خیر . p990 سیستمش مجهز به UIQ3 هست ولی اینا که نوشتین UIQ2 و پایین تر هستن . پس اگه قراره برنامه های سیبمین رو روش نصب کنی باید UIQ3 باشه .نقل قول:
قربونت بد نیستیم ولی چه کنیم با این کنکوووووووووور:41:نقل قول:
Printable View
خیر . p990 سیستمش مجهز به UIQ3 هست ولی اینا که نوشتین UIQ2 و پایین تر هستن . پس اگه قراره برنامه های سیبمین رو روش نصب کنی باید UIQ3 باشه .نقل قول:
قربونت بد نیستیم ولی چه کنیم با این کنکوووووووووور:41:نقل قول:
دوست عزیز الکی خودتو خسته نکن تا اونجایی که من میدونم راه درست و حسابی ای واسه تشخیص وجود نداره . به نظر من اگه با یه گارانتی متبعر بگیری بهتره اینجوری خیالت هم راحت میشه ( قیمتش هم فکر نکنم زیاد تفاوت داشته باشه . می ارزه )نقل قول:
دوست عزیز شما تا به حال آپدیت کردن گوشی رو امتحان کردین ؟ بخدا کاری نداره خیلی آسونه . اون توضیحاتی رو که متاپکس جان داده بودن هم کامله و دیگه احتیاجی به تصویریش نداره . حالا شما امتحان کن اگه به مشکلی برخوردی ما در خدمتیمنقل قول:
صداش از 810 و حتی از k310 هم کمتره ولی کیفیتش در حد 810 هستنقل قول:
نیاز فوری
اگه p990 هنگ کنه و دکمه power هم کار نکنه باید چکار کنیم؟
یکم واسا اگه درست نشد باید باطری رو در بیارینقل قول:
نقل قول:ما ز دوستان چشم یاری داشتیمنقل قول:
هنوز هم داریم
please ask to my qustion:11:
یعنی تو این forumخفن یکی نیست به من بگه چتوری میتونم بفهمم p990اصله یه نه؟حداقل یه مشاوره در مورد خرید p990 بدین تا کسی سرمو کلاه نذاره؟این تن بمیره جواب بدین:41::2:بابا یکی جواب بده دیگه ما که دق مرگ شدیم:41::41::41::41::41::19::19::19::19:
نه تاحالا امتحان نکردم ینی خواستم امتحان کنم وی خوندم که باید دو تا درایو ساخته بشه که منم سی دی اونو فعلا ندارم.نقل قول:
اگه میشه توضیحات متاپکس جان رو بگید کجاست تا یه نگاه بندازم و این کارو درست کنم.
دستت درد نکنه.
درسته. صدای چندان جالبی نداره مگه با نرم افزار یه کم بهترش کنی.
البته صدای 310 از 810 بلندتره.
دستت طلا.نقل قول:
پس من بعد از ظهر یه کارت 10-20 ساعته بگیرم که بیام واسه دانلود.
چون 6-7 ساعت با من طول میکشه الانم اگه این پست رو بدم و کارتم تموم نشه خوبه.
آقا من سی دیشو گیر آوردمنقل قول:
لطفا حالا فقط بهم بگین چجوری ریست کلیش کنم ؟ اخه کدشو عوض کردن