نقل قول:
توی همین مانگا 400 دانزو به ایتاچی گفته بود که قبیله ات می خوان دهکده رو نابود کنند و جنگ چهارم نینجا ها ممکنه پیش بیاد پس برو همه رو بکش !؟!؟؟ به همین راحتی هم قبول کرده ایتاچی !! تازه ایتاچی قبل از کشتن خانوادش مانگیکو نداشته و یکی از شرایط به دست اوردن مانگیکو کشتن نزدیک ترین افراد از نظر احساس و عاطفی به شخص بوده... پس بعدش دارای مانگیکو شده !!!
ایتاچی بعد از کشتن نزدیکترین دوستش شیسوبی مانگکیوش فعال شد...توی صحنه ای که سه تا از افراد خاندانش رو کتک میزنه وبعد از چند لحضه به ساسکه نگاه میکنه با مانگکیوش به اون نگاه میکنه...
نقل قول:
به نظرم باز یکی اون یکی رو کنترل می کرده ... تازه من خودم فکر می کنم که همه اینها زیر نظر خود مادارا بوده !!! مگه یادتون نیست که یوندایمه به ناروتو گفت که ممکنه مادارا حتی پین رو هم داره کنترل می کنه ... کسی که بتونه پین رو با ریننگان کنترل بکنه نمیتونه افراد دیگه که شارینگان عادی داشتند رو کنترل بکنه یا حتی خود دانزو رو !!!!
توبی با سواستفاده از احساسات پین وایتاچی ازشون استفاده وکنترلشون کرد...مطمئن باشین که پای اصلی قتل عام اوچیها توبی یا مادارئه!....همونطور که الان داره از ساسکه سواستفاده میکنه...!