وای که این دو تا پیرمرد توی مراسم رقص چه کردند.به خصوص بابا شاه که نمیشد کنترلش کرد.
اون نقاشیش هم که آخرش بود در سبک رماتیسم و راشیتیسم:31:
میوه بلند کردنشون هم که دیگه گفتن نمیخواد.:31:
Printable View
وای که این دو تا پیرمرد توی مراسم رقص چه کردند.به خصوص بابا شاه که نمیشد کنترلش کرد.
اون نقاشیش هم که آخرش بود در سبک رماتیسم و راشیتیسم:31:
میوه بلند کردنشون هم که دیگه گفتن نمیخواد.:31:
عجب مغازه دارهایی! اینا که خودشون 1800 می خرند، چطوری 1800 می دن؟
یعنی از 1800 هم کمتر می خرند؟ اگه اینجوری باشه که چه سودی می کنن اونایی که 2500 می دن. واسه همینه تک تک سوپر مارکت ها راضین از پخش این سریال و به نظرشون بهترین سریاله! :46:
این که دیگه گفتن نمیخواد بابا شاه خودش گفت میخوام با پسرم بترکونم :31:نقل قول:
1500 میخرن یعنی 2500 میدن 1000 سود میکنند :18:نقل قول:
عجب مغازه دارهایی! اینا که خودشون 1800 می خرند، چطوری 1800 می دن؟
یعنی از 1800 هم کمتر می خرند؟ اگه اینجوری باشه که چه سودی می کنن اونایی که 2500 می دن. واسه همینه تک تک سوپر مارکت ها راضین از پخش این سریال و به نظرشون بهترین سریاله!
مطمئنید؟ چون قبلا که تو سایت قهوه تلخ برای خرید پکی برای فروشگاه ها نوشته بود ۱۸۰۰ تومن.نقل قول:
1500 میخرن یعنی 2500 میدن 1000 سود میکنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا آخر محرم قرار نيست بياد ؟
كاش بعد از تاسوعا و عاشورا بياد .
سلامنقل قول:
بعد از عاشورا تاسوعا میاد. اگر پک 10 رو دیده باشید اولش مهران مدیری میاد میگه بعد از ایام محرم میاد یعنی تقریباً بعد از 10 روز اول محرم نه بعد از ماه محرم
دقیقاً من هم رو همین حساب می گم 1800 می خرن.نقل قول:
ولی چه سودیه ها.
یادمه مجموعه اول که اومد رفتم سوپر مارکت بغل خونمون که بگیرم، قسم می خورد می گفت 250 تا آوردم از صبح تا حالا (حدود 6 بعد از ظهر) همشو فروختم.
حالا اگه سودشو همون 700 تومن حساب کنیم میشه 175000 تومن!
ببینید چه کیفی می کنن این سوپری ها! 30 مجموعه هم که می فروشن.
آره خیلی فروش داره. پک 9 یادمه مغازمون گفت 2 بسته آوردم الان فقط 2 تاش مونده. حدود 1-2 ساعت دو بسته فروخت.نقل قول:
همه فروشگاه ها هم این طوری نیستند. الآن من مطمئنم تو فروشگاه های دور و بر خونه حداقل چند تایی از مجموعه های قبلی مونده.یا مثلا فروشگاه نزدیک خونه می گفت دیگه از مجموعه نهم نمیارم (یه بار آورده بود و زود تموم شده بود)نقل قول:
آره خیلی فروش داره. پک 9 یادمه مغازمون گفت 2 بسته آوردم الان فقط 2 تاش مونده. حدود 1-2 ساعت دو بسته فروخت.