سلام.. چرا قیمت مودم های شاتل گرونه؟ حتما باید از خود شاتل مودم بگیریم ؟ اگه از جای دیگه بگیریم گیر نمیدن؟
Printable View
سلام.. چرا قیمت مودم های شاتل گرونه؟ حتما باید از خود شاتل مودم بگیریم ؟ اگه از جای دیگه بگیریم گیر نمیدن؟
نه اصلا از خودشون نگیر خیلیییی گرون میده البته مودم های خوبی میده و مودم وایرلس هاش بهترین برد رو توی تمام مودم ها داره و حتی asus ها از لحاظ برد وایرلسی به هیچ عنوان بهش نمیرسندنقل قول:
نه هیچ گونه گیری نمیدند شما هر مودمی بگیری رو تمامی سرویس دهنده ها جواب میده آشغال ترین مودم ها هم جوابگوی سرعت 1 مگ یاا 2 مگ هستند چون اینا 54 مگ ساپورتند
فقط یه نکته اینجا هست اونم اینکه شاتل یکی آب بخوره بهش گیگ رایگان میدند مثلا به مناسبت تولدت هفته دیگه به مناسبت ماه رمضان و اعیاد --حالا فرقش تو اینه که اگه مودمو از خوده شاتل خریده باشی بت 3 گیگ میده (مطمین نیستم شایدم 2 گیگ) اما منی که مودم از خودشون نگرفته بودم 1 گیگ میداد
در ضمن من مودمو از خودشون نگرفته بودم با همون هزینه رانژه که داده بودم هم قراردادو با پیک فرستادند امضا کنم هم به محض رانژه فرستادند که بیاد مودمم رو رایگان وصل کنه هیچ پولیم از این بابت نگرفتند با این که مودم از خودشون نبود(حتی نگفتم مودم رو از قبل داشتم گفتم میخوام برم بخرم گفت خوب وقتی خریدی بگو تا بیایم وصل کنیم)
سلام دوستان.
من با توجه به گفته های دوستان در این فروم پیشگامان را انتخاب کردم چون دوستان می گفتند سرعت روزانه وشبانه اون یکییه و ثابته ولی حالا که گرفتم سرعت روزانه من خوبه و 50 است ولی شبانه بین 12 تا 15 !!!! اگه میشه راهنمای کنید از من به این مقداره یا از همه فرق میکنه؟؟
نقل قول:نقل قول:
نه والا ما هم مشکله تورو داریم دیشبم 200 مگ بیشتر نداد---چرا دروغ پریشب 750 تا تا حتی 900 هم داده اما اکثرا اذیت میکنه
شما کدوم مرکزی ؟
ولی نترس بعضی شبا یه حالی میده
من که نمیدونم چی دانلود کنم شما ها چی میخواید بگیرید که اینقدر سرعت میخواید؟
به منم بگید:8:
نقل قول:
وایییی من اگه شببی 100 گیگم بهم بدند کمه---این همه چیز-من الان دانلود منیجیرمو تا 20 شب دیگه پر کردم
آپدیت نرم افزاری--نقشه های gps تمام شهر ها --فیلم --بازی های کامپیوتر گوشی---آهنگ صوتی تصویری ---مقاله---نرم افزار های موبایل --دانلود مکینتاش ویندوز 7 وویندوز xp آخرین نسخه هاش-آپدیت هر کدوم--گالری عکس خوانندگان و......
این قدر هست که تا 100 سال دیگه هم دانلود کنی تموم نمیشه
حالا اگه سرعت خوب نیستو به درد نمیخوره خودت چرا رفتی 1 مگ گرفتی خوب 128 هم کافی بود
اینا که گفتی با به درد من نمبخوره با دارمشون فقط میمونه سریال و ویدیو های hd این چیزا که شبی یه گیگ نمیشه ساعتی یه فیلم که نمیسازنش!!! تازه هیچکس ویندوز و اینچیزایی که حجمش خیلی بالاس دانلود نمیکنه میخره چون این اعصاب خوردی پیش نمیاد
اتفاقا من زیاد با فیلم جور نیستم و اگه چیزی دیگه واسه دانلود نموند میزنم تو کاره فیلم که یاد ندارم به عمرم با adsl فیلم گرفته باشم چون خیلی چیزای دیگه بودهنقل قول:
اما اگه کسی به فیلمو اینا علاقه داره چرا که نه--میلیون ها فیلم داریم پس میتونی میلیون ها شب دانلود کنی
ویندوز من رفتم گرفتم الکی روش نوشته بود آلتیمتیت اما آزمایشی بود یه ویندوز آدم دانلود میکنه همین دیروز منتشر شده آپدیت هاشم میگیری که میشه به روزه به روز ----کاری که من یک هفته کردم و اگه سرعتم مثله شما بود توی 2 شب تموم بود
یا من علاقه شدید به گوشی دارم جابر رو هم از تو موبایلستان شناختم چون همیشه سر میزنم روزی 10-20 بار--من تمامی فیلم های گوشی ها ریویوهاشون رو دارم-امسال هنوز موفق نشدم زیاد چیزی بگیرم
نقشه های gps که هیچ وقت تو هیج cd نیست و موبیلستان فکر کنم 5-10 تومن میفروشه تازه باید درخواست بدیو کی بیارندو بعدم دوباره روز به روز آپدیت میشه
اگه سرعت توپ باشه مثله شبی 2-3 گیگ توی 2 شب میتونی جدیدترین بازی ها رو دانلود کنی و یک هفته بازی کنی 5-6 هزار تومنم ندادی
خیلییی چیزای دیگه هست که من باید تایپ کنم دیگه خسته میشم
از من میشنوی استفاده کن این همه پول میدی که استفاده کنی --بعدم قرار نیست که بیل بزنی دکمه استارت دانلود منیجرو بزنو تخت بخواب صبح 100 مگ که شده خودش 100 مگه البته من که بیدار میمونم چون هم بازی میکنم هم هی قطع میشه باید مودمو خاموش روشن کنم اگه نکنم صبح که بیدار میشم میبینم 50 مگم دانلود نکرده--ازین کلاها زیاد سرم رفته:31:
خوب شد گفتی بازی اصلا حواسم نبود
ولی اسپم رو حال میکنی؟هیچ ربطی به تاپیک نداشت
تا باز داشت نشدیم بسه:31:
اقا چرا تست سرعت من با speedtest دانلود روی 138 هست اما دانلود با دانلود منیجر روی حدود 70 ؟!