سلام
با کارشناسی ارشد 256 میدن.
من سرعت دانلودم چقدر باشه باید با پشتیبانی تماس بگیرم.سرویسم 256 هست.چه جوری تست سرعت بگیرم که سرعت دانلودم رو مشخص کنه.اخه ترافیک سنج ویندوز و DU METER درست نیست.SPEED TEST هم از اون بدتر.
Printable View
سلام
با کارشناسی ارشد 256 میدن.
من سرعت دانلودم چقدر باشه باید با پشتیبانی تماس بگیرم.سرویسم 256 هست.چه جوری تست سرعت بگیرم که سرعت دانلودم رو مشخص کنه.اخه ترافیک سنج ویندوز و DU METER درست نیست.SPEED TEST هم از اون بدتر.
نقل قول:
سلام
با دانلود منيجر مثلا IDM يه فايل دانلود كن ببين سرعت دانلود رو چند مي زنه . البته سرور با سرور فرق داره اون فايل رو از سروري دانلود كن كه لينك مستقيم داشته باشه نه سايت هاي اشتراك فايل.
براي شما سرعت بين 30 تا 32 نرمال هست.
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
حتما ترافيك خط اون موقع ها زيادهنقل قول:
من که امروز بعد کلی پیگیری جوابی که بهم دادن این بود:
یارو گفت برای اینترنت بالای 128 تا 2 مگ باید نامه بزنین به اداره کل مخابرات. مدیر کل اگر تایید کرد بهتون میدیم. تازه این برای یه شرکت دولتیه شما برین حسابشو بکنین برای خونگی دیگه چطوره اوضاع:13:
خفن پارتی بازی شده گرفتن اینترنت مخابرات.
این برای کرج بود ، تهران رو نمیدونم.
همینجا نتیجه رو اعلام میکنم.نقل قول:
البته من الان زنگ زدم گفتن باید اول 128 بگیری بعدش به مرکز مخابراتی بری و درخواست ارتقای سرعت از 128 به 256 کنی !
پس اینطور که میگفتند میشه 256 با کارت جانبازی گرفت !
ولی باز نتیجه نهایی رو اعلام میکنم
ما صالح طبری هستیم در شهرک اکباتان
چند وقتيه سرعت لود صفحات بسيار بد شده. من كه الان يكساله دارم از اينترنت مخابرات استفاده مي كنم اين بدترين سرعتي ست كه تا به حال داشتم قبل از اين مشكلي به اين صورت نداشتم.
من از firefox استفاده مي كنم. الان متوجه شدم كه Internet Explorer سرعت لود ش بهتره. آيا براي شما هم همينطوره؟ قبلا اينطوري نبود.
يكي اين مورد يكي هم اين كه وقتي آي پي مودم رو تو آدرس بار مرورگر وارد مي كنم به جاي صفحه تنظيم مودم م صفحه كانفيگ مودم هاي ديگه مياد . جالبه هر بار يه مدل مودم مياد. من اين چند روز اصلا نتونستم وارد صفحه تنظيم مودم بشم. براي شما چطور؟
من واوایل بدون چیز پی ان میومدم سرعتم کم بود ولی الان با چیز پی ان سرعت لود صفحات و دانلودم رفته بالا :8:
دوستان مخابرات منطقه ما بعد از 9 تو نوبت گذاشتن من الان که من سرویس 3 ماهه از یه شکرت دیگه گرفتم زنگ زده میگه پورت برای شما آماده شده
حالا میگید چیکار میشه کرد
اگه نرم امکانش هست که دوباره برم تو نوبت و اگر هم بخوام برم از اونجا سرویس بگیرم فکر نمیکنم لایزر به این زودیا بیاد سرویسشو از رو خط ما بر داره
حالا موندم سر دوراهی و چه کنم چه کنم
دوستان امکان رزرو به پورت برای شخص خاص هست؟
بهتر نیست از فایرفاکس 4 یا کروم استفاده کنید.خیلی از آی ای سریعتر هستندنقل قول:
در مورد مورد دوم من هم قبلاً همین مشکل رو داشتم .
البته من از مخابرات سرویس ندارم
این مشکل از طرف شبکه مخابرات هست که باعث تداخل بین مودم ها و دیوایس های داخل شبکه میشه
این تداخل به سادگی با بستن یه سخت افزار درون شبکه مخابرات حل میشه ولی متاسفانه اینکار رو نمیکنن
شما برای رفتن به کانفیگ مودم خودت سوکت تلفن رو از پشت مودم بکش و همونطور جدا شده دوباره آدرس کنسول مودمت رو بزن و وارد کنسول مودم خودت بشو
برای منم همینطوره ساعات اولیه روز اصلا قابل تحمل نیست نصف شب باز بهتر میشه!:دینقل قول:
حالا جز لود صفحات مشکل نوسان وحشتناک سرعت هم داری؟
من با فایرفاکس و اپرا کار می کردم الان تست کردم IE سریعتر نیست ولی Chrome چرا یکم بهتر بود از نسخه 9 IE که استفاده نمی کنی!؟!
شما IP اینترنالت ممکنه تداخل داشته باشه gateway و IP رو از تو تنظیمات LAN عوض کن بعد برو تو cmd تایپ کن ipconfig/all تو ppp ببین gateway چیه همونو تو آدرس بار وارد کن
+
شدیدا به همه دوستان توصیه می کنم از هر مرورگری استفاده می کنید آخرین نسخه و بروز باشه و ترجیحا از IE استفاده نکنید و حتما یوزر و پس مودمتونو تغییر بدید فایروال و انتی اسپای بروز هم که لازمه :دی
الکی نبود سرعتها رو یه چند کیلو بایت زیاد کردن !!:27:
من دو روز از مخابرات گرفتم هر دو موردت برای من هم صادق هست.اصلا دیروز نمیتونستم توی یوتیوب حتی 1 ثانیه فیلم ببینمنقل قول: