چرا تموم شده عزیزم؟ تازه 2 روزه شدی که..نقل قول:
تولدت مبارک..:10:
اینم هدیه ی من:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1710343#post1710343
Printable View
چرا تموم شده عزیزم؟ تازه 2 روزه شدی که..نقل قول:
تولدت مبارک..:10:
اینم هدیه ی من:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1710343#post1710343
ليلا جان ما همه مون يادمون بود كه شما روز جمعه تولدتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتها صبر كرديم تا اين نوزاد گوگور مگوري يه خورده بزرگ شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا وقتي ما تبريك ميگيم با اون چشاي جيگلش زل نزنه به ما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط صبر كرديم همين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
آره شما راست میگی من متوجه هستم:27:نقل قول:
عزيز جون بيخودي داشتي كدورات به اون دل نازنينت وارد ميكردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب شد اومدم ها طي يك سري عمليات انتحاري اومدم جلو و مانع شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ليلا جان تولدت مبارك :11:
ايشالاه هزار و دو سال زنده باشي:40:
(دو سال هم اشانتيونه)
اولا مر30 لطف داری عسلمنقل قول:
دوما هزار سال خودش به اندازه کافی زیاد هست دیگه اشنتیون نذار plz
سوما از مانع شدنت ممنون :27:
خواهشات داريم بابانقل قول:
نه ديگه نداشتيم
خداييش اگه اين دو سال رو هم قبول نكني بدجوري ناراحت ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نداشتيما دست رد نزن آبجي گل
اون سوميشم وظيفه بود] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه از هر زاويه اي كه نيگا كردم ديدم نتونستم تنهات بذارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امضات چه محشره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی اختیار دارینقل قول:
ولی به پای امضای شما که نمی رسه....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تولد مبارک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلایل برتری مرد به زن
1.تمامی ÷یامبران و امامان و ÷یشوایان تمامی ادیان مرد هستند
2. تمامی مخترعان و انسان های بزرگ مرد هستند
تو این زمونه هر کسی یه مدل عقدشو خالی میکنه دیگه
خوب بگذریم ممنون تودی جونم دوست عزیزم