گهی پشت به زینو...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گهی زین به پشت
Printable View
گهی پشت به زینو...
گهی زین به پشت
فابرگاس:آلمان را دست کم بگیریم قربانی میشویم:
منبع خبر:خبر آنلاین
ورزش > فوتبال خارجی - به گزارش ایسنا:
سسک فابرگاس، هافبک تیم ملی اسپانیا با ابراز خوشحالی از شکست پاراگوئه و راه یابی به جمع 4 تیم برتر دنیا، به همبازیهایش هشدار داد به هیچ وجه آلمان را دست کم نگیرند در غیر این صورت روز بسیار سختی را پیش رو خواهند داشت.
درآخرین دیدار از مرحله یک چهارم نهایی جامجهانی 2010 آفریقای جنوبی تیمهای اسپانیا و پاراگوئه به مصاف هم رفتند که ماتادورها در پایان با یک گل از سد حریف خود گذشته و به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.
سسک فابرگاس که در این دیدار به عنوان یار تعویضی وارد میدان شد، در گفت و گو با سروریس ورزشی بی بی سی عنوان کرد: احساس خوبی دارم، اما هنوز به هیچ چیز دست پیدا نکردهایم. در صورتی که نتوانیم به دیدار پایانی راه پیدا کنیم، پیروزی مقابل پاراگوئه ارزشی نخواهد داشت.
هافبک کاتالانی تیم ملی اسپانیا در ادامه افزود: بازی بسیار سخت و دشواری بود، از این که توانستیم به مرحله بعد راه پیدا کنیم بسیار خوشحالم. چند ساعت پیش فیلم بازی را دوباره دیدیم. فکر می کنم اسپانیا نمایش قابل قبولی از خود ارائه داد.
فابرگاس در پایان درباره دیدار مقابل آلمان در مرحله نیمه نهایی گفت: با یکی از بهترین تیمهای حاضر در این جام روبرو خواهیم شد. به هیچ وجه نباید این تیم را دست کم بگیریم. آن ها با تیم یورو 2008 تفاوت بسیاری دارند. باید برای شکست ژرمن ها در بهترین فرم خود باشیم. تیم هایی که با ذهنیت بازی ساده به مصاف آلمان رفته اند به راحتی قربانی شده و از دور رقابت ها کنار رفته اند.
تیم ملی اسپانیا در مرحله نیمه نهایی چهارشنبه در دوربان به مصاف آلمان خواهد رفت.
سلام سلا
واي اين جام جهاني داره ويانگر پيش ميره...ژرمن ها همه رو دارن نابود ميكنن و سپاه نازي پشت دروازه هاي مادريد رسيده...انشا الله اونا رو هم با خاك يكي ميكنيم و به جهان نشون ميديم كه ما فوتبال هستيم
+
تيم آلمان به نظر من تا همينجاش هم قهرمانه و اگه بازي با اسپانيا رو هم ببازه بازم قهرمانه
2014 از همين الان برا ژرمن ها رزرو شده :5:
پيش به سوي جام....
بچه ها لطفا" بحث 30 یا 30 رو بیخیال شید!
دوستان سعی کنید مسائل 30یا30 رو درگیر فوتبال نکنید.همچنان که وزیر محترم آموزش پرورش گفته بود امیدوارم کشورهای 5+1 قهرمان نشن و برزیل بشه قهرمان(چون طرف ما هستش) متاسفانه این سو استفاده از ورزش در جامعه ما رو نشون میده.اگه بازی ایران و آمریکا توی این جام جهانی داشتیم و ایران برنده میشد خدا میدونه چه میکردن اینا.کماکان که آقای متکی هم فرمودند: کشورهایی که توی تحریم ما شرکت کردند از جام جهانی حذف شدند.خلاصه اینا رو گفتم که حواستون باشه چجوری شستوشوی مغزی میخان بدن ماهارو
زنده باد آلمان
الان همه از المان وحشت دارند
ولی خداییش اگر قهرمان بشیم که میشیم
انگلیس
ارژانتین
اسپانیا
هلند
واقعا معرکه است
دوستان بزارید دشمنان آلمان به منچ بازیشون بپردازن
ارسال اسپم در تاپیک آلمان براشون حکم عدد 6 رو توی منچ داره
خوب فعلا ن دارید میتازید!!!
انگلیس که حذف شد! خدا بیامرزش!