اگه اشتباه نکنم شما برای انجام ثبت نام نیاز به شماره پرونده و رمز ورودی که درون اون کارت اعتباری نوشته شده دارین.
Printable View
اگه اشتباه نکنم شما برای انجام ثبت نام نیاز به شماره پرونده و رمز ورودی که درون اون کارت اعتباری نوشته شده دارین.
اها..اینو که خریده بودم همراه با دفترچه..فک کردم چیز دیگه ایه
نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه، جدول شماره 9 که دانشگاه ها رو قرار داده بعضی از شهر ها تعداد مراکزشون کم شده.
قزوین یعنی فقط رجایی رو داره؟
کرمان که بودم بچه ها میگفتن اونایی که تکمیل ظرفیت قبول شدن تا یه سال نمیتونن دوباره کنکور بدن :|
خیلی درگیر این موضوع هستم ...
کسی اطلاعی داره ؟
من بهمنیار کرمان ( غیرانتفاعی - سخت افزار - کارشناسی ) قبول شدم . الانم 2 روزی تهرانم 2باره برمیگردم ..
خلاصه دفترچه رو بگیریم یا نه ؟
خیلی خیلی دانشگاهه سختگیر و بی خودیه آخه :|
این سوال منم هست ؟نقل قول:
کرمان که بودم بچه ها میگفتن اونایی که تکمیل ظرفیت قبول شدن تا یه سال نمیتونن دوباره کنکور بدن !
اگه کسی میدونه حتما جواب بده !
فکر نکنم. احتمال زیاد شایعست ، ولی از سازمان سنجش هرچی بگین بر میاد!!!نقل قول:
سلام
یه سوال
رشته تحصیلی من "نرم افزار کامپیوتر" هست ولی توی جدول شماره 10 دفترچه، فقط رشته های زیر هست! من جزو کدوم رشته هستم؟
2017: برنامه نویسی کامپیوتر
2107: کامپیوتر - سخت افزار و نرم افزار
2119: مجموعه کامپیوتر/کلیه گرایش ها/
از سنجش هم پرسیدم هنوز جواب ندادن...
2107 هستید...نقل قول:
سلام
دوستان اين دفترچه ي شماره 2 چي هست و كي مياد ؟؟
همون دفترچه ای که توش مشخص میکنه هر شهری و دانشگاهی چه رشته ای رو داره همزمان با اعلام نتایج اولیه میادنقل قول:
------------------------------
فرشید جان شما درباره اون سوال اطلاعی نداری ؟
ایشالا درست که نیست ؟نقل قول:
اونایی که تکمیل ظرفیت قبول شدن تا یه سال نمیتونن دوباره کنکور بدن !
تو اطلاعیه تکمیل ظرفیت سایت سنجش هم اینو نوشته فقط :
نقل قول:
پذيرفتگان رشتههاي تحصيلي دوره روزانه اين آزمون خواه در موسسه آموزش عالي ذيربط ثبت نام نمايند يا ننمايند، حتي با دادن انصراف قطعي از تحصيل مجاز به ثبتنام و شركت در آزمون كارداني به كارشناسيناپيوسته سال 1390 نميباشند.