از این پاکت نامه های درازه!
Hp
Printable View
از این پاکت نامه های درازه!
Hp
به این پاکت نامه های دراز میگن ملخی
هیچ فرقی نداره
پاکت نامه رو اندازه بگیر بعد توو Page setup از منوی File وارد سربرگ Paper size بشید و اندازه طول و عرض رو وارد کنید
بعد توو این صفحه تایپ کنید و بعدش هم پرینت بر روی پاکت نامه
یعنی پاکت نامه رو از عرض بزارم یا طول؟
از طول جا نمیشه
ار عرض هم که میزارم برخلاف اون عکسی که گذاشتم چاپ می کنه
واضح تر میگید؟
سلامنقل قول:
اگه فقط نياز به وارد كردن آدرس هست شما ميتوني آدرس هر شخص رو بجاي وارد كردن به حالت معمولي كه اونطوري كه ميخواي چاپ نميشه بصورت عمودي بنويسي تا اوجوري كه ميخواي چاپ بشه
نوشتن بصورت عمودي از پايين به بالا هم در خانه هاي جدول و نيز با استفاده از Word Art امكان پذير هست
از عرض، یعنی به این شکلی که پائین کشیدم نگاه کن ، فکر کن اون خط عمودی که پائین خط چین هاست دست شماست که پاکت رو به همون شکل وارد چاپگر می کنی ، در پاکت نامه هم زیر باشهنقل قول:
-----------------
| |
سلام دوستان
من با ورد 2007 کار میکنم همینطور دوستانم ولی مشکلی که من دارم اینه که در قسمت PAGE LAYOUT در SIZE که آیتمهای مختلف است مثل LETTER , LEGAL ,EXECTIVE مال دوستانم A3,A5,B4 و . . . را دارد ولی مال من ندارد فقط A4 دارد مشکل کجاست ؟؟؟؟
مریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيزمنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
اين مشكل به احتمال زياد برميگرده به زمان نصب آفيس روي سيستم شما و اينكه شما چه تنظيماتي رو در كنترل پانل و قسمت تنظيمات منطقه اي اون داشته ايد
در هرصورت نبود اين گزينهها مشكلي ايجاد نميكنه
شما ميتونيد براحتي و از قسمت More page sizes گزينههاي دلخواه رو بصورت دستي تعيين كنيد
حالا اگه مشكل ديگه اي هست بگيد
موفق باشيد
من هم با این مشکل توو آفیس 2003 مواجه شدم البته A4 داشت A3 نداشت
با سلامی دوباره خدومت دوست بسیار گل و با سوادم وردیست مهربون و با شخصیت
توی پاراگراف گزینه outline level برای چیه؟
توی بولت و نامبرینگ گزینه Number position چی رو تراز میکنه؟
یعنی چی..؟
من وقتی Right o left رو میزنم چی از چی تراز میشه..یعنی نسبت به چی تراز میشه..ممنون
توی ورد 2007 چه جوری میشه شماره صفحه رو فارسی نوشت؟
توی ورد 2003 با Hedear o footer چه جوری میشه وقتی دکمه شماره صفحه رو میزنی از روی نوار ابزارش فارسی نوشته شن شماره صفحه؟
ممنون
سلامنقل قول:
شما لطف دارين نسبت به من
در صورتيكه در متن از Bullet and numbering اونم در حالت سطح بندي استفاده بكني اين مورد ميتونه تعيين بكنه كه اين پاراگراف الان در كدوم سطح فهرست نويسي شما قرار دارهنقل قول:
توی پاراگراف گزینه outline level برای چیه؟
اون عددي كه وارد ميكني به عنوان فاصله اعداد شما از محدوده متن نويسي شما رو تعيين ميكنهنقل قول:
توی بولت و نامبرینگ گزینه Number position چی رو تراز میکنه؟
یعنی چی..؟
من وقتی Right o left رو میزنم چی از چی تراز میشه..یعنی نسبت به چی تراز میشه..ممنون
و بسته به اينكه در چه پاراگرافي با چه ترازي داري استفاده ميكني ميتونه چپ ، وسط يا راست باشه (متناسب با نوع ترازبندي پاراگراف)
در 2007 وقتي ميخواي شماره صفحه در مثلا پاصفحه وارد كني كافيه قبل از ورود اون متن رو Right to left كني تا وقتي شماره رو وارد ميكني با تشخيص حالت فارسي نويسي خودش عدد فارسي بنويسهنقل قول:
توی ورد 2007 چه جوری میشه شماره صفحه رو فارسی نوشت؟
اينكار بايد بصورت دستي انجام بشه و متن نوشته بشه و بعد شماره صفحه بعد از اون وارد بشهنقل قول:
توی ورد 2003 با Hedear o footer چه جوری میشه وقتی دکمه شماره صفحه رو میزنی از روی نوار ابزارش فارسی نوشته شن شماره صفحه؟
خواهش :31:نقل قول:
ممنون