میشه یکی از دوستان لطف کنه و طریقه دریبل دادن با دسته xbox رو توضیح بده؟
Printable View
میشه یکی از دوستان لطف کنه و طریقه دریبل دادن با دسته xbox رو توضیح بده؟
LT رو نگه دار و با استیک راست دریبل های مختلف رو امتحان کن.:46:نقل قول:
سلام دوستان.
اين مدل پاس دادن رو از كجا بايد تغيير بدم؟
تو ستينگ كه واسه بازيه دوستانس كه ديدم نبود!
يه توضيحي هم بديد كه چطور ميشه اگه حالتش رو دستي(اگه اشتباه نكنم) باشه.
ممنون
قبل شروع بازی, قسمتی که میتونی Home و Away بودن رو مشخص کنی, Y رو بزن یک قسمت میاد که میتونی گزینه ها رو از حالت automatic به حالت Semi یا Manual تغییر بدی.نقل قول:
بازی در کل عالیه و حرکات بازیکنان از همیشه واقعی تر شده
فقط تا اینجا که بازی کردم 4 تا مشکل دیدم:
1- گرافیک زمین چمن یکم پایینه....یعنی کاملا تخت دیده میشه و سه بعدی نیست
2- هنگام بارندگی توی ورزشگاه قطرات آب به شکل بسیار درشت و غیر واقعی و همچنین سرعت بسیار پایین فرود میان
3- من کلا تا حالا 4-5 باری بازی نکردم ولی توی 2 تا بازی برام پیش اومد که بعد از اینکه به هر نحوی توپ از زمین خارج شد, داور میاد به یکی از بازیکنام کارت زرد میده
در کمال تعجب وقتی رفتم به قسمت Instant replay و برگشتم به عقب که ببینم مگه بازیکنم چیکار کرده, دیدم که تمام مدت یه گوشه ایستاده بوده و اصلا با هیچ چیز و هیچ کسی برخورد نداشته!!!:18:
4- این خطای هند رو اگه کامل فعال کنید....داور تحت هر شرایطی اگه توپ به دست بازیکنی توی محوطه جریمه بخوره (چه عمدی چه غیر عمد) پنالتی میگیره
شما ابتدای بازی روی بازیکن حریف تکل خطا بزن داور آوانتاژ بده تا آخر نیمه اول توپ رو نگه دار آخرین لحظه توپ به بیرون بره یا به نحوی بازی بایسته داور میاد به اون بازیکن که تکل زده و خطا کرده کارت زرد میده. اگه می خوای دلیل کارت گرفتنش رو ببینی استارت رو نزن بهت نشون میده به چه دلیل کارت گرفته ریپلای صحنه خطا رو بهت نشون میده.نقل قول:
5- من که غیر فعال می کنم هند رو زیاد توپ به دست بازیکنا میخوره چون عین بچه دبستانی ها اتفاق می افته اون هند کردنا
بچه ها
میشه خودمونو الکی بزنیم زمین؟؟؟
آرمين جان ديگه چه مواردي هست كه ميشه فعال كرد؟نقل قول:
مثل هند و نحوه ي پاس دادن كه دستي ميشه و ...
موردهاي ديگه رو ميشه لطف كني و بگي و از چه قسمتي تغيير ميكنه.
ممنون
ببین حمید جان این فعال کردن و تغییر دادن ها که زیاده کافیه یه سر به قسمت تنظیمها بری البته من اولین روز که آوردم بازی کردم به قسمت های مختلفش رفتم چند روز بعد شرع کردم به مود کریه یر اول سعی کردم همه قسمت هاشو چک کنم ببینم چی داره چی ندارهاون قسمت صفحه تنظیمات چند صفحه ای هست شما به صفحات بعدیش بری همه اونها رو می بینی به مرور سعی می کنم دانسته هامو بذارم. دور هم هستیم تا از همدیگه حرف یا بگیریم. من هم خودم از بقیه همیشه سعی می کنم یاد بگیرمنقل قول:
نه دیگه، بازی اونقدرها هم شبیه ساز نیست!نقل قول: