یه بار ما با یه گروه کوهنوردی مختلط ( دختر و پسر ) عازم کوهنوردی شدیم من و دوستم به عنوان مهمان بودیم. دقیقا یادمه موقع انتخابات ریاست جمهوری بود ( احمدی نژاد رای آورد ) گروه هم از طرف ستاد قالیباف ساپورت می شد و از طرف ستاد هم یه گروه دختر اومده بودن و کلا خیلی گروه بزرگی بود که بیشتر دختر بودن. خوب این از اولش راستش ما تو اونروز سوتی های خیلی زیادی دادیم که کم کم تعریف میکنم. بزارید از همون اولش بگم. با مینی بوس رفتیم تا پای کوه و بعد رئیس گروه خانم جعفری که یه خانم 33 34 ساله بودن دستور نرمش صادر کردن و من و دوستم که جو گیر بودیم و مثلا ورزشکار از همه شدیدتر نرمش میکردیم طوری که خانم جعفری به دوستم گفت برو وسط نرمش بده بقیه رو... کل گروه گرد شدیم ( دختر پسرا قاطی ) و دوستم وسط داشت نرمش میداد. یه حرکتی هست که باید پاها رو باز کرد ... آقا دوست مارو جو گرفت اومد پاشو باز کنه یهو 180 درجه باز کرد و یه صدای وحشتناکی اومد و دیدم دوستم همونطوری خشک موند و ناگهان دیدم شلوارش از وسط دو تیکه شد و وقتی بلند شد دو پای شلوارش از هم جدا شدن و افتادن رو زمین و حالا صحنه رو تصور کنید دوست من وسط دایره با شرت مامان دوزش و این همه دختر و پسر که دارن بهش میخندن... و من از همه شدیدتر... فقط شانس آورد خانم جعفری تو ساکش همه چیز بود حتی شلوار گرمکن پسرونه و یه دونه بهش داد وگرنه باید با همون شرت تا بالای کوه میومد یا اینکه با همون شرت برمیگشت خونه....