اقا چرا اطلاعات غلط میدی به مردم.نقل قول:
c2 بین سالهای 1962-1967 تولید شده.1953 رو از کجا اوردی.
در ضمن ماستنگ هم از نیمه دوم سال 1963 تولید شده.حتی یه مدل 1963 هم تو نمایشگاه کلاسیک موجود بود.
Printable View
اقا چرا اطلاعات غلط میدی به مردم.نقل قول:
c2 بین سالهای 1962-1967 تولید شده.1953 رو از کجا اوردی.
در ضمن ماستنگ هم از نیمه دوم سال 1963 تولید شده.حتی یه مدل 1963 هم تو نمایشگاه کلاسیک موجود بود.
سلام
جناب dj
متاسفانه شما واژها را خیلی تند و عجولانه میخوانید..منظور در اینجا تولید کوروت در نسل اول است در سال 1953 ...والبته در ادامه نسل دوم c2 که در سال 1963 تولید شد و نه به گفته شما 1962!!
اگر توانایی زبان انگلیسی شما به حد کافی باشه میتونی از این اطلاعات در ویکیپدیااستفاده بکنید..
در مورد ماستنگ نیز همان اطلاعات را در ویکیپدیا خواهید خواند..که در 1964 تولید شد..حال اگر شما این منبع اطلاعاتی موثق را قبول ندارید دیگر مشکل خوانندگان نیست..
کمی صبور بودن بد نیست..شتابزده عمل نکنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Chevrolet Camaro2010
سلام
از دوستان قدیمی و جدید هرکس یه ریویرا از مدلهای 1971 تا 1973 سراغ داره که جایی خوابیده (در هر وضعیتی) اگر لطف بکنه و اطلاع بده خیلی ممنون میشم....
برای کسانی که شاید از این ماشین اطلاعی ندارند چند عکس میگذارم..فرم خاص و بسیار منحصر بفرد عقب خودرو فراموش نشدنی است..
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
---------- Post added at 12:50 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
بابا تو دیگه خیلی رو داری.
نوشتی c2 در سال 53 تولید شد اونوقت اینجا انکار میکنی.
این حرف شما اینقدر مهم نیست که کسی رو به اشتباه بندازه یا نون کسی رو اجر کنه و به کسی بر بخوره. ولی بنده خدا میدونی ایرادت چیه؟ایراد کسی مثل شما اینه که فکر میکنه همه چیز رو میدونه و هیچ مجهولی تو ذهنش نیست.نه تنها شما بلکه من و همه ی ادما.سقراط و ارسطو با اون همه ادعا باور کردن که تمام علوم یاد گرفتنی نیست.سقراط میگه دانا ترین مردم کسی است که بداند چیزی نمیداند.من هم دوست عزیز برای خودتون این حرفا رو زدم.در ضمن نمونه پرتوتایپ کروت c2 در سال 62 ولی نمونه بازاری اون در سال 63 به خیابون اومد.ماستنگ هم از تابستان 1963 به بازار اومد و به اسم 64 فروخته شد ولی مدل های داخل ایران به نام همون 1963 فروخته شد.این اطلاعات رو من از صاحب ماستنگ طوسی 1963 گرفتم.گویا اون بنده خدا هم پدرش ماشین رو وارد کرده بود.
به هر حال شما هم اطلاعاتتون خوبه و قصد کمک و راهنمایی کردن به بچه ها رو دارید.خوشحالم.
من علی هستم.اسمتون رو نمیدونم.من احتمالآ 1 ماه دیگه میام سمت شما برای ماشین خریدن.میدونم که کمکم میکنی.به هر حال امید وارم از این به بعد دوستان خوبی برای هم باشیم.
یا حق
نیازی نمیبینم بیشتر از این برای شما توضیح دهم..چون ادم پر رویی هستم!!نقل قول:
جوابهاتون را از همان صاحب ماستنگ بگیرید که از خود کمپانی فورد هم بیشتر بلده..!!
کسی توی ایرن corvette ندیده ؟
سلام
چرا من دیدم..
مدلهای استینگ ری دهه 70 و چند تا از مدلهای دهه 80 تک و توکی دیدم..یکی هم مدل 1960 یا 61 دیدم که اخرین بار توی یه نمایشگاه خودرو بعد از پل سید خندان تهران(به سمت شمال) بود..
کلا تعداد کوروت در ایران خیلی کمه..
مدلی که از 1959 یا 60 میلادی دیدم این شکل بود..