزیز یه مورد برام پیش اومده گفتم مطرحش کنم شاید کسی دلیلشو بدونه.
توی قسمت Blocked Instrusion میگشتم چون کومودوم یه 50 تایی بلاک کرده بود رفتم توش دیدم اکثرا فایل های بلاک شده مربوط به خود کومودو هستند!!! یعنی فایل اصلی خودش cis.exe رو همش بلاک میکرد...خیلی تعجب کردم خواستم اسکزین شات بگیرم امروز اما متاسفانه ریپورتا پاک شده بود...کسی میدونه دلیلشو؟؟
همه تنظیماتم هم دیفالت بودش...
نقل قول:
سلام
تحلیلی که از مشاهده بخش گزارشها داشتید فکر میکنم اشتباه بوده... کومودو پروسه های خودشو مسدود نمیکنه....چند صفحه اخیر را بخونید ، با دوستان در این باره در چند صفحه آخر صحبت کردیم....
اگه منظورتون پست اون دوستان عزیزیه که اکسپلورر و روبوفرم میخواست به کومودو دسترسی پیدا کنه و جلوگیری شده بود، کاملا لاگ من فرق میکرد چون در قسمت اپلیکیشن نام و آیکن کومودو اومده بود...یعنی یه جورایی میشه گفت که خودش میخواسته به خودش دسترسی پیدا کنه و بلاک کرده خودشو:n19::n19:نقل قول:
اگه دوباره این مساله پیش اومد حتما اسکرین شات میگیرم و قرار میدم...:n16::n16:
....................................
متوجه شدم هنگام کار با سندباکس همچین اتفاقی میوفته اینم اسکرین شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین چیزی عادیه آیا؟؟ ببخشید اگه سوالم ابتدایی هست...من تازه به جمع کاربرای این آنتی ویروس فوق العاده پیوستم به بزرگی خودتون ببخشین!
ممنون :n16:
سلام
سوالی پیش اومده برام که این چند فایل چرا تو سندباکس همش در حال اجرا هستند ؟ ایا ضروریات سند باکس کمودو برای اجرای سایر برنامه ها هستند ؟ با تشکر :n16:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما احتمالا کیوسک مجازی رو اجرا کردید ویا دراگون رو به صورت virtual comodo dragon اجرا کردید و در پایان reset sandbox رو نزدید تا پاکسازی انجام بشه به همین خاطر این فایلها رو در سند باکس میبینید
یکبار reset sandbox رو بزنید مشکل حل میشه
با سلام
دوستان یک سوال:
اقای جدا یک تنظیم برای کومودو (البته نگارش 5) گذاشته بودند،
می خواستم بدونم در نگارش جدید چگونه باید این قوانین را تعریف کنیم. من که هر چی چک کردم گزینه ای با نام Select From را ندیدم، فقط file و folder و run process و groups است و هیچ گزینه دیگری در زیر منو add نیست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423224&page=323&p=6658250&viewfull=1#post6658250
ممنون میشم توضیح دهید.
---
ضمنا اگر از دوستان کسی معنای \Device\KsecDD را متوجه شد باز ممنون میشم به من هم توضیح دهد.
با تشکر
نقل قول:
سلام محمد جان؛
خوشحالم که دوباره در انجمن آنتی ویروس شما را زیارت میکنم ..... حضور شما خاطراتی را برای من زنده میکنه...... خاطراتی از دوران بعد از مهران! و مسائلی که بعد از اون پیش اومد.....معرفی این محصول کار سختی بود و نگهداشت این پرچم کار سختتر!.... دوستانی رفتند و دوستانی ماندند ... یه عده هم به واسطه تندروی هایی که داشتند شهید شدند! اما این وسط یکی بود که همون روزها با خودش عهدی بست... اون فرد هنوزم اینجاست! .... فقط به واسطه "وفای به عهد" ی که با خودش بست...
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن *** منم که دیده نیالودم به بد دیدن
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم*** که در طریقت ما کافریست رنجیدن
کومودو به یه همچین فردی نیاز داشت.
----
اما شما از ارادت قلبی من نسبت خودتون خبر دارید. به دلیل اینکه فعالیتهای شما فارق از افراط و تفریط بود.... چیزی که من روش تکیه میکردم.... و همین عاملی بود تا دوستیها ادامه داشته باشه و بعضاً با هم از کانالهای مختلف در ارتباط باشیم...
هشت خط بالا فقط خوش آمد گویی بوده.... و اما در مورد مطلبی که فرمودید، بد نیست تجربه نسخه جدید را برای مدتی داشته باشی.... پیشرفتهایی حاصل شده و تغییرات زیادی نسبت به گذشته بوجود اومده...
در مورد تنظیمات مسائلی در ذهن داشتید که همانطور که عرض کردم کومودو بره روی پرواکتیو و سندباکس فعال روی محدودیت حداکثر یا کاملاً مجازی نیازی به کار اضافه ای نیست. و یا با اتوسندباکس غیر فعال و HIPS فعال و حالت "پرگو"، چندان نیاز به دستکاری اضافه ندارید.
با سلام
ممنون دوست عزیز.
کاملا با حرفتون موافقم، اما در آن زمان به جز مشکلات انجمن با مشکلات دیگری خارج از انجمن هم رو به رو شدم و متاسفانه نتونستم ادامه بدم و به اجبار با دوست عزیزم SantaMove از انجمن رفتیم.
ولی العان فرق میکنه، کمی از مشکلات خارج از انجمنم کم شده و خوشبختانه تونستم یک کار نیمه وقت پیدا کنم.(در نمایندگی کسپر :n02:، البته به عنوان مدیر برنامه نویس)
و حالا هم دارم روی یک پروژه به نام sana tools کار میکنم که تقریبا میشه گفت پروژه کاملی است از نظر مخرب های usb و تعمیر و بهینه سازی سیستم.
---
به هر حال بعد از مهران عزیز شما و santamove و jolan57 و کمی هم بنده برای این انجمن تلاش میکردیم که اگر خدا بخواهد سعی میکنم دوباره در این راه قدم بگذارم تا شاید کمی از زحمات شما و بقیه دوستان جبران شود و اگر در گذشته اشتباهی از من سر زده که دوستان را ناراحت کرده از همه عذرخواهی میکنم و سعی میکنم جبران کنم.
خلاصه حرفحاتون برام خیلی دلنشین است و از گفتارتون تشکر میکنم
---
در مورد سوالم :
حرفتون را کاملا قبول دارم اما دوست داشتم بدونم در نگارش جدید چگونه میتوان این قوانین را اضافه کرد.
چون هر کاری کردم خودم نتونستم این کار را انجام بدم.
ممنون میشم توضیح دهید.
با تشکر