روش نخستين آلبوم رسمي «محسن چاووشي» يك شاخه نيلوفر ، به 900000 نسخه رسید.
به گزارش ايران موزيك نيوز : یک شاخه نیلوفر نام اولین آلبوم محسن چاوشی است که با تنظیم محمد رضا آهاری در 12 ترک وارد بازار موسیقی پاپ شد.
Printable View
روش نخستين آلبوم رسمي «محسن چاووشي» يك شاخه نيلوفر ، به 900000 نسخه رسید.
به گزارش ايران موزيك نيوز : یک شاخه نیلوفر نام اولین آلبوم محسن چاوشی است که با تنظیم محمد رضا آهاری در 12 ترک وارد بازار موسیقی پاپ شد.
نوشته شده توسط saraa عزیز از سایت*************************************************کد:http://www.mchavoshifans.com/main/news.php
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر انجام پس از مدت ها انتظاراولین البوم مجاز محسن چاوشی با عنوان یه شاخه نیلوفر از سوی شرکت اوای باربد به بازار امد.( مجله ی موسیقی قرن 21)
نقد البوم: پس از سرو صداهای بسیار زیادی که فیلم سنتوری ایجاد کرد و دو سال دوری از موسیقی و حاشیه های ان محسن چاوشی معروف تر و مطرح تر از گذشته
با اهنگ هایی که برای این فیلم ساخت توقع مخاطبان خود راتا حد بسیار زیادی بالا برده بود.در سال های گذشته البوم های چاوشی یکی پس از دیگری به صورت غیر مجاز تکثیر وبه بازار وارد شده بودند.
و این اتفاق خسارات مادی و معنوی بسیاری را به چاوشی زده بود.و او که به گفته ی خودش تنها نتیجه ای که از اعتماد به دوستانش و کار کردن در استودیو ها گرفته بود لو رفتن اهنگ هایش بوده.برای ضبط این البوم تمام کارهای مرتبط با ان را در استودیو ی شخصی خود انجام داده موفق شد پس از دو سال تلاش این البوم را با مجوز وزارت ارشاد با عنوان یه شاخه نیلوفر به بازار ارائه دهد.
این البوم که تهیه ان از سال 1385 اغاز شد یکی از البوم هایی است که کار تبلیغاتی عظیم و در عین حال کم هزینه ای را برای ان انجام شد.که این امر باید به خاطر هوشیاری چاوشی و نزدیکانش و تجاربی که از کارهای گذشته داشت دانست.
خبر های ضد و نقیض درباره کسب مجوز و انتشار این البوم انتظار را چند برابر کرده و چاوشی را به پای ثابت نشریات تبدیل کرد به طوری که در ماه های اخیر هفته ای نبود که یکی از نشریات خبری درباره ی چاوشی و البوم وی مطلبی درج نکنند.به هر حال این البوم پس از همه ی شایعات و حرف های بی اساس و با اساس با تیراژ بالایی منتشر شد و با توجه به صحبت هایی که پیرامون این البوم مطرح بود و اشاره شد انتظارات بسیار بالا بود.
اما برسی البوم از جهات مختلف نشان میدهد که انصافا این اثر یک البوم حرفه ای و استاندارد است:
1_ اینسرت البوم: اینسرت این البوم به بهترین و کاملترین نحو ممکن طراحی و چاپ شده ودر نوع خود قابل قبول است.در صفحات داخلی تصویر محسن چاوشی خواننده البوم به همراه محمد رضا اهاری تنظیم کننده البوم به چاپ رسیده است ودر صفحات بعدی تصاویر ترانه سراهای البوم به همرا ترانه هایشان
به چاپ رسیده که در نوع خود کار جالبی است.
در صفحه پشت اینسرت نام کلیه قطعات به دو زبان فارسی و انگلیسی همراه با مدت زمان هر یک از قطعات و مجموع مدت زمان البوم درج شده است.
نام عوامل اثثر نیز به دو زبان در صفحات داخلی درج شده است.
عکس های این البوم را اسپاکو یوسفی تهیه نموده و طراحی اینسرت را نیز اهاری انجام داده.
این البوم جزو معدود البوم های سال 87 است که قیمت روی ان درج شده است.
2_ ترانه های البوم: این البوم شامل 12 ترانه است.
فضای سنگین و تیره حاکم بر ترانه های اثار قبلی چاوشی و از طرفی یکسان بودن تمام اثارش از نظر محتوی این شبه را ایجاد میکرد که این اثر هم مانند انها باشد.حال و هوای ترانه های یه شاخه نیلوفر تقریبا مشابه کار های قبلی چاوشی است با این تفاوت که حرفه ای تر شده و اصول و قوائد ترانه سرایی تا حد قابل قبولی در انها رعایت شده.
ترانه های البوم از انسجام معنایی خوبی برخوردارند ماننده کجاست بگو و یا دلتنگی و این مسئله باعث می شود که شنوده به خوبی با حال و هوای خواننده و فضای البوم ارتباط خوبی برقرار کند
در اثار قبلی محسن چاوشی دامنه لغاتی که حسین صفا و امیر ارجینی به کار برده بودند به شدت بسته بود و در بسیاری از قطعات واژه های تکراری شنیده میشد.ولی در این البوم کاملا مشخص است که این دو شناخت خوبی از موسیقی پیدا کرده و بر اصل واقفند که در ترانه باید بر اساس ملودی سروده شود مانند قطعاتی چون ناز و یا کجاست بگو.
3_استفاده از سازهای ایرانی: یکی از نکات جالب توجه البوم جدید چاوشی استفاده از ساز های ایرانی در قطعات البوم است.محسن چاوشی در این البوم از شش نوع ساز استفاده کرده که چهار ساز ان را ساز های ایرانی تشکیل میدهند. و این بار در کنار ساز های غربی تار و سه تار و نی و دیوان از ساز هایی هستند که او در این البوم استفاده کرده.
چاوشی در این البوم از تم ایرانی استفاده کرده و با وجود نزدیک شدن به فضای غربی ساز های ایرانی سهم عمده ای در ملودی های این البوم دارند که از بهترین انها می توان قطعه بغض را با نوای نی علی صنعت و قطعه دلتنگی با اوای تار و سه تار سید محمد جاسمی نام برد
در خصوص تعداد ساز ها باید بگویم چاوشی با استفاده از تعداد ساز کمتر بهترین نتیجه را گرفته و در این البوم مسئله ای به نام شلوغی ساز ها را مشاهده نمیکنیم
4_میکس و مسترینگ: میکس و مسترینگ البوم در سطح قابل قبولی قرار دارد و از کیفیت بالایی بر خوردار است.محسن چاوشی به همراه محمد رضا اهاری کلیه قطعات این البوم را در استودیوی شخصی چاوشی میکس و مسترینگ کرده اند.شاید اگر چاوشی این البوم را در استودیوی دیگر ضبط می کرد نتیجه ای بهتری داشت اما ترس از لو رفتن قطعات قبل از انتشار البوم باعث شد که او دست به چنین ریبسکی نزند.کیفیت صدا نیز در مجموع مطلوب است.
اهنگ سازی تمام قطعات این البوم با محسن چاوشی بوده و محمد رضا اهاری تنظیم انهار را بر عهده داشته است.
اهاری در این البوم توانایی های خود را در تنظیم نشان داده و به طور قطع در اینده شاهد فعالیت های بیشر و حرفه ای تر او در موسیقی کشور خواهیم بود.
ملودی های این البوم ساده زیبا دلنشین و محسن چاوشی انها را بر اساس ویژگی های صدای خود ساخته و کار قابل قبولی از اب در امده است.ملودی ها و تنظیمات البوم تقریبا خوب هستن و سادگی انها باعث دلنشین شدن ترانه ها شده.
_ 5_ نگاه کلی :در مجموع البوم یه شاخه نیلوفر مجموعه خوبی از اب در امده و محسن چاوشی و دوستانش اثر خوبی را تهیه کرده اند.انسجام و فضای کلی کار ها یکی از امتیازات ان است.
امری که گاه در موسیقی پاپ کشور نادیده گرفته می شود به طوری که یک خواننده با وجود همکاری با چندین اهنگساز و تنظیم کننده تراز اول کشور اثر چندان موفق و قابل قبولی ارایه نمیدهد.اما در این البوم اهنگسازی قطعات را یک نفر و تنظیم ها را نیز فرد دیگری انجام داده است.و این کار موجب شده که شنوده در این البوم با سلایق مختلف و فضاهای ناهمگون مواجه نشده و به دلیل انسجام موجود با مجموعه ای جذاب مواجه شود.
اما در خصوص صدای محسن چاوشی در سال های گذشته بسیاری بوده و هستند که مانندفلان خواننده ان طرف اب خواننده و می خوانند.بنده حقیر به عنوان نگارنده هیچ حس خوبی نسبت به این موضوعنداشته و ندارم اما محسن چاوشی تنها در صدا ان هم در اغاز شبیه خواند و در مفهوم و کلام کارش را کاملا مستقل معرفی کرد.
صدای منحصر به فرد چاوشی که نماد یک حنجره زخم خورده و پر درد است باعث شده خیلی ها به فکر فرو رفته و با این صدا همذات پنداری کنند.
صدای او مورد توجه بخش عمده ای از مخاطبان موسیقی پاپ واقع شده و با این که او در ابتدا یه خواننده ی تقلیدی به شمار میرفت.اما استقلال سبکش باعث شد که اکنون خود چند مقلد صدا داشته باشد.صدای چاوشی دارای یه خون درونی است و او با ملودی هایی که ساخته از صدایش بهترین استفاده را کرده است.با توجه به نکات مثبت این البوم و زیبایی ان جا دارد به محسن چاوشی و همکارانش تبریک و خسته نباشید بگویم.
امیدوارم با توجه به محبوبیت محسن چاوشی در بین علاقه مندان موسیقی پاپ البوم او یکی از پرفروشترین البوم های چند سال اخیر بازار موسیقی باشد.که این اتفاق گامی برای تثبیت موسیقی پاپ محسوب خواهد شد
فردا با خبر جديد دو سايت
کد:www.mohsenchavoshi.ws
بروز خواهد شد منتظر باشيدکد:www.mchavoshifans.com
اینم اگه اشتباه نکنم سارا عزیز زحمتش رو کشیده بود
گفتگو محسن چاوشی با مجله خانه و خانواده
* خواننده جنجالی سال های قبل الان به یه پسر اروم سر به راه تبدیل شده چه اتفاقی افتاده؟
هیچ اتفاقی نیفتاده همه اونایی که من رو از نزدیک میشناسند میدانن که من تغییر خاصی نکردم.
* شاید به لحاظ اخلاقی تغییر خاصی نکرده یاشی اما جنجال هایت را کنار گذاشتی؟
من هیچ وقت دنبال حاشیه و جنجال نبودم اگر هم جنجالی بوده برایم درست کردند.
* چه کسانی؟
همون کسانی که در قالب دوست دو رو برم بودند و با رفتار هایشان من را چند سال به عقب بردند و باعث شدند که من دیر مجوز بگیرم.
* چرا این روز ها اینقدر گوشه گیر شدی از جمع گریزانی؟
گوشه گیر نشدم.بخاطر اتفاقاتی که توضیح دادم ترجیح دادم رابطه ام رو با ادم های کمرنگ کنم.وسایلم را رو جمع کنم بیام تو خونه کار کنم.به دور از حاشیه و جنجالی.
* یادمه چند سالی که ازت پرسیدم محسن چاوشی چه جور ادمیه بهم گتی من ادم خاصی هستم.کسی که امروزش با فردایش فرق داره هنوز هم اینطوری هستی؟
اگه منظورت اینه که من همون محسن چاوشی قدیم هستم باید بگم اره تو سوال قبلی ات هم گفتم من خیلی تغییر نکردم اما فکر میکنم نسبت به اون روزی که این حرف رو زدم یه کم پخته تر شدم.یاد گرفتم باید چطور رفتار کنم کجا چه بگویم.و ...
*خيلي ها منتظر بودن که صداي محسن چاوشي مجوز دار را در يک البوم رسمي شنودن.اما يک شاخه نيلوفر مخاطبانت به ان چيزي که انتظارش را داشتن دست پيدا نکردند؟
موافق نیستم.من در این البوم به یک بلوغ رسیدم البوم در ادامه البوم های قبلی ام بود و حتی یک ترانه و اهنگ های ممیزی نشد.کیفیت کارهایم به مراتب افزایش پیدا کرده است.سعی کردم به سلیقه مخاطبم نزدیک شوم.
*می خواهی بگویی پروسه مجوز هیچ تاثیری روی البومت نگذاشته و باعث نشده برای گرفتن مجوز کمی دست به عصا تر راه بروی؟چون یکی از ویژگی های کار تو جسارتت در نوع انتخاب ترانه هاو اهنگ هایت بوده در حالیکه در این البوم خبری از جسارت همیشگیت نیست؟
من در این البوم هم همان محسن چاوشی قدیمی ام با همان حس و جسارت.خیلی ها می خواهند به زور به دیگران بگوییند که چاوشی چون مجوز گرفته دچار خود سانسوری شده در حالیکه اصلا اینطور نیست.
*تو جزو خوانندگانی محسوب میشوی که اوایل کارت محکوم به تقلید از یکی از خوانندگان لس انجلسی بودی اما خیلی زود از فضای تقلید فاصله گرفتی و حالا برای خودت سبک جدیدی را به وجود اوردی و صدایت برای خودش امضا دار شده است.چه شد که این فرایند را طی کردی؟
من از همون ابتدا هیچوقت قصد تقلید نداشتم .ولی خب از انجا که داشته های ما حاصل از شنیدن های ماست.ممکن بود در موقع تحریر زدن به ان خواننده نزدیک میشدم اما بعد ها سعی کردم از ان فضا فاصله بگیرم و سبک خودم را پیدا کنم.صدای من نسبت به روزهای اول خیلی فرق کرده اون روزها سنم کمتر بود اما خب الان صدایم رنگ و قالب خودش را پیدا کرده.حنجره هر خواننده ای تا 30 سالگی خودش را پیدا میکند و صدا هم با گذشت سن کمی پیرتر و پخته تر میشود.
*یادمه چند سال قبل وقتی ازت پرسیدم صدای خودت را دوست داری گفتی نه هنوز هم صدات رو دوست نداری؟
نه الان صدام رو دوست دارم.
* زخمي که در صدايت هست به دلنشي ني کارهايت خيلي کمک ميکند اين زخم تعمدي است؟
مگر میشو عمدا چیزی را زخمی کرد.نه این زخم مال صدای خودم هست البته این زخم یا همان خش به ناتوانی حنجره ام مربوط میشود که بعضی از نت ها را نمیتوانم به خوبی ادا کند.اما دست بر قضا این ناتوانی به کارم امده است و به دلنشین شدن کار هایم کمک کرده است.
*اولین کسی که از صدایت تعریف کرد یادته؟
نه تا به حال پیش نیامده کسی از صدام تعریف کنه.
*واقعا؟
نمیدونم ارگ هم تعریفی بوده خیلی صادقانه نبوده!!!!!!
تو زندگی ات صدای چه کسی رو نمی تونی هیچوقت فراموش کنی؟
مادرم.
*صدای چه چیزی را می خواهی فراموش کنی؟
صدای جیغ همیشه از صدای جیغ بدم می امد.
* از اجرای کدوم ترانه ات پشیمونی؟
نفرین
* اما اون ترانه به شهرتت خیلی کمک کرد؟
درسته ولی من نباید اون ترانه رو می خوندم.الان که فکر میکنم میبینم یه عاشق هیچوقت معشوق را نفرین کند.حتی اگر بهش خیانت کرده باشه.ادم باید همیشه به عشقش احترام بذاره چون او یک روز انتخاب تو بوده چه بد چه خوب
* من هم باهات موافقم به نظرت چرا این روزها تو ترانه هامون خبری از صبر یه عاشق نیست و عاشق فقط نفرین میکنه و درصدد تلافی؟
نمیدونم شاید سلیقه و ذائقه مخاطب این رو طلبه اما ما باید تغیرش بدیم و ادما رو به صبر دعوت کنیم نه انتقام و نفرین.
*به نظرت کسی که عاشقانه می خونه حتما عاشقه؟
نه
* پس چطور می تونه خودش رو با اون حس و حال تطبیق بده؟
اون دیگه بستگی به هنر خودش داره باید اون لحظه بازی کنه و در قالب یه ادم عاشق قرار بگیره.
*خودت چی ؟موقع خوندن ترانه هایت بازی میکنی؟
نه من ترانه هايم رو با همه احساسم می خونم با همه عشقی که در وجودم هست
*خودت با کدوم کارت بیشتر ارتباط برقرار میکنی؟
من همه کارهایم رو دوست دارم اگر دوستشان نداشتم هیچوقت اونهارو نمیخوندم
*قبول ولی خب معمولا یکی دو تاز از کار ها به احساس خواننده نزدیک تر است؟
من کارهای عاشقانه ام را خیلی دوست دارم.مثل عشق دو حرفی .ابرای پاییزی
و متاسفم.
* تا حالا شده با یکی از اهنگ هایت گریه کنی؟
اره با قطعاتی مثل کم گریه کن این در بسته شده و تو چنگ ابرای بهار بارها گریه کردم
*تاثیر گذار ترین اهنگی که خواندی کدام بود؟
ترانه ای که برای امام رضا خواندم.چون ان کار را با همه وجودم خواندم و فکر میکنم به همین خاطر به دل خیلی ها نشست.
*این روزها بدترین خبری که در عالم موسیقی شندید چیه؟
چند وقت پیش شنیدم که اقای کورش یغمایی فوت کرده انقدر حالم بد شده بود که نزدیک بود من را ببرین بیمارستان.اما خدارو شکر که خبر شایعه بود.
* دامه همیشه میگفتی از طرف داران صدای یغمایی هستی؟
بله هنوز هم تحت تاثیر ایشان هستم.گل یخ قطعه ای از ایشان است که همه با ان خاطره دارند.
*خودت فکر میکردی مردم تا این اندازه اهنگ ها و ترانه هایت ارتباط برقرار کنند و صدای سازت همه جا را فرا بگیرد؟
انصافا نه , خودم هیچوقت فکر نمیکردم تا این اندازه به دل مردم بنشیند.
*سلیقه مردم چقدر در انتخاب کارهایت مهم است؟
خیلی زیاد.من همه کارهای را به عشق انها می خوانم.
*پس خودت چی؟
سعی میکنم سلیقه ام را با انها هم سو کنم.
*چرا برای خودت ترانه نمیگی تا احساساتت رو بهتر منتقل کنی؟
چرا اتفاقا این کارو انجام دادم.ترانه بگو گفتم یا نگفتم کار خودم است.
*در ان ترانه یه عریانی و نفرین دیده می شود.خشونت و حسی که تنها مختص صدای توست؟
من ان لحن را الان دوست ندارم اون ترانه اصلا قرار نبود بیرون بیاد.یک ترانه شخصی بود که از احساسات زود گذر من من در یک مقطعی سرچشمه گرفته بود.اما ان ترانه بیرون امد و اتفاقی که نباید میافتداد افتاد.به نظر من ادم باید مثبت فکر کند و امیدوار باشد.
*پس چرا ان ترانه را خواندی.ان موقع ها مثبت بودی؟
ان موقع ها یه جور دیگر فکر میکردم.جوری که فکر میکنم در ان مقطع درست نبود ان ترانه حاصل یک اشتباه فکری و حسی در یک لحظه بود.
*قبلا به اجرای کارهای دو صدایی علاقه مند بودی؟ و شاید بیشترین ضربه را هم از این نقطه خوردی؟ الان چطور؟ باز هم به کارهای دو صدایی فکر میکنی؟
نه خیلی وقت است که این کار را کنار گذاشتم.من کلا ادمی بود که کم پیش میامد به کسی نه بگویم.وقتی بهم رو می انداختند که با ما یه کار مشترک بخون من هم روم نمیشد که نه بگویم.ولی خب الان اون عادت رو کنار گذاشتم.جرات نه گفتم را پیدا کردم.
*معمولا دلت از چی میگیره؟
نامردی
*تو خانوادت کی از همه بیشتر عاشق صداته؟
مادرم اون خیلی از من و صدام حمایت میکنه
* به نظرت ترانه هایت چه رنگی است؟
سفید سفید سفید
*به نظرت محسن چاوشی رو به جلو حرکت میکند؟
بله هر چند که هنوز اول راه است ولی به سرعت و اطمینان در حال پیش رفتن به سمت جلو است.
نقل از مسعود عزیز.....
نقل قول:
و دو تا نظر در این شماره مجله اتفاق نو در مورد سلطان :
از چاوشی بهتر نداریم
نمیدانم چرا بعضی ها کمر به قتل محسن چاووشی بسته اند در حال حاضر خواننده ای بهتر از چاووشی در موسیقی ایران وجود ندارد همه باید دست به دست هم بدهیم و از او حمایت کنیم ( در حال حاضر کیلو چنده در کل تاریخ )
نظر 2
من با البوم یه شاخه نیلوفر به شدت ارتباط برقرار کردم و متعجب از گفته دوستان مبنی بر ضعیف بودن این البوم هستم نمیدانم ! واقعا نمیفهمم چطور اینگونه دوستان سریع قضاوت میکنند واقعا دوستان و رفقای من خیلی عجولند و شاید خیلی حسود چرا که بعضی ها دوست ندارند پیشرفت دیگران را ببینند و سعی در تخریب انها دارند ولی ...
هر کدام از البوم های چاوشی در سبکی متفاوت توانایی های تازه ای از این خواننده به ما نشان داده و هر کدامشان در مقطع خود و حال در اوج است من با صدایی بلند و دست زدن های مداوم محسن را به خاطر ساخت چنین البومی تشویق میکنم من کاملا از شنیدن قطعات ان لذت میبرم و رضایت دارم شاید باورتان نشود ولی در این مدت کم شاید بیش از 30 بار این البوم را گوش کرده ام و هنوز تشنه ام و این هنر خوانندست ( هنوز خیلی کار داری من که حدود 700 بار گوش کردم و میکنم هنوز سیر نشدم تو که 30 بار گوش کردی )
علی بحرینی : محسن چاووشی اینقدر ادم بزرگی شده که وقتی کاری رو انجام میده هیچکس نسبت به اون بی تفاوت نمیمونه و برام جالبه که نظر ها نسبت به یه شاخه نیلوفر به شدت متفاوته چند رو پیش جواد طوسی منتقد سرشناس سینما تو روزنامه اعتماد یه مطلب نوشته بود با این موضوع که چاووشی تو این البوم همون کاری رو کرده که صدای فرهاد در سال های پیش از انقلاب با صدای جادوییش انجام میداد به هر حال تردیدی ندارم که پشت تولید یه شاخه نیلوفر تفکر وجود داشته و محسن چاووشی فوق العاده ادم باهوشیه
و در مورد این قسمتی که بزرگ کردم : دم این فرد گرم / گل گفت خفن نظری که من از قبل ورود البوم حدس میزدم و بعد از اومدن شاهکار حدسم به یقین تبدیل شد و دیدین که چطور سلطان سوزوندشون
ادامه نقطه چین بعد از ولی هم هیچ جوابی بهتر از یکی از مصرع های اهنگ سنگ صبور سلطان نمیشه گفت :
دوستان متاسفانه دقت نکردم ببینم دوستان در صفحات قبل اطلاع رسانی کردند یا نه!اگه تکراری بود.. ببخشید!
...::... فروش میــلیــونی چاووشـــــی...::...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز از انتشار آلبوم یه شاخه نیلوفر می گذرد همانطور که مطلع هستید نقد های بسیاری در مورد این آلبوم نوشته شد، همچنین حرفهای این مدت بازار موسیقی آلبوم مجاز محسن چاووشی بوده و این آلبوم بازتاب خوب و قابل قبولی را بـه همراه داشته است.
طبق آمار دریافت شده از شرکت تولید کننده اثر تا به امروز یک میلیون نسخه تولید و وارد بازار شده است که 800 هزار نسخه از آن تا به حال به فروش رسیده است که این رقم نشان دهنده موفقیت و رضایت مردم از آلبوم بوده است.
منبع و والپیپر های جدید:
کد:http://www.mchavoshifans.com/main/news.php?readmore=60
یه تنه ترکوندی ها gsm!
سلام دوستان عزيز
آهنگ روزهاي بي آغاز و اگه كسي داره لطفا بذاره