دوس عزیز کسانی بودن که گفتن ما به شهر رفتیم ولی هیچکدومشون مدرکی نشون ندادن که ما باور کنیم.:5:نقل قول:
یکیشون همین آقا ایمان که جزو اولین کسانی بودن که گفتن خودشون تونستن به شهر برن.:8:
Printable View
دوس عزیز کسانی بودن که گفتن ما به شهر رفتیم ولی هیچکدومشون مدرکی نشون ندادن که ما باور کنیم.:5:نقل قول:
یکیشون همین آقا ایمان که جزو اولین کسانی بودن که گفتن خودشون تونستن به شهر برن.:8:
دلم برات تنگ شده جونم .................... میخوام بیبینمت نمیتونمنقل قول:
سلام خوبی منم خوشحالم که می بینمت :40::11::46:
دارم wow بازی میکنم :46:. بعدم میرم سر کار:27: ولی دلم برای همه شما تنگ شده بود:19:
( بازم میگم من شهر رفتم :21: ) اگه فرست کنم سابت هم میکنم :46: ( همونجور که تمام حرفامو صابت کردم :5: )
اشکال نداره تو بگو کیه ما 10000 تومان هم می خریم؟نقل قول:
چجوری برات بفرستم؟ اگه تو مشهدی خودت بیا بگیر.نقل قول:
من این بازی رو خیلی دوست دارم قبلا روی کنسول بازیش کردم اما چند وقتیه فروختمش ولی سیدیشو دارم اگه کسی شبیه ساز پلی استیشن رو داره ممنون میشم لینکش رو بزاره یا پلی1 یاپلی2:11:
بهت آدرس می دم برام پست کن با مموری کاردش ولی شیطون دروغ نگی ها:31:نقل قول:
ابزار را چطور باید تقویت کرد
بايد اول بري با ابزارت كمي كار كني بعد از مدتي وقتي كه استارت رو مي زني صفحه اي باز مي شه كه درصد هاي ابزارات رو نوشته اگه از 100% بيشتر شد مي توني تقويت كني براي تقويت كردن پس از اتمام درصد ها بايد بري از غار سنگ مخصوص كه رنگ هاش با درجه هاي مختلف اند رو پيدا كني (قهوه اي ، برنز ، طلايي ، آبي(مخصوص)) بعد از اين كار بايد بري به مغازه كنار آب انگور فروشي و با دادن اين سنگ 3 گزينه ظاهر مي شه كه بايد اولي رو بزني . بعد هزينه اش رو و تعداد روز هايي رو كه طول خواهد كشيد رو نشون مي ده اگه پولشو داشتي Yes رو بزن . بعد از 3 روز برو ابزارت رو ازش بگير .نقل قول:
سلام به همه دوستان قدیمی هاروست مونی :40:
ای ایمان بی معرفت نامرد انجمن را خراب کردی و رفتی و هیچ خبری هم ندادی میدونی چقدر دنبالت گشتم تو این مدت :19:
اما خوشحالم حالت خوبه :11: امیدورام بیشتر بیایی تا ببینیمت
دوستان من از اون موقع بازی را ترک کردم اما ایمان میگه شهر هست من میگم نیست چون خیلی از سایت ها را گشتم اگرم باشه تو این سی دی هایی که ما خریدیم نیست ازش حذف شده.
منم حاضرم اون سیو را بخرم هر چی قیمت دادید اما همونجوری که محمد هم گفت کلاه سر ما نزاری یه موقع