سلام خدمت اساتید بخش .
آیا امکان فلش کردن گوشی ال چی KP-500 که خاموش شده با usb همراه گوشی وجود دارد ؟ یا حتما باید از کابل KE500 استفاده کرد ؟
ممنون میشم در صورت امکان آموزش را قرار دهید .
سلام خدمت اساتید بخش .
آیا امکان فلش کردن گوشی ال چی KP-500 که خاموش شده با usb همراه گوشی وجود دارد ؟ یا حتما باید از کابل KE500 استفاده کرد ؟
ممنون میشم در صورت امکان آموزش را قرار دهید .
عزیز من خوب معلومه اگر هم بشه با کابلش فلش کرد، با یکی خودش میشه دیگه. حالا چرا باید از کابل ke500 استفاده کرد؟نقل قول:
و اینکه ما تو هکش موندیم که چجوری تم عوض بشه. حالا کو تا فلش.برای فلش کردن گوشی خاموش باید از باکسش استفاده بشه.
بهترین کار اینه ببری گارانتی فلش کنن
سلام یه سری والپیپر از سرتاسر اینترنت گلچین کردم براتون سری اولشو آپلود کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش:
کیفیت تصاویر خیلی خوبه.....ممنون:40:
نمیدونم . هست ؟نقل قول:
عکس ها کمی بی کیفیت نیست؟؟
سلام.
من می خواستم برم شیراز یا تهران کوکی بگیرم.
تو شهر خودمون اصلا کوکی نیست چه برسه به لوارم جانبیش!!!
می خواستم بدونم چه لوازم جانبیه ضروری هست که باید بخرم؟چون زیاد پیش نمیاد که برم شیراز و همین الان باید هر چی لازمه بگیرم.
محافظ صفحه بگیرم براش؟تبدیل جک 3.5 بدرد بخور گیر میاد؟؟هدفونه 3.5 بدرد بخور که کیفیت صدا و بیسش عالی باشه چه مارک و مدلی بگیرم؟؟کیف روی گوشی نیست؟؟قیمتاشون چنده؟
ممنون
ولی قشنگه ... مرسی ...نقل قول:
یه سوال هندزفری بلوتوث میخوام بگیرم ... به نظرتون چی بگیرم ؟! چیا رو ساپورت میکنه ؟!
خیلی قیمت بالا نگیدا :31:
سلام بچه ها! :دی
همونطور که بهتون قول داده بودم، یه ریویو از مقایسه کوکی و استار براتون گذاشتم، حتما یه سر بزنید و نظراتتونو بگید، مرسی!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388054
با سلام
بعد از گذشت مدت طولانی که نبودم به دلیل مشکلی که سیرویس دهنده داشت فروم برام باز نمیشد و 2باره برگشتم.
منم روز 3شنبه کوکی گرفتم رنگ مشکلی 150 تومان. تا الان که همهچیزش عالی کار کرده بخصوص باطریش خیلی خوب نگه میداره و صدای خیلی خوبی داره ولی کیفیت هندسفریش تقریبا متوسط هست
دوربینش با اینکه فوکوس نداره ولی کیفیتش خوبه و رنگاش زیاد شارپ نیست و یکم حالت سرد داره .
لیبلش هم زده ساخت کره.
دوستان مال من کلید های بغل ( بلند و کم صدا. کلید دوربین و قفل) چراغ نداره مال شما هم همینطوره؟
دیشب ، در مراسم حلیم پزی و این حرفا شرکت کرده بودیم ، شب حدود ساعت 1 ، در کنار دیگ های حلیم و آتیش ... فیلم و عکس رو امتحان کردم ، حقیقت اینه که وضع عکس ها خیلی داغون بود :دی
فوق العاده نویز زیاد داشت ، من برای اینکه رنگ ها بهتر بشه گذاشتم رو حالت Sunny و Night mode رو هم فعال کردم که خیلی کار خاصی نمی کرد ، تو حالت های دیگه یه خرده نویز کمتر بود ولی رنگ ها خیلی روشن و سفید بودن ، بهترین ترکیب رنگ تو عکاسی با این گوشی همون حالت آفتابی هست.
فیلم برداریش هم ناامید کننده بود ، در کل میتونم بگم دوربین گوشی ، یک دوربین 3مگاپیکسلی معمولی با عملکرد ضعیف در شب هست.
ولی تو روز خیلی بهتر از شب عکس می گیره ... یعنی در واقع توی روز نیمشه از دوربین گوشی ایراد گرفت ، نویز خیلی کم هست و تقریبا نویز نداره ، رنگ بندیش هم تو حالت آفتابی تقریبا واقعی هست .
از دیگر مشکلات دوربین اینه که اگه میشد یه بلایی سر صدای شاتر بیاریم خیلی خوب میشد :دی
تو کلاس نمیشه از معلم عکس گرفت ، صداش در میاد =))