هادی داری میری سربازی به سلامتی به به به کلی کیف کن من کفالت گرفتم
Printable View
هادی داری میری سربازی به سلامتی به به به کلی کیف کن من کفالت گرفتم
خب عزیز مگه قرار نبود منو بکنی سیتر ؟
گفتم بت که تمام روزا رو وقت دارم .
حالا ...
دلت خوشه همین که کلی حفظ کردم با ان وضع خیلیه تازه کلی برنامه برای امروز و فردا داشتم که با نیامدن شما بهم ریختنقل قول:
ببین من هم 2 روز مجبور شدم با دایل اپ 2.5 کیلوبایتی سر بزنم دلیل نمیشه .حداقل باید یک پیغام برام می زاشتی که بدونم تا یک فکری براش بکنمنقل قول:
بعدا اگر اجازه دادی پ خ ای که برات فرستادم را برای بقیه می زارم:46:(البته اگر اجازه دادی)
که بدونن من الان چه حالی دارم
من کی اجازه دادم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی دیدی باسه روستاهاش خواستم تصمیم بگیرم امد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی 12 یه باز با یه ایرانی جنگیدم روستاشم گرفتم ولی 2 روز بعدش کامپیوترم داغون شدنقل قول:
دیگه نتونستم بیام بعد این همون موقع بود که فایت ترکید ...
منم همون موقع ترکیدم ..
دیگه تصمیم گرفتم با ایرانی جماعت نجنگم ...:27::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیدم از شما خیری نشد دادم به بهزاد راستی شما یک پ خ به من بزن مرسی
سلام به همگی
نبودم چقدر پست دادین
نباید ازتون غافل بشم
آقایون لطفا به خودی کار نداشته باشین اگر راست میگید برید جنگ با اجنویا
مثل فیلم 300 ولی از آخر فیلم خوشم اومد همه رو کشتند
زنده باد ایران زنده باد کورش کبیر
راستی هادی جان سلام..
قربون دستت می خواستی بری سربازی جای ما هم برو ...دی:
راستی stream نمی خوایین این پوکی رو بندازید بیرون ؟؟؟
بهزاد بزار اینجا پ خ رو ما به این دوستمون تا در نرفته کجا رفتی بیا سیتر من شو جونه من بیا سیتر من شو اینترنت من خرابه یوزرتو تو بازی برام بفرست بهزاد خوب میزاشتی همه نیرو بسازن یا پولام جمع میشد دستت درد نکنه باز هم