برادر لطف کن یه توضیح راجع به این مشکی قرمز بده ، داستانش چیهنقل قول:
از DEFY + برادر چی میدونی گیر میاد اینجا
برادر لطف کن یه توضیح راجع به این مشکی قرمز بده ، داستانش چیهنقل قول:
از DEFY + برادر چی میدونی گیر میاد اینجا
سلامنقل قول:
در واقع همین دیفای خودمون هست . رنگش مشکی قرمز هست . مشکی سفیدش هم که بود و مشکی کامل هم که اکثرا" دارن .
دیفای پلاس هم که تازه تو آلمان میخواد عرضه بشه .و فعلا" منتظرش نباشید .
سلام!:20:
یکی از بچه ها یه گوشی آندرویدی خوب در حد 400 می خواست من با سرچی که کردم به دیفای رسیدم ولی میگه موتورولا خوب نیست و چون توی ایران کمه، لوازم جانبی و تعمیرکار نداره
واقعا" اگه مثلاً باتریش یا دکمه هاش یا احیاناً تاچش خراب بشه توی بازار گیر نمیاد و تعمیرکار درست درمون نداره و باید بندازیم دور؟:31:
در کل نظرتون راجع به این گوشی چیه کسی پشیمون نشده از خریدنش؟
کسی به مشکلی چیزی تا حالا باهاش بر نخورده؟
تاچش خوبه؟
دکمه هاش خراب نمی شه؟
منتظر راهنمایی های ارزنده تون هستم:11:
با تشکر!
هادى جان سلام. حدودبيست روز پيش هرچى گوشى داشتم فروختم وبه خودم گفتم يك مدت ديگه گوشى بازى نكنم البته دوتا تبلت وگوشى اتريكس رادلم نيامد بفروشم تا چندروزپيش كه اتريكس را به ٢.٣.٤آبديت كردم واقعآ آخرهرچى گوشيه من كلى با اتريكس حال مى كنم خلاصه دوبار گفتم يه گوشى
بخرم آنهم ازگوشيهاى موتورولاچون چيزجديدى به اين زوديها نمى آيد گفتم يا همين ديفاى ويا ميليستون ٢ رابگيرم البته هادى جان شرمندم ولى اگرلطف
كنى ومن راراهنمائى كنى ممنونت هستم به نظرشماكدام رابخرم درموقع خريدبه چه مواردى بايستى دقت كنم آيا ازسايتهابخرم يا خودم مستقيم ازبازار
بخرم
دوست عزيز درست كه گوشي هايموتورولا بهترين كيفيت رو دارن و خرابي به ندرت براشون بوجود مياد . مگر اينكه در اثر ضربه شدي و يا ... باشه .نقل قول:
اما خوب همانقدر كه گوشيهاش كم هست لوازم جانبي و تعمركارش هم كمه .
من واقعيت رو بگم تو اين 7-8 ساله كه انواع گوشي موتورولا رو داشتم فقط يكبار يكيشون خرابي فلت كشويي داشت كه بعد كمي گشتن دنبالش تو تهران درستش كردم .
ديگه تصميم با خودته .
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
سلام رضا جون . يباره آتريكس رو هم بفروش به خودم :31:نقل قول:
بين ديفاي و ميلستون هم ميلستون 2 بهتره .
اما اگر اهل رام زدن و تنوع رام هستي الان ديفاي بهتره . اما ميلستون 2 هم كم كم رامهاش داره زياد ميشه . اينطور كه من تو xda ديدم رام سيانوژن رو هم دارن واسه ميلستون 2 پورت ميكنن .
اگر جايي ميشناسي كه مطمئنه از همونجا بخر وگرنه سايت گوشي شاپ هم خيلي مطمئنه و قيمتهاش هم نسبتا" خوبه .
ديفاي مشكي قرمز هم اومده . كم هست اما گير مياد . خواستي بگو تا آدرست بدم بري بخري
من دکمه پاور گوشیم خراب شد لاک نمیشد وخاموش روشن هم نمیشد..بردم نمایندگی موتورولا گفت قطعش نیست یک ماه دیگه میرم دبی بیارش تاببرمش تعمیرش کنم..دلوزدم دادم به یه تعمیرکار 17تومن گرفت درستش کرد!! قطعه یه گوشیه دیگه رو جازد براش الان موقع لاک کردن یه صداهم میده دکمش!!!!
واقعا کسی نیست یه راهنمایی کنه راجع به مشکل نشناختن باتری!
مشکلت رو کامل بگو تا حلش کنیم .نقل قول:
چیکار کردی که اینطوری شده ؟
والا هادی جان تو صفحه قبل چندبار گفتم کسی جواب نداد دادمش تعمیرکار(ابته اگه درستش کرد تعمیرکاره) ببینم میتونه کاریش بکنهنقل قول:
رو گوشی رام سیانوژن ریخته بودم منتها اکثر برنامه ها و بازیها نصب نمیشدن مشکل خاص دیگه ای هم نداشت منم وایپ کردم گفتم شاید درست بشه درست نشد هیچ دیگه بالا نیومد رو ارم موتو گیر میکرد شارژش تموم زدمش شارژ دیدم اصلا باتری رو دیگه نمیشناسه و علامت ؟ اومد رو باتری خلاصه هر جور بگی با گوشی ور رفتم البته بدون باتری همینجور زدمش به برق و رو منوی بوتش کار کردم فایده نداشت که نداشت شارژر خرچنگی هم به باتری زدم اصلا شارژش نکرد فک کنم شارژر مشکل داشت
دوستان هم تو فروم کسی جواب نداد منم مجبور شدم بدم یکی که گفت میتونه درستش کنه فعلا چندبار زنگ زدم بهش میگه گوشی رام رو نمیخونه و دورش گرفته تا درستش کنه
الانم زنگ زدم مغازش بسته است رفت برا فردا ، فک نکنم فردا هم بتونه کاریش بکنه
حالا اگه بخام رام اورجینال2.1 بریزم روش چیکار کنم مشکل باتریش چیه؟
اگه انشاله درست شد برای من همین 2.1 خودش بهتر از هر رام دیگه بود
مرسی:10:
سلام به دوستان و البته هادی عزیز
هادی خان شما از ex115 راضی هستی؟ دنبال یک گوشی 2 سیم کارته میگردم گفتم با شما هم مشورت کنم
فکر نمیکنم ex 119 تو بازار پیدا بشه
آقا شرمنده اینجا مطرح کردم اگه امکانش هست از بدی ها و خوبی هاش بگو چون این هفته باید بخرم