از واژه ی fairly ( به معنی نسبتا ) در چه مواقعی استفاده ميشه ؟؟ فرقش با Partly يا ... چيه ؟
Printable View
از واژه ی fairly ( به معنی نسبتا ) در چه مواقعی استفاده ميشه ؟؟ فرقش با Partly يا ... چيه ؟
من یه سوال دارم من دارم من کاس زبان میرم بهصورت خصوصی و هدفمون هم گذاشتیم برای IELTS .. و خب معلمم خیلی داره کار میکنه و متابهای headway و خود کتابهایielts cambrig رو داره کار میکنه...میخواستم ببینم این کافیه..یعنی اگه من کل کتاب های IELTS و headway رو خوب کار کنم واقعا زبانم خوب میشه و مشکلب ندارم
البته در کناره اینها writing و speaking هم کار ممیکنه.. ولی نظر شماهم برام مهمه
IELTS اون قدرا هم که میگن غول وحشتناکی نیست...بیش تر از اینکه به سواد انگلیسی آدما برگرده ، به مهارت اونا در سوالای امتحان IELTS بر می گرده...(یه جورایی مثل کنکور که اگه تمام درسا رو هم جویده باشی و تست زدن بلد نباشی ، ممکنه حتی قبول نشی)نقل قول:
اگه استادت که داری باهاش کار می کنی در این زمینه تخصص داشته باشه ، یعنی چند سال باشه که فقط آمادگی IELTS درس بده و موفق هم بوده باشه ، نباید جای نگرانی ای باشه واست...چون با یه سری ترفندها و مهارت ها می تونی 6.5 یا 7 رو بگیری (تجربه شخصی)...
مثلاً بخش Listening بیش ترش همین تسلط روی قالبه...یعنی مثلاً اگه از قبل بدونی Section ها مونولوگ ، Conversation یا Discussion هست و موضوع اونا رو هم بدونی ، فقط می مونه کیفیت صدای پخش و یه خورده مهارت در درک کلمات ، بقیش دیگه پیاده کردن سریعه و ...
به همین سادگی میشه Listening رو بالا گرفت...همین امر تو اسکیل های دیگه هم صادقه...
به نظرم اگه Vocab خوبی داشته باشی ، با یه سری تکنیک اسکن و اسکیم و ... حتی از پس Reading های آکادمیک هم بر میای...Writing هم بیش ترش بر می گرده به تمرین داشتن...درسته که موضوع Writing با اون چیزی که تمرین کردی متفاوته ، ولی چون قالب همونه ، پس فقط می مونه یه خورده اطلاعات عمومی و گاهاً تخصصی که می تونی امیدوار باشی در که موضوعی که میاد به اندازه ی کافی فکرت و دستت باز باشه...البته در بد ترین حالت هم که هیچی ندونی از موضوع ، می تونی با جمع کردن یه سری ایده ، یه Writing خوب تحویل بدی...
Speaking هم که دیگه کلیشه ای ترین بخششه ، چون هر سه پارتش مشخصه و فقط در بخش 3 باید یه خورده بیش تر کار کنی...تنها مشکل شرکت کنندگان ، استرس امتحانه که تو بخش Listening بسیار شدید تر میشه و این کارت رو سخت می کنه...چون باید ریلکس باشی در مقابل ممتحن (به خصوص اینکه ایرانی نباشه) ، لبخند بر لب و آرامش ، خیلی مهمه در این جور مواقع...ولی کلاً اگه بر استرست در Speaking غلبه کنی ، با یه تمرین قبلی می تونی از پس سوالا بر بیای...
اما همه اینایی که گفتم دلیل نمیشه که با آمادگی کامل نری واسه امتحان ، ولی اینم بدون که همون طور که گفتم ، IELTS سواد زبان فوق العاده ای نمی خواد...:11:
ولی من بیتر از اون چیزی که به IELTS فکر کنم بیشتر دنبال یادگیری زبانمنقل قول:
فکر میکنید با این روش زبانم چطور میشه و چه راهایی هست که بشه بهتر هم کرد
TOFEL و IELTS خیلی شبیه کنکور خودمونن یعنی رابطه آنها با تسلط به زبان هر چند مستقیم هست ولی چندان خطی نیست...
این به این معنیه که شما انگلیسیتون خوب باشه در حد 90 درصد ولی توی امتحان تافل یا ایلتس نمره 70 نمره کل رو بیارید به خاطر عدم آشنائی و ... د رمقابل یکی سطح زبانش 60 درصد باشه ولی به خاطر کنکوری خوندن (به اصطلاح) نمره اش 80 درصد نمره کل بشه خوب این به این معنی هم نیست که کسی که انگلیسی اصلا بلد نیست میتونه 90 بزنه یا .... یا کسی که انگلیسیش خوبه 10 درصد بزنه....
اینا آزمونهائیست که واسه سنجش زبان خارجیها طراحش شدند اگر هم میبینی که توی ایران این وضعیت رو داره به خاطر کلاسهای کنکوری تافل و آیلتس هست.... چون ما در این کار خبره هستیم و خلاصه دستشون رو میخونیم باعث میشه که نمره ها یه کم غیرخطی بشن :دی
اگه میخوای بری خارج از کشور و از دانشگاه های اونجا پذیرش بگیری یا میخوای آزمون دکتری بدی برو سراغ تافل/آیلتس
اگه میخوای یاد بگیری برو سراغ یکی از روشهای یادگیری زبان مثل همین کلاسهای زبان و ....
اگه هم هردوش رو میخوای خوب هردوش رو کار کن...
اولاً توجه کن که خیلی وقتها اینطور واژه ها بصورت interchangeable استفاده میشن؛ یعنی تفاوت معنایی شون اونقدر کمه که بجای هم بکار میرن ... عیناً توی فارسی هم مثل می تونیم بگیم : حالم خوبه .. حالم نسبتاً خوبه .. حالم بد نیست ...نقل قول:
بهرحال fairly یعنی نسبتاً - متوسط .. اگه بخوایم دقیق تر بشیم ، یعنی یه مقداری که اون مقدار قابل قبوله و شکایتی بابتش نداریم .. مساعده ...
partly باز در معنایی مثل نسبتاً با fairly شریکه ... اما این دفعه تاکید روی اینه که "هنوز کامل نشده"، بنابراین تفاوت معنایی اندکش با fairly در همینه... یعنی "تا حدی - قدری - پاره ای مواقع/موارد" ...
سلام در متن های زیر کجا ها ایراد داره :( متها رو فرضی نوشتم شکل ندارم )
متن 1 :
there are 7 people in this street . they are standing (or all of them standing).. three women and four men . all the men
are wearing suit.black and brown .one of the men is wearing glasses , both of the men are wearing tie
متن 2 :
there are 2 people here , they are in the bank . a women and a man , the man is talking to women . she'd like to open
a savings account . ( or she's going to open a savings account ).he wants she to fill out a few form
which statement in line 2 is better?
متن 3 :
there is a big , red ovel and there are two rectangles .one of the rectangles is big and another is samll .both of them
are in front of the ovel .
منظورم از both of them خواستم بنویسم هر دوی انها
سوال بعد :
کدام درست تره ؟
where will you stay?
where will you be staying ?
دومی رو تو کتاب بیشتر دیدم ... کجا می خواین بمونین ؟
معنی هر دوش به فارسی..
سوال 3 :
به ترتیب از بزرگترین به کوچکترین :
pretty tall
fairly tall
kind of tall
بسیار ممنون ....
نقل قول:
اینا متد نیستند فقط عنوان یه مجموعه کتابند یا به عبارت ساده تر یه ابزار برای یادگیری.اگه در مورد Top Notch مطلب بیشتری می خوای یه سر به سایت ما بزن.pasarbook.com
می تونم بپرسم کجا؟نقل قول:
نقل قول:
مسلما اگر استاد زبان دوستتون مجربه به حرفش عمل کنید زبانسرای وصال شعبه مرکزیه .امکاناتشم خوبه.
بهترین کار ممکن اعتماد به همون استادیه که داری.اگه راضیت نمی کنه عوضش کن ولی اگه به نظرت خوبه طبق روش و تجربیات اون برو جلو.نقل قول:
آخه یه موسسه ای رفتم ... تاکید داشت که Headway و اینترچنج قدیمی شدن و کارایی ندارن و فقط و فقط تاپ ناچ!نقل قول:
و چون کتاب تاپ ناچ رو ندیدم می خواستم بدونم چه فرقی داره که اینقدر این موسسه تعریف می کنه.
یه مطلبی رو در مورد موسسه سفیر بگم
من یک ترم فوق فشرده کتاب قرمز اینترچنج موسسه سفیر رفتم که از ساعت 8 صبح تا 1 بعد از ظهر بود.
خلاصه اصلا راضی نبودم... کلاس 17 تا 18 نفره هست ... نهایتا تو هر جلسه یک ساعت و نیم بتونین یکی دو دقیقه صحبت کنید... به نظرم اینجور کلاس ها با این تعداد بازده خوبی ندارن .... کسی هم که تدریس میکرد اولین باری بود که تدریس می کرد !ظاهرا تحصیل کرده انگلیس بود و نسبتا لهجه بریتیش داشت ولی مسلط به تدریس نبود.اکثر اوقات وقتی بچه ها غلط غلوط صحبت می کردن ایرادتشون رو نمی گرفت.
به نظرم کلا کلاس های مکالمه اگه کلاس های 3 تا 4 نفره باشه می تونه بازده بیشتری داشته باشه.
اگه دوستان موسسه ای که کلاس های سه چهار نفره برای مکالمه یا فرد مسلط به IELTS برای خصوصی سراغ دارند لطف کنند برام PM کنند.
ممنون