الان داره بازی عربستان و کره شمالی را نشون میده .... این کره شمالی چی چی داشت که ما نتونستیم ببریم؟
به نظر من قطبی هیچ تغییر تاکتیکی نداده و اصلا تیمش از لحاظ تاکتیکی هیچ فرقی با تیم زمان دایی نداره( گل بزن برو دفاع) ... فقط یکم رفیق بازی و تعارفهای تیم بالاتر رفته چندتا کمک مربی خارجی اورده با یکم حرف های چرت و پرت داره مردم را گول میزنه : تنها تیمی که میتونه تو کره این تیم را ببره تیم ماست : دی بشین بابا مزخرف نگو...
دقیقه 82 خلعتبری را میاره تو ... شجاعی را میزاره مهاجم چرا؟ به خاطر اینکه تو اوساسونا دو دقیقه مهاجم بازی کرده (شاید شجاعی تو اوساسونا دروازه بان بازی کنه اونوقت تو باید بزاریش دروازه؟) و جالب تر نوری پشت شجاعی بازی میکرد : دی نصرتی نصرتی را داشتید ضربه آزاد میزنه ذوق میکنه میوفته رو زمین یکی بیاد اینا بلند کنه ...
تو 81 دقیقه هیچ تعویضی انجام نمیده فاصله 5 دقیقه سه تا تعویض میکنه .... اقای قطبی تعویضهای شما بر چه مبنای هست؟روی چه اصولی این بازیکنان را میفرستی تو؟ چی میگی تو اصول و مبنا چیه کیلویی بازیشون میدم ...
برهانی چند کیلویی ؟ 70 کیلوم اقا ... هاشمیان تو چند کیلویی؟ اقا افشین 150 کیلوم.... خوب اول آرش میره بعد تو برو
شجاعی: اقا میخوام تو این بازی فیکس باشم!!؟ خیلی خوب صبر کن ببینم کجا جای خالی دارم ... اها بیا وایستا مهاجم
اینا همش نظر خودم بود ...