عزیز داریم ایده یه سپهر رو درست میکنیم :دی که توش جاده هم داره ماشین هم داره ( اما این شکلی نیست ) :دی این زیادی تخیلیه به ماین کرافت نمیخوره :)نقل قول:
Printable View
عزیز داریم ایده یه سپهر رو درست میکنیم :دی که توش جاده هم داره ماشین هم داره ( اما این شکلی نیست ) :دی این زیادی تخیلیه به ماین کرافت نمیخوره :)نقل قول:
اقا من وقتی بازی دو اجرا میکنم ارور bad video card drive رو میده خواهش میکنم راهنمایی کنید
:n28:
کارت گرافیک رو باید آپدیت کنید.نقل قول:
مدل کارت گرافیک رو بگو برات لینکش رو بزارم.
اون ماشینا چه خنده دارن اول فکر کردم مجسمه ساختی تو ماینکرافت :دی
:/ کجاش خنده داره ماد ـه دیگه :n13: ندیدی ؟ :دی تا حالا ؟ :دینقل قول:
__________________________________________________ __________
دوستان عزیز و گرامی :دی سرور جدید که ران میشه رم اش بالای 10 هست :دی ( چون سرور ها زیادی داریم و رم نمیکشه :دی )
Mehran News
خنده دارن دیگه.اصن فرمول کرفتشون چیه؟
اقا من مشکل bad video card ام حل شد ولی وقتی میخوام برم تو سرور ها ارور conection lost end of stream میده خواهش میکنم کمک کنید خیلی دوست دارم بازیش کنم:n28:
اگه ای پی رو زدی سرور رو اد کردی این ارور رو داد...نقل قول:
با Direct Connect کانکت شو درست میشه :دی مشکلات بازی کرکه که از 1.4.7 شروع شده :n09:
سرور پوکیییییییییییید.
ویتر اومد.خونه ی من!!! :دی
سلام ، ببخشیدا ولی آشغال ترین ادمین ها ، ادمین های سرور ماینباز هستند !!! یه جک پروندم Mute شدم الان با امشب میشه 3مین شب که من Mute هستم و ادمین ها توجه نمیکنند Helpop را هم که اصلا وللش !!! امیدوارم سرور های دیگر ایرانی بهبود پیدا کنند !!! واقعا که ... :n15: