سلام
کسی رام کوک شده خوب نمیشناسه؟ اگه اره لطفا لینکش رو هم بدین
Printable View
سلام
کسی رام کوک شده خوب نمیشناسه؟ اگه اره لطفا لینکش رو هم بدین
برای من جای سوال که همه جا میگن کسایی که وین موبایل میخرن کارای مهم تری از بازی کردن دارن میشه دوستان تشریح کنند جه کارای مهمی یا برنامه های کاربردی وجود داره در مقابل گوشی های دیگه که به خاطز اونا باید حتما پیپی سی خرید
من usb host رو به عنوان یکی از این کارا قبول دارم که نه گوشی ما نه خیلی از گوشی های دیگه این داستان رو ندارند شما هم بقیه رو بگید
زنده باد مام میهن
نقل قول:
واقعا ایده جالبیه ممنون
دوستان من باید رامم رو عوض کنم چون دچار مشکل شده.یه رام خوب معرفی کنید لطفا
ممنونم ازت دوست مننقل قول:
اول راهی هست که بدون تعویض رام ,رام رو سبکتر کنیم
بغیر از ای سکرتری برنامه منشی دیگه سراغ داری؟
وبرنامه بغیر از ویس کماند برای اجرای برنامه ها و دایال باصدا داری؟ چون با هر دو این برنامه نتونستم کار کنم !
بعد روشی هست که بدون برنامه های کمکی جاوا برنامه های جاوا رو تو حافظه خارجی نصب کنیم(با java sun میشه اما بدون برناه کمکی جاوا)
سلام من سیم کارت 12 رو گوشیم دارم ویندوزشم عربی هست چند وقته اس ام اس دو صفحه ای میخام بفرستم یک صفحشو بیشتر نمیفرسته! گوشیمو مستر ریست کردم درست شد بازم دو روز بعد دوباره همین جوری شد! سیم کارت 35 روش انداختم مسیج 2صفحه ای رو فرستاد (فقط با 12 مشکل داره) ولی سیم کارت 12 خودم و داداشمو روش میندازم مسیج ها فاقص میره. الان 3 بار مستر کلینر کردم بازم مسیجا ناقص میره شماره مسیج سنترو عوض کردم بازم درست نشد.
خاهشا کسی هست به من بتونه کمک کنه؟ اگه فایل فلش عربی انگلیسی 6.5 گوشی رو دارید بگید کجاست من دانلود کنم با تشکر
سلام.نقل قول:
قربان مشکل از گوشیتون نیست مشکل از همراه اول هست.چند وقتی هست تو بعضی از مناطق که هستید اس ام اس ها ناقص فرستاده میشه.من خیلی هارو دیدم که این مشکل رو دارن.:11:
b7300XXJA9 خوبه دوست عزیز الیته B7300XXJC2 هم خوبه درواقع با هم فرقی ندارهنقل قول:
دوستان ممنون میشم اگه جواب این چند سوال رو بدین:
1-من از وقتی هارد ریست کردم ، فرمت txt رو نه می تونم باز کنم ،نه می تونم ایجاد کنم.(note هام همه با فرمت pwi سیو میشن)
2- تنظیمات GPRS به هم ریخته و از گارمین نمی تونم استفاده کنم.(اگه تنظیماتش رو دقیق توضیح بدین ممنون میشم)
3- راهی برای رفع مشکل کندی این گوشی پیدا شده؟(مخصوصا قسمت مسیج،من تا حالا رام نزدم)
4-برنامه چراغ قوه خوب هم اگه داشتین لطفا بذارین.
ممنون
از این کابل میشه برای گوشی استفاده کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]