برات آپلود کردم:نقل قول:
کد:http://mehdihosseini.persiangig.com/konkoor/RIYAZI_87.zip
Printable View
برات آپلود کردم:نقل قول:
کد:http://mehdihosseini.persiangig.com/konkoor/RIYAZI_87.zip
سلامنقل قول:
اتفاقا همین کارم میخوام بکنم البته فعلا کتابخونه نزدیک خونمون 2-3 هفته دیگه باز میشه ...
ولی با این آنفلانزای خوکی که اومده یه جورایی آدم میترسه ... ( شایدم شدم شهید راه علم)
یه مشکلی که وجود داره اینه که این بچه 1.5 ساله تا 2 نصف شب بیداره (هرچی به شب نزدیک تر میشه این بچه شیطون تر میشه) ... حالا من که میخوام ساعت 11 بخوابم مگه میزاره کلی جیغ جیغ میکنه!!!!!!
خلاصه آرامش=صفر
بدتر از همه اینه که این بچه خیلی خیلی خیلی به توان بینهایت به من وابسته هست !!!
نمیدونم چی کار کنم .دست از سر من برداره!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ از مامانش منو بیشتر دوست داره( من خاله شدم)
توی خونه هم اگه بخوام درس بخونم برای هربار که از اتاقم بیرون میام درست 30 تا 45 دقیقه طول میکشه از دست بچه فرار کنم .بعدشم پشت در اتاقم لنگر میندازه .... گریه و... مامانشم بدتر از خود بچه...
اگه یه کتابخونه شبانه روزی توی تهران بود خیلی خوب میشد .
بچه ها کتابخونه شبانه روزی جایی میشناسید ؟
یه راه حلی هم که این بچه دست از سرمن برداره ؟ البته خطری نباشه ها
یا یه راه حلی که من بتونم اتاقم یا دراتاقم رو عایق بندی صدا کنم ؟؟ حداقل شب ها بتونم بخوابم
نمیدونم عملیه یا نه ولی چند مورد میگم:نقل قول:
1.بگیر بزن تو گوشش:31:
2.اگه آدم نشد محکمتر بزن:31::31:
شوخی کردم.تو تهران نمیدونم داره یا نه ولی تو مشهد کتابخونه حرم هست
این اسپم نبودا.باز این خانوم سبزه نیاد گیر بده یوقت:41:
1.بگیر بزن تو گوشنقل قول:
2.اگه آدم نشد محکمتر بزن
:18:
مامانش منو میکشه:19:
نقل قول:
سلام . من هم مشکل شما رو پارسال داشتم . بچه خواهرم الان 3سالشه ( همین که عکسش تو آواتور گذاشتم) . پارسال خواهرم که میرفت سر کار میومد این یاسین ( خواهر زادم ) رو میزاشت خونه ما . مامانم هم که مدرسه شیفت ظهر بود خلاصه من میموندم و یاسین و کلی درس. اوایل کنترلش فوقالعاده سخت بود اما بعد از یه مدت راهش رو پیدا کردم . براش سی دی میزاشتم نگاه میکرد . اسباب بازی میریختم جلوش بازی میکرد وقتی هم از همه اینها خلاص میشد و به من گیر میداد یه سرنگ خالی داشتم که بهش وقتی نشون میدادم ساکت میشد اگه هم زیادی گیر میداد بهش یه شربت که برای بابام بود ( بابام میخورد تا خوابش ببره البته خواب آور نبود فقط آرام بخش ملایم بود ) میدادم . اونم میخورد و یه کله 5-6 ساعت میخوابید . اینجوری به درسام میرسیدم . البته این روال زیاد ادامه نداشت در حد 1 ماه چون بعدش خواهرم از کارش اومد بیرون تا بچش مزاحم من نباشه .
خلاصه این بهترین و موثرترین راه هستش .
سلامنقل قول:
2-3 تا قرص ديازپام 2 ميلي رو حل تو آب + شكري شربتي چيزي كه تلخ نشه!!!!! جواب ميده 100%
5-6 ساعت ميخوابه :31:
بازدید کنندگان عزیز
ذکر روش های گفته توسط اینجانب محمد رضا و آقا رهام وeblisandenzoL تنها با ذکر منبع(p30world)در سایت های دیگر مجاز بوده در غیر این صورت اون دنیا جلوتونو میگیریم
راستی بچه ها برای چی دیگه نمیاید بگید چی میخونید،چقدر خوندید.آخه من وقتی اولای تاپیکو میخوندم خیلی بهتر بود با این که سومم ولی هر وقت حرفای شما رو میخوندم جو گیر میشدم میرفتم سراغ درس.پس من یه خواهشی دارم هر وقت که میاین درباره برنامتونو مثلا چه درسایی رو خوندین و... توضیح بدید
سلامنقل قول:
مرسی ولی این بچه ناهار و شام رو به زور میخوره :31: چه برسه به آب و دوا...:19:
سلامنقل قول:
بازم صد رحمت به خواهر شما...
پس چاره اي نميمونه به جز تزريق!!!!!!:21::21::21:نقل قول: