ممنون دوست عزیز اگه مراحل آپدیتش رو هم میذاشتی خیلی وب میشدنقل قول:
Printable View
ممنون دوست عزیز اگه مراحل آپدیتش رو هم میذاشتی خیلی وب میشدنقل قول:
سلامون علیکم میخواستم یه گوشی در حدود 270 تومن بگیرم(پخش موزیک مهم،دوام باطری مهم)
به هم 5700 رو بچه ها معرفی کردن
حالا شما ها که 5700 دارین لطفاً مزایا و معایبش و همچنین چگونگی تشخیص اصلی از آلمانی یا تقلبی رو برام بگید ممنون
قیمتشم چنده؟
بازم ممنون
تبریک میگم به خاطر انتخابتنقل قول:
تقلبیش تو بازار موجود نیست به غیر بعضی گوشی چینی که اونا هم چرخان نیستن.در ضمن سیاهش رو بخر.
چون گوشی قرمز قسمتی که دست با انجا تماس داره , سیاه میشه.
مزایا و معایب:
مشخصات كلي گوشی موبايل نام گوشی موبايل Nokia 5700
نوكيا 5700 نوع گوشی موبايل چرخان تاريخ معرفي 10/03/2007 ساخت مجارستان قيمت اگر 270 هزار تومان بخری گل کردی
گارانتي
تنوع رنگ قرمز و مشكي وزن 115 گرم ابعاد 108 * 50 * 17 ميليمتر بستر نرم افزاری شبکه UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 نسل سوم
سیستم عامل Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 سیستم عامل ویندوز خير سیستم عامل سیمبین بله پشتیبانی جاوا بله مشخصات صفحه نمايش صفحه نمایش اصلی نوع TFT صفحه لمسی خير اندازه
دقت 240 * 320 پيكسل تعداد رنگ 16000000 رنگ صفحه نمایش خارجی صفحه نمايش خارجي ندارد نوع - اندازه - دقت - تعداد رنگ - مشخصات دوربین دوربين دارد کیفیت 2 مگاپيكسل ابعاد تصویر 1600 * 1200 دوربین دوم دارد - كيفيت VGA قابلیت فیلمبرداری دارد - QVGA فوکوس اتوماتیک ندارد فلاش دارد زوم اپتیکال ندارد حافظه دفترچه تلفن دارد - به همراه عكس ذخيره سازي تماس ها دارد - 20 مورد تماس شماره گيري شده< 20 مورد تماس پاسخ داده شده و 20 مورد تماس ناموفق حافظه داخلي 35 مگابايت كارت حافظه دارد نوع كارت حافظه microSD (TransFlash) كارت حافظه همراه گوشي موبايل 64 مگابايت تبادل اطلاعات ارسال پيام SMS - MMS - Email - Instant Messaging درگاه مادون قرمز دارد بلوتوث دارد - نسخه 2 به همراه A2DP درگاه USB دارد - miniUSB مرورگر اينترنت WAP 2.0/xHTML شبكه بيسيم (WLAN) ندارد GPRS دارد - Class 32, 107 / 64.2 kbps HSCSD دارد - 43.2 kbps EDGE دارد - Class 32, 296 / 177.6 kbits 3G دارد - 384 kbps Push To Talk دارد زنگ نوع زنگ پولي فونيك 64 كاناله و MP3 و AAC تنظيمات زنگ
لرزاننده دارد بلندگو 2 بلندگوي استريو قابليت ها قابليت نمايش فايلهاي MS-Office ندارد قابليت نمايش فايلهاي PDF ندارد بازي دارد پخش كننده موسيقي دارد - MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA پخش كننده فيلم دارد قابليت ضبط صدا دارد راديو دارد - راديو FM استريو دستور صوتي دارد پيش بيني كلمه T9 هندز فري / هدست دارد ساير قابليت ها
باتري نوع باتري باتري استاندارد- يون ليتيوم ظرفيت باتري 900 mAh زمان انتظار 290 ساعت زمان مكالمه 3.5 ساعت شارژر باتري دارد
من هم میخوام اپدیت کنم!وسایل مورد نیاز برای اپدیت رو بگید تا من برم کافی نت با اینترنت ای دی اس ال اپدیت کنم!خدایا توبه!میترسم گوشی وسط راه داغون شه!!نگفتید:اگه وسط کار برقها بره و یا اینترنت قطع بشه مشکلی بوجود میاد؟؟؟
من نمیدونم چرا جوالب سوالات ما رو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه وسط کار اینترنت قطع بشه و یا برقها بره برای گوشی مشکلی بوجود میاد؟؟؟در ضمن برای اپدیت گوشی حتما نیاز به فلش هست؟؟؟چون از یه مغازه دار پرسیدم گفت ما گوشی رو فلش میکنیم و سپس اپدیت میکنیم!!!!من گیج شدم!!!!!یکی بیاد ما رو کمک کنه!ایییی ملت!!
ممل جون کجاییییِ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟بدادمون برس!!همین جا خواهشا جوابمون رو بده!!!!
امین جان اگه فهمیدی به منم بگو من نتونستم آپدیت کنم چون اصلا Nokia Software Updater به اینترنت کانکت نمیشه نمی دونم مشکل از کجاست.
کسی اطلاعاتی در مورد مدل BRAVO از این گوشی نداره ؟نقل قول:
عزیز من تو هم توی این هیرو ویری گیر دادی به اقای براوو!؟؟؟ایشون فکر کنم از رئال مادرید جدا شدند!اطلاعات دیگه رو میتونید از سایت eufa .ir بگیرید!
هر سوال و مشکلی راجع به آپگرید داشتین بیاین اینجا
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
ممنون جی جی گیم جان
خیلی کمک کردی
5700 که آلمانی نداره ؟
فقط مجاریه ؟
---------------------------------
---------------------------------
از تعصب الکی متنفرم