قیمت اینو نمی دونمنقل قول:
فروشگاه اینترنتی معتبر سایت چاره هست ولی هیچ کدوم از مدل های فیلیپس رو الان نداره
می تونید به فامیل و آشنایانی که تو تهران دارید بگین بخرن براتون بفرستن
Printable View
قیمت اینو نمی دونمنقل قول:
فروشگاه اینترنتی معتبر سایت چاره هست ولی هیچ کدوم از مدل های فیلیپس رو الان نداره
می تونید به فامیل و آشنایانی که تو تهران دارید بگین بخرن براتون بفرستن
آیا دی وی دی پلیر های جدید سونی که تبلیغ میکنه دایویکس پخش میکنه میتونه فایلهای mkv و avi رو نشون بده ؟؟؟
با سلام
من که نتونستم فیلیپس گیر بیارم.سونی گرفتم مدل dvp-ns728hp
ولی با هر برنامه ای فایلهای mkv رو که به دایویکس یا avi تبدیل میکنم پخش نمیکنه.خواهشن اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه به من یاد بده
سلام دذوستان گرامی یه مدل خوب میخوام تا100تومن فقط برام مهمه مارک سونی یا سامسونگ باشه اگر مدل خوبی هست ممنون میشم راهنماییم کنین.:11:
البته برام مهمه که کابل hdmiبخوره واگه تو جعبش هم باشه معرکس!:11:
بهترین مدل الان تو بازار مارک فیلیپس و پایونر هستن الان سونی سامسونگ فقط پول اسمشون رو میخورن دوست عزیز اشتباه نکن
برای شما که تو تهران هستی بله فیلیپس و پاییونیر بهترینه ولی برای ما که کل استان رو باید بگردیم و جز سونی و سامسونگ و ال جی چیز دیگه ای گیر نمیتونیم بیاریم بهترین انتخاب رو باید از این سه برند انجام بدیم.من سونی گرفتم 115 تومن.کابل داخل کارتن داره و یو اس بی هم میخوره.دنبال فیلیپس تو شهری غیر از تهران نگردید که مثل من یک هفته وقتتون رو تلف میکنیدنقل قول:
ممنون دوست من حالا پایوئنیرو که بیخیال فیلیپس چی داره تا100؟فقط برام مهمه کابل hdmi بخوره.نقل قول:
بهترین مدل الان تو بازار مارک فیلیپس و پایونر هستن الان سونی سامسونگ فقط پول اسمشون رو میخورن دوست عزیز اشتباه نکن
منم تهران نیستم میشه بصورت اینترنتی گرفت یا میتونید به دوستی اشنایی که اونجا هست بگین بیاره البته کسی که داره 100 خرج میکنه برای دی وی دی پلیر بهتره که 20 تومن بذاره اچ دی پلیر بگیره وگرنه دی وی د ی پلیر بیشتر از 50 ارزش خرید نداره با این امکانات کم و فرمتهایی که ساپورت میکنه
خب اصلاً150تومن شما بهترینشو تا15به من معرفی کنین خواهش میشه!فقط DVDو....روبخوره وخروجیhdmi هم داشته باشه همین!نقل قول:
منم تهران نیستم میشه بصورت اینترنتی گرفت یا میتونید به دوستی اشنایی که اونجا هست بگین بیاره البته کسی که داره 100 خرج میکنه برای دی وی دی پلیر بهتره که 20 تومن بذاره اچ دی پلیر بگیره وگرنه دی وی د ی پلیر بیشتر از 50 ارزش خرید نداره با این امکانات کم و فرمتهایی که ساپورت میکنه
دوستان این مدل سونی چطوره ؟ Sr510P ؟ یو اس بی داره ، دایویکس پخش میکنه ولی فقط خروجی HDMI نداره ؟ مدل بهتری هست همین مارد تو همین قیمت ؟ قیمت این مدل با گارانتی 90 هست.
1 مدل معرفی میکنید ک هم کابل Hdmi بخوره هم جنسش خوب باشه هم تو شهرستان گیر بیاد . قیمت هم تا 90-95 تومن.
این مدل ال جی 9570 چطوره ؟ همه فایلی را پخش میکنه حتی mkv !!!