سلام
از کجا می تونم بفهمم که اوبونتویی که روی سیستم نصب هست 32bit یا 64bit هست؟
ممنون
Printable View
سلام
از کجا می تونم بفهمم که اوبونتویی که روی سیستم نصب هست 32bit یا 64bit هست؟
ممنون
دستور uname -m رو در ترمینال اجرا کنید. اگر خروجی i686 بود یعنی سیستم عامل شما ۳۲ بیتیه و اگر x86_64 بود یعنی توزیع شما ۶۴ بیتی هست.نقل قول:
سلام
من قصد دارم کارت گرافیک رو نصب کنم و در سایت nvidia درایور زیر رو برای سیستمم پیدا کردم:
NVIDIA-Linux-x86-180.29.pkg1.run
و می خواهم طبق آموزشی که در ویکی انجمن اوبونتو ایران هست نصبش کنم(آموزش نصب کارت گرافیک Nvidia) به نظر که نباید مشکلی پیش بیاد؟!!!
لینک آموزشی مورد نظر:
ممنونکد:http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
سلام
من بعدازيه مدت كه ubuntu رواز روي دي وي دي اجرا كردم خواستم نصبش كنم اما موقع نصب (تقريبا اول مراحل نصب) يه كادر اومد كه 7 تا صفحه داشت تو صفحه ي چهارم راجع به پارتيشنبندي هارد سوال ميپرسيد من گزينه ي اول رو انتخاب كردم ولي ارور زيرو داد:
منم مجبور شدم به طور دستي پارتيشنبندي روانجام بدمنقل قول:
An erroraccurred while writing the change to the storage devices
the resize operation has been aborted
ext2 3gige home
ext3 4gige usr
ext3 5gige root
swap 2gige
حالا چند تا سوال دارم
اگه ميشه يه كم در مورد پارتيشن بندي اوبنتو توضيح بدين
چه طوري اوبنتو روuninstal كنم تا دوباره نصب كنم؟
يه فضاي 14gigeروچه طوري پارتيشن بندي كنم؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
راهنمای پارتیشن بندی مناسب برای نصب توزیع اوبونتو:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/Installation/Partitioning
سلام.
لپ تاپ من ۴ گیگ رم داره ولی الان روش ۳۲ بیت نصبه در نتیجه ۱ گیگ رم بی استفاده شده. فضای سی پی یو بماند!
الان همه چیز به خوبی کار میکنه مثل سخت افزار ها و ...
میخوام ببینم نسخه ۶۴ بیتی هم همینطور کار میکنه؟ مشکلی با شناختن سخت افزار ها نداره؟ اگر نرم افزاری نسخه ۶۴ بیت نداشت میشه نسخه ۳۲ بیت رو روی ۶۴ بیتی نصب کرد؟
نمی دونم روی نسخه ی ۶۴ بیتی چقدار رم شناسایی میشه ! بهتره امتحان کنید و نتیجه رو به ما هم بگید. از نظر نرم افزار هم مشکلی در نسخه ی ۶۴ بیت وجود نداره و میتونید در نهایت نسخه ی ۳۲ بیت یک نرم افزار رو نصب کنید.نقل قول:
راه حلی که برای شناسایی تمام 4 گیگ رم در نسخه ی ۳۲ بیت اوبونتو وجود داره اینه که هسته ی نسخه ی server اوبونتو رو نصب کنید و با اون سیستم رو بوت کنید. برای نصب هسته ی نسخه ی server دستور زیر رو اجرا کنید:
کد:sudo apt-get install linux-server linux-headers-server
اگر کارت گرافیکتون رو نصب کردید , شاید مجبور بشید که بعد از نصب این هسته مجددا اون رو نصب کنید.
سلام
من قصد دارم طبق آموزشی که در ویکی انجمن اوبونتو به نشانی :
http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
با نام "آموزش نصب کارت گرافیک Nvidia" هست، کارت گرافیک NVIDIA GeForce 8600 GT رو نصب کنم. ولی وقتی به قسمت زیر رسیدم مراحل کار فرق کرد:
موقع پیکربندی محیط X ، در برنامه ایی که باز شد خبری از لیست برای انتخاب اسم درایور nvidiaنقل قول:
بعد از نصب باید محیط ایکس را پیکر بندی کنیم
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorgبرنامه ایی باز می شود که در لیست اول باید اسم درایور رو انتخاب کنیم
nvidia
نبود!!! و پنجره هایی با مضامین زیر نمایش داده شد که بیشتر در مورد کیبورد و طرح بندی آن بود:
بعد از زدن <Yes> یا <No>به صفحه بعد می رم:کد:Configuring xserver-xorg
Rather than communicating directly with the video hardware, the X server may be configured to perform some operation, such as video mode switching, via the kernel's framebuffer driver.
In theory, either approach should work, but in practice, sometimes one does and the other does not. Enabling this option is the safe bet, but feel free to turn it off if it appears to cause problems.
Use kernel framebuffer divce interface?
<Yes> <No>
اینجا گزینه No زدم.کد:Configuring xserver-xorg
The default keyboard layout selection for the xorg server will be based on a combination of the language and the keyboard layout selected in the installer.
Choose this option if you want the keyboard layout to be redetected. Do not choose it if you want to keep your current layout.
Autodetect keyboard layout?
<Yes> <No>
اینجا Ok زدم.کد:Configuring xserver-xorg
For the X server to handle the keyboard correctly, a keyboard layout must be entered. Availble layouts depend on which XKB rule set and keyboard model ware previously selected.
Experienced users can use any layout supported by the selected XKB rule set. If the xkb-data package has been unpacked, see the /usr/share/X11/xkb/rules directory for available rule sets.
Users of U.S. English keyboards should enter "us". Usres of keyboards localized for other countries should generally enter their ISO 3166 country code. E.g., france uses "fr", and germany uses "de".
Kryboard layout:
us_ _ _ _ _
<Ok>
اینجا Ok زدم.کد:Configuring xserver-xorg
For the X server to handle the keyboard correctlly, an XKB rule set must keyboards should enter "xorg". Experienced users can use any defined XKB rule set. If the xkb- data package has been unpacked, see the /usr/share/X11/xkb/rules directory for available rule sets.
When in doubt, this value should be set to "xorg".
XKB rule set to use:
xorg _ _ _ _ _
<Ok>
در نهایت به چند گزینه ی پیش فرض در مورد کیبورد رسیدم و ناچار همه رو ok زدم و دوباره به محیط متنی سابق رسیدم! و هیچ لیست و گزینه ای در مورد nvidia ندیدم.کد:Configuring xserver-xorg
For the X server to handle the keyboard correctlly, a keyboard model must be entered. Available models depend on which XKB rule set is in use.
With the "xorg" rule set:
_ pc101: traditional IBM PC/AT style keyboard with 101 key, common in the united stated. Has no "logo"or"menu" key;
_ pc104: …
_ pc102: …
_ pc105: …
<ok>
در ضمن من از درایور NVIDIA-Linux-x86-180.29.pkg1.run استفاده می کنم.
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
متشکرم
این مرحله رو که شرح دادید , نمی خواهد انجام بدید. به جای اون اوبونتو رو در حالت عادی بوت کنید و دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید:
کد:sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
ذر قسمت Section "Device خط مربوط به Driver رو پیدا کنید و به صورت زیر تغییر بدید:
قسمت Section "Device باید مشابه زیر باشه ! فقط اسم مدل کارت گرافیکتون فرق می کنه.کد:Driver "nvidia"
در قسمت Section "Module اگر خط زیر وجود داره اون رو حذف کنید:کد:Section "Device"
Identifier "Device0"
Driver "nvidia"
VendorName "NVIDIA Corporation"
BoardName "GeForce 9400 GT"
Option "RenderAccel" "true"
Option "DamageEvents" "true"
EndSection
و به جاش خط زیر رو اضافه کنید:کد:Load "dri"
این قسمت باید به این شکل باشه:کد:Load "glx"
در نهایت فایل رو ذخیره کنید و سیستم رو ریست کنید.کد:Section "Module"
Load "dbe"
Load "extmod"
Load "type1"
Load "freetype"
Load "glx"
EndSection
برای تنظیم رزولوشون و دیگر تنظیمات دستور nvidia-settings رو در ترمینال اجرا کنید.
سلام
ظاهراً کارت گرافیکم نصب شد اما به نظرم اومد چندتا نکته رو چک کنم.
در قسمت Section "Module ظاهراً همه چیز درسته!
اما در قسمت Driver کمی تفاوت وجود داره! خواستم بپرسم این موارد عادیه؟کد:Section "Module"
Load "dbe"
Load "extmod"
Load "type1"
Load "freetype"
Load "glx"
EndSection
اما یک مشکل تازه مثل این که سیستم هنوز مانیتور رو شناسایی نکرده، با اینکه وارد NVIDIA-setting می شم در اونجا اسم مانیتور اومده اما در مسیر :کد:Section "Device"
Identifier "Device0"
Driver "nvidia"
VendorName "NVIDIA Corporation"
EndSection
ظاهراً شناسایی نشده؟!!کد:sudo gedit /etc/X11/xorg.conf
میشه در این مورد هم کمی توضیح بدید.کد:Section "Monitor"
Identifier "Monitor0"
VendorName "Unknown"
ModelName "Unknown"
HorizSync 28.0 - 33.0
VertRefresh 43.0 - 72.0
Option "DPMS"