با کامپیوتر دیگه:n18:نقل قول:
Printable View
با کامپیوتر دیگه:n18:نقل قول:
سلام بچه ها من نسخه بلک باکس را دانلود کردم و نصب کردم اولین بار وارد بازی شد اما زبان بازی چیز دیگه ای بود با الت و اف 4 خارج شدم.... حالا دیگه وارد بازی نمی تونم بشم روی ایکون بازی داخل پوشه کلیک میکنم یه لحظه ارم بازی میاد ولی صفحه سیاه نمیشه و ارم بازی میره؟:n27:
کرک دانلود کردم نرم افزار های مربوطه را هم ریختم ..... بد بختی اینجاس که هیچ اروری نمیده که بدونم چه مرگشه ؟؟؟ لطفا کمک کنید
از yasdl دانلود کردم
فقط بار اول بازی اجرا شد و تنظیمات کامپیوتر را ازم میخواست که با آلت و اف 4 بیرون امدم....دیگه بازی باز نشده برام.....حتی پاک کردم و دوباره هم نصب کردم
شما یک بار هرچی داره از کامپیوتر پاک کن کلا ریشه اش را بکن از کامپیوتر و دوباره نصبش کن.
سلام.من نمی تونم انلاین رو ایکس باکس بازی کنم؟ وقتی دارم با یک نفر بازی می کنم ازش درمیاد و می نویسه که سیسون طولانی در دسترس نیست .چکار کنم؟ تاحالا نتونستم یک بارم بازی کنم.
نقل قول:
- تنظمیات دسته عوض کرده بودم میخواستم به حالت قبلی برگردونم فایل option.ini را حذف کردم حالا مشکل حل شد
مرحله داستانیشو رسیدم به شائوکان با ریدن نزدیک 40 بار تاحالا رفتم خیلی این شائوکان چقره نمیشه شکستش داد بازم با بروسلی راحتتر بود با ریدن نمیشه
خیلی سخته کسی سیو این مرحلرو نداره؟
ازش فاصله بگیر و برق بزن و وقتی نزدیکت شد شیرجه برو روش.
بچه ها سلام...یه سوال میکنم ازتون ببینم چند مرد حلاجین....اگر گفتین نوب سایبوت واسه چی اسمش نوب سایبش هستش؟