چرا سري K مذخرفه :
1-lLCd اون از این گوشی چینی ها بدتره فقط توی دید مستقیم نسبتا خوبه اگر 30درجه نگاه کنی همه چیز سیاهه
2-قطعاتش اصلا با هم مچ نیستن من 1510 دل دارم ماله 2 سال پیش از اسوزه cori7 زودتر بالا میاد و بهتر عمل میکنه
3-نویز شدید در کارت گرافیک: اگر کار های دقیق گرافیکی باهاش بکنی میبینی که ته صفحه مثل تلوزیون برفکیه
4-نویز وحشتناک در کارت صوتی:کافیه یه هدفون بزاری رو گوشت و صدای وحشتناک ویز ویز را بشنوی با بالا رفتن پردازش cpu تن صدا هم تغییر میکنه (برای اینکه حوصلت سر نره)
5-من فکر میکنم مدار A/D ورودی کارت صوتی را دادن یه بچه دبستانه طراحی کرده(والا A/D که تو ازمایشگاه با مقاومت میسازیم سگش میارزه به ورودی صدای این لپ تاپ)
6-صدای کم اسپیکر
7-داغ بودن دستگاه
8-از همه مهمتر نداشتن اسلاتPC MCI که لپتاپ های ارزان قیمتی که دادن به افغانستان داشت ولی این سری نداره
بازم بگم؟بگم؟
اگر میخواهی از لپ تاپ برای میل چک کردن و گاه گاهی بازی کردن استفاده کنی و در عین حال خوشکل هم باشه برو یدونه بخر
وگرنه مفتش نمی ارزه
دليل اينكه بقيه آشغال هستن:
مثلا شما می خواهی بگی ایسر خوبه اره؟؟؟
تا حالا دیدی کسی برای کاره میکس و مونتاژ یا کار پردازش بالااز ایسر استفاده کنه؟ درسته مادیران گارانتیش میکنه ولی دلیل بر خوب بودنش نیست به نظر من مچ نیست اونطوری که باید کار کنه کار نمیکنه
یا فوجیستو زیمنس؟؟؟
حالا نمیگم که HP بده ولی درصد خرابیش کم نیست
ایسوز هم بعضی مدل هاش به نسبت خوبه
ولی سری ووسترو دل واقعا عالیه به نسبت قیمتش
سونی هم مدل های بالاش خیلی با کیفیت
سری xps دل هم حرف برای گفتن زیاد داره
البته ناگفته نماند 5010 هایی که مثل نخود توی خواربار فروشی هم پیدا میشه را اصلا پیشنهاد نمیکنم چون دیدم اکبندش dvd نمیخونه یا تصویر نمیده!!!