اقا من چند روزه سرعت سرور خارجیم رو شصت کیلوبایته در صورتی که سرور داخل هیچ مشکلی نداره،کسی همچین مشکلی نداره؟
Printable View
اقا من چند روزه سرعت سرور خارجیم رو شصت کیلوبایته در صورتی که سرور داخل هیچ مشکلی نداره،کسی همچین مشکلی نداره؟
من هم قبلا 4 مگابیت بود الان شده 2 مگابیت اما داخلی زیادتر شده معلوم نیست چکار میکنند مثل اینکه کم کم فلکه اینترنت بین المللی می بندندنقل قول:
من مودم ایسوس دارم.میخوام اینترنت مخابرات رو بگیرم مجبوری.مشکلی با مودم نداره؟
کسی اینترنت adsl از مرکز مخابراتی تهران شهید بهشتی گرفته سرعتش خوبه؟
دوستان برای شما هم سرعت سرورهای خارجی افتضاح شده ؟
الان همین سایت p30world رو با بدختی باز کردم فقط ورزش 3 رو راحت باز میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان برای شما هم سرعت سرورهای خارجی افتضاح شده ؟
الان همین سایت p30world رو با بدختی باز کردم فقط ورزش 3 رو راحت باز میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
نه مشکلی ندارهنقل قول:
مشکل اینترنت سراسری هست و خود وزیر هم توی لایو اینستا اعلام کرد که مشکل سراسری هستنقل قول:
سلام
سرویس سرویس 2M کمپین رنگین نت - سحرخیز- سه ماهه پس پرداخت - 20G ترافیک بین الملل ساعت عادی یا 80G ترافیک داخلی عادی و 30G ترافیک بین الملل ساعت خاص یا 120G ترافیک داخلی خاص-زمان خاص (5 تا 11 صبح) دارم
1-این حجم 20 گیگ برای مصرف هرماه هست؟
2-پس چرا توی پنل که وارد میشم همون صفحه اول،حجم مانده از دوره را برام از 84 گیگ محاسبه کرده و حجم زمان خاص مانده از 120 گیگ؟این حجم اینترنت داخلی هست؟فقط برای یک ماه حساب میکنه؟
3-سرویس را هم از وسط ماه قبل شروع کردم،قبض برای نصف ماه روی قبض تلفن میاد؟این از وسط ماه شروع کردن روی حجم مانده اثری نداره؟
4-اگه این حجم مختص هر ماه هست،اگه همه اش را مصرف نکنم،به ماه بعد قابل انتقال هست؟
۱- بله برای هر ماه هست.نقل قول:
۲- مخابرات کنترل پنلش بر اساس ترافیک داخلی بیان شده و البته شما ۲۰ گیگ ترافیک ماهانه دارید که با احتساب مصوبه رگولاتوری که دستور به افزایش ۵٪ حجم سرویسها کرد ۵ درصد از ۲۰ گیگ میشه ۱ گیگ و جمعا شما ماهی ۲۱ گیگ حجم دارید که در مخابرات هر گیگ بین الملل معادل ۴ گیگ داخلی هست که ۲۱ رو اگر در ۴ ضرب کنید میشه ۸۴ گیگ ماهانه و شما اگر ۱ گیگ داخلی استفاده کنید از ۸۴ گیگتون ۱ گیگ کم میشه اگر بین المللی استفاده کنید از ۸۴ گیگتون ۴ گیگ
۳- سرویس مخابرات به روز حساب میشه و در اخر ماه صورتحسابش بر اساس تعداد روز مصرفتون صادر میشه و تو پنل خودتون هم میتونید چک کنید
۴- خیر منتقل نمیشه
Sent from my iPhone using Tapatalk