آقا من یه مشکل دارم
وقتی بازی رو نصب میکنم
فقط یهبار میتونم ازش استفاده کنم
بعدش بایدئ حتما سیستم رو ریست کنم تا اجرا بشه
مشکل از چیه؟
Printable View
آقا من یه مشکل دارم
وقتی بازی رو نصب میکنم
فقط یهبار میتونم ازش استفاده کنم
بعدش بایدئ حتما سیستم رو ریست کنم تا اجرا بشه
مشکل از چیه؟
از free ride قبلی استفاده نکنیدنقل قول:
مدی که بالا گذاشتم رو دانلود کنید و بریزید به
\Mafia II\pc\dlcs
و در واقع باید درون پوشه ی dlcs باید این فایل موجود باشه cnt_free_ride_game
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان اگه بازم نمیتونید از این کنسول استفاده کنید بگید کاملا تشریح کنمنقل قول:
-----------------------------------------نقل قول:
اینم یک مد جدید دیگه
که با این مد یکی حالت به سختی بازی اضافه میشه یعنی extreme به بازی اضافه میشه (که توش بازی خیلی سخت تر از hard هست)
یعنی وقتی تیر میخورید جونتون پر نمیشه و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک های دانلود همشون قیلترن بزارید براتون تو یه سایت دیگه آپ کنم
لینک حاضره:
http://www.mediafire.com/?2b3da8odl9rgvcm
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:14 PM ----------
دوست عزیز اون قسمتشو یکم پر رنگ تر میگفتی که همه میفهمیدن یه چیزی هم که خوبه بدونی باید فایل های کرک رو همیشه به جایی بریزی که با نسخه های اصلیشون جایگزین بشن یعنی ویندوز باید اون سوال رو بپرسهنقل قول:
پس
کرک این بازی رو باید به فلدر pc بریزید جایی که mafia2.exe موجود است
امتیازهای من به بازی:
گرافیک: خوب :)
صداگذاری: عالی :biggrin:
گیم پلی: متوسط :mellow:
داستان: خیلی ضعیف :puke:
امتیاز کلی: ضعیف :sad:
به نظرم نقطه ضعف اصلی بازی هم داستان کلیشه ای و سرهم بندی شده هست که بارها و بارها در فیلم ها و بازی های دیگه ازین دست شاهدش بودیم و هیچ خلاقیت یا حتی پیچش خاصی درش نیست و مهمتر از همه به هیچ عنوان در حد بازی مافیا نیست...
در کل اینو بگم که اگه هیچ وقت این گیم رو بازی نکنید؛ (بجر مجله های پ.ب) چیز زیادی از دست نمی دید!!!
یه نکته ی منفی دیگه اینکه انگار شما توی شهر آزاد نیستی ، گشت و گذار توی شهر رو باید قبل یا بعد از ماموریت ها انجام بدی ، که اونم همیشه توی map زیر صفحه، هدف شما چشمک میزنه و مسیر رو نشون میده، یعنی اینکه زیاد ول نچرخ و برو به جایی که میگم . در حالی که در GTA همیشه آزادی توی شهر اینور اونور بری و چند تا ماموریت و داستان هم موازی پیش میرفتن . یادش بخیر توی gta san andreas مثلا حوصله ی رانندگی تا یه جای شهر رو نداشتی ، میرفتی توی فرودگاه یه هواپیما میدزدیدی تا اونجا پرواز میکردی ، بعد میپریدی پایین با چتر فرود می اومدی توی خیابون . دنیا آزاد بازی به اون میگن !
این dlcو دانلود کردیم بعدش باید چیکار کنیم که بازی بیاد؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان .
من موقع اجرا بازی با این پیغام مواجه میشم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
شما باید PhysX رو از پوشه 3rd نصب کنید.اگر هم از قبل نصب دارید اون رو حذف کنید و جدیدترین نسخه اون رو که تو همون پوشه هست رو نصب کنید و مشکلتون حل میشه.نقل قول:
خود پوشه ی dlc رو توی پوشه pc کپی کن. دقت کن اینکارو درست انجام داده بازی تعداد ماشین ها از 36 می شه 46 تا!نقل قول:
این نظر شماست شما خوشتون نیومد دلیل نمیشه که دوستان دیگه بازی نکنن به نظر من که خیلی خوب بود.نقل قول: