خارج از کریر مود باید هند رو فعال کنی...
Printable View
خارج از کریر مود باید هند رو فعال کنی...
همونطور که قبلا دوستان گفتن بخش نقل و انتقلات به شدت مسخره است !!
من با رئال دارم میرم ... لواندوفسکی ... نیمار ... کاوانی ... فالکائو ... تیاگو سیلوا ... اینیستا !! . ... فابرگاس !!! .... فلیپ لام !! .... سانتی کازورلا ... !!! داوید سیلوا ... رو خریدم !!!!
دیدم خیلی بی معنی شد در اومدم با فولام دارم میرم ... :|
فقط یه سوال داشتم !! کسی میدونه چطور میشه ملیت بازیکنهارو برای تیم ملی تغییر داد؟ چون خوندم میشه همچین کاری کرد اما من همچین حالتی ندیدم !! (روی ایکس باکس بازی میکنم)
بعدم یه سوال دیگه !! قسمت کاتالوگ که میگن کجاست ؟! باید بخش آنلاین باشه آره ؟!!؟!
این دوتارو ندیدم + ورزشگاه نیوکمپ فکر کردم نسخه ی من کامل نیست ! اما از ورزشگاه نیوکمپ مطمئن شدم که لایسنس نشده موند این دوتا سوالم !
قسمت کاتالوگ مربوط به بخش آنلاین هست... از قسمت EAS FC باید رفتنقل قول:
دوستان عزیز
این بازی با ویندوز 8 نسخه Professional 64Bit سازگاری داره ؟
یک سری از کاربران برای اجرای فیفا روی ویندوز 8 مشکل داشتن . فکر کنم بهترین راه برای شما اینه که خودتون تست کنین .
ولی فکر کنم به مشکل بخورین.
کسی نفهمید چطور میشه edit player رو تو کریر فعال کرد؟
من بازی رو نصب کردم
وقتی میخوام از طریق Kick Off یه بازی ساده انجام بدم تا میخواد وارد بازی بشه
کلا از بازی میاد بیرون.
مشکل از کجاست؟
تو اون قسمت Tornoment هم همین مشکل هست. هر موقع Match start میکنم از بازی میاد بیرون
باید کارت گرافیکت رو آپدیت کنی بعد درست میشه...نقل قول:
کسایی که اینجوری بازیکن میخورن یه سوال داشتم . ایا بازیکنهای ضعیف رو میفروشین که اینا رو میخرین یا نه ؟ یا قید بازیکنهای بزرگتون رو میزنین و اینا رو میخرین ؟نقل قول:
چون من دورتموند دارم و با بودجه 21 میلیونیم فقط اوگبونا رو از تورینو خریدم با 15000 تا . بقیه بازیکنهای ضعیف رو هم دادم برن قرضی که اورالشون بره بالا .
در ضمن مهاجم نوک خوب که سرعتی و دریبلر باشه و جوون هم باشه و خوب پیشرفت کنه کسی سراغ داره ؟ قیمتش نمیخوام انچنانی باشه . دور و بر 15 تا 20 تا خوبه .
بابا یکی جواب ما رو بدهنقل قول: