اکثر شرکتا با اینترنت بین الملل این چند روزه دچار مشکل شدن!نقل قول:
Printable View
اکثر شرکتا با اینترنت بین الملل این چند روزه دچار مشکل شدن!نقل قول:
سرعت دانلود که در کل بستگی به منطقه مخابراتی داره ولی برای 512 فکر می کنم در شرایط خوب، سرعت دانلود (در ساعات غیر رایگان) بالای 400 باشه.نقل قول:
2 تا 7 رایگان هم یعنی اینکه از ساعت 2 تا 7 هر چی استفاده کنید از حجمتون کم نمیشه و رایگانه. که البته سرعت در این ساعات خیلی میاد پایین.
در مورد 1 ساله 2 ماه رایگان هم ربطی به واریز مبلغ نداره. چون شما در هر صورت باید مبلغ رو یک جا واریز کنی چاره دیگه ای نداری :n02: برای یک ساله دو تا گزینه هست. یکی با تخفیف که قیمتش کمتره و اون یکی هم که تخفیف نداره در عوض 2 ماه بیشتر داره.
منظور این دوستمون اینه که نا محدود بعد از 20 گیگ سرعتش کم میشه و سرعت حقیقی میشه. یعنی 16 کیلوبایت بر ثانیه! و میگه که محدود بگیری بهتره. البته بستگی به کارت داره. باید خودت ببینی کدوم به دردت می خوره.نقل قول:
دوستان من 128 نامحدود دارم ولی دیگه از محدود شدن خسته شدم میخوام محدود 512 بگیرم سرعت شبانه اش چند هست ؟ ( دوستانی که اصفهان هستند بگن بهتر هست ولی کلا هم بگید ) - چند گیگ توی یک شب رایگان دانلود میکنید ؟
فکر نکنم سراسری باشه!نقل قول:
واسه ما مشکلی نداره که.
:n01:
یه سری به تاپیک دیگر شرکتا بزن متوجه میشی.نقل قول:
من مبین نت و اسیاتک دارم هردوشون بهم ریخته....
آهان!نقل قول:
سراسری از اون لحاظ!
فکر کردم منظورت واسه همه ی کاربرهای پارس آنلاینه...
اوکی...
پینگ فطعی پارس از همه جا بدتر هست اینو فراموش نکنین.
من مشکل قطعی دارم هر چندساعت یکبار چراغ adsl ار حالت ثابت خارج میشه و بعد از 10-20 ثانیه دوباره وصل میشه البته بعضی وقتا شده توی 15 دقیقه 2-3 بار این اتفاق بیفته سرعتمم به شدت کاهش پیدا کرده
چیکار کنم:n13:
دوستان سرعت سرویس های نامحدود برای دانلود رو چنده؟ ارزش خرید داره یا نه؟ محدویت حجمی هم چندگیگه؟ که بعد از اون سرعت میاد پایین.
من بشدت کلافه شدم از دست مخابرات سرعت دانلود 50 هست هیچ کاری نمیشه باهاش کرد