B315 بگير كه بتوني باند انتخاب كنينقل قول:
پينگ كاملي هم بهت ميده
قدرت سيگنال رو هم دقيق ار ميفهمي
Printable View
B315 بگير كه بتوني باند انتخاب كنينقل قول:
پينگ كاملي هم بهت ميده
قدرت سيگنال رو هم دقيق ار ميفهمي
سلامنقل قول:
سالهاست که در زمینه شبکه مطالعه و فعالیت دارم و خیلی وقت ها چیزی را که می نویسم مستند به مرجع خاصی نیست بلکه برآمده از مطالعاتی است که پیش تر انجام داده ام و پست مورد اشاره شما نیز بر همین سیاق توضیح LTE-A یا +4G به زبان ساده و در عین حال بدون خدشه فنی بود که محرک آن برخی برداشت ها و اظهارنظرهای نادرست در این تاپیک درباره این فناوری بود. حالا اگر باز کسانی با وجود توضیحات روشنی که داده ام دوست دارند با دستاویز قرار دادن تحلیل های شخصی، +4G را برآمده از یک ساز و کار، سرمایه گذاری و برنامه ریزی اپراتوری جلوه دهند آن مسأله دیگری است.
درباره برداشت شما مبنی بر نقض حرف های پست اولم در پست دومم نیز به این مثال بسنده می کنم که چند سال پیش از خدمات وی پی ان برای دستیابی به سایت های گرفتار در بند فیلترینگ استفاده می شد. وی پی ان در واقع یک پروتکل تونلینگ برای برقراری ارتباط ایمن و رمزگذاری شده بین دو نقطه مبدأ و مقصد است که کاربردهای گسترده ای دارد و یکی از معدود استفاده های آن دور زدن فیلترینگ بود. اما شرکت ارتباطات زیرساخت بنا بر تکلیف مراحع بالادستی ترجیح داد بدون توجه به دیگر کاربردهای حساس و گسترده وی پی ان با مسدود کردن برخی درگاه ها سبب وقفه و از کار افتادن این خدمات شود. با این وصف اگر با منطق شما بخواهیم به ماجرا نگاه کنیم باید چنین فرض کرد شرکت دولتی ارتباطات زیرساخت که مجری فیلترینگ بوده است سالها همزمان خدمات وی پی ان را هم بر ضد آن ارائه می داده است! این در حالی است که شرکت ارتباطات زیرساخت در شکل گیری سرویس های وی پی ان هیچ نقشی نداشته جز اینکه از خدمات انحصاری این شرکت دولتی به عنوان ماده خام و اولیه ایجاد شبکه های وی پی ان استفاده می شد و اختلال و انسداد برخی از این خدمات نه تنها سرویس های وی پی ان دور زدن فیلترینگ را بلکه عملا شبکه های وی پی ان اختصاصی بانک ها و آژانس های مسافرتی و بسیاری از صنوف دیگر را از کار انداخت و کسی هم نگفت شرکت ارتباطات زیر ساخت خدمات «وی پی ان خود را» قطع کرد.
درباره +4G هم وضع به همین منوال است یعنی تولیدکنندگان گوشی و مودم ها با به کارگیری برخی از ویژگی های شبکه اپراتورها، فناوری ارتباطی تازه ای را معرفی کرده اند که عده ای عمداً یا سهواً دوست دارند آن را سرویسی از جانب اپراتورها قلمداد کنند در حالی که اپراتور با دست بردن در پیکره بندی شبکه اش تنها می تواند فناوری هایی مانند +4G را که بر پایه ابزار طرف کاربر است زمینگیر کند.
به هر روی این «ان قلت آوردن» شما من را به یاد مطلع یکی از پست های اخیرتان در پاسخ به یکی از اعضای این تاپیک انداخت. جایی که نوشته بودید:
:n01:نقل قول:
carrier aggregation یا جمع بندی پهنای باند دو فرکانس در نسل چهارم را LTE پیشرفته میخوانند. این LTE پیشرفته نیز دسته بندی هایی دارد که cat نامیده میشوند. به طور مثالنقل قول:
cat4 از تجمیع دو فرکانس با پهنای 10 مگاهرتز در دانلود تشکیل میشود. 2x10 MHz carrier aggregation
cat6 از تجمیع دو فرکانس با پهنای 20 مگاهرتز در دانلود تشکیل میشود. 2x20 MHz carrier aggregation
و به تازگی cat12 از تجمیع 3 فرکانس با پهنای 20 مگاهرتز در دانلود تشکیل میشود. 3x20 MHz carrier aggregation
معمولا دستگاهای موجود از cat6 به بالا را 4G+ و یا LTE-A نشان میدهند و در cat4 همچنان 4G یا LTE را نشان میدهند.
در ایران پهنای باند فرکانسی که در اختیار اپراتور ها قرار گرفته است بیشتر از 10 مگاهرتز است که جمع بندی انها با هم از عهده cat4 خارج شده و cat6 است.
همچنین بنده هیچوقت از یک اپراتور طرفداری نکرده و نخواهم کرد و بالا یا پایین بردن یک اپراتور ، هیچ نفع و یا ضرری برایم نداشته و نخواهد داشت.
سپاس از فرهنگ لغات فنی تون. فقط اول اینکه من به زبان ساده درباره LTE-A یا +4G که در این تاپیک محور برخی اظهارنظرهای اشتباه بوده است توضیح داده و ترجیح دادم برای جلوگیری از اطاله بیهوده کلام از این جزئیات صرف نظر کنم و پاسخ من هم ناظر به اظهارنظر دوستی بود که در جواب دوست دیگر نقطه استارت +4G را cat6 معرفی کرده بود و اینکه در cat4 خبری از +4G نیست و اینکه به دلایلی که شما عنوان کرده اید در ایران امکان +4G روی cat4 وجود ندارد بحث دیگری است که می تواند مطابق توجیه شما درست باشد هر چند مایلم اگر گوشی هایی با پردازنده های مورد اشاره ام در دسترس بود نسبت به آزمون حرف های شما اقدام کنم.نقل قول:
همه حرف آن چند خط که این قدر پیچ و تاب پیدا کرده و به حاشیه رفته است این بود که اساسا این +4G پر حرف و حدیث در این تاپیک بر پایه ابزار طرف کاربر است و نه هدیه اپراتور به کاربر. به عبارت دیگر تولیدکنندگان پردازنده تدبیری اندیشیده اند تا با بر هم افزایی منابع فرکانسی شبکه های تلفن همراه لذت سرعت بالاتر را به کاربران بچشانند و البته اپراتورها می توانند با ایجاد محدویت در پیکره بندی شبکه این قابلیت پردازنده ها را بی اثر و ناکارآمد کنند.
ضمنا این دسته بندی یا catها ربطی به پیشرفته یا بیسیک بودن شبکه LTE ندارند و بن مایه شبکه LTE از cat1 آغاز می شود و تا cat12 که شما اشاره کردید و اتفاقا پردازنده های اسنپ دراگون 808 و 810 و 820 کوالکام با همین ویژگی ادغام سه باند با پهنای 20 مگاهرتز تولید و هم اکنون روی گوشی های پرچمدار به کار گرفته شده اند که در نوشته قبلی از کنار آن گذشتم تا در دام مباحث ریز فنی نیفتیم. پردازنده های اول و دوم از cat9 و پردازنده محبوب اسنپ دراگون 820 از cat12 و cat13 پشتیبانی می کنند.
نمایش نشان LTE-A یا +4G پلاس بسته به تنظیمات داخلی اپراتورها از یکی به دیگری در بازارهای مختلف ارتباطی متفاوت است.
سر آخر آنکه فلسفه پست شما را که گویی در پاسخ به پست بنده بود تا تکمیل آن و سطر آخر آن را متوجه نشدم.
منظور بنده این نبود که نشود cat4 در کشور ایجاد کرد، بلکه منظورم این بود با پهنای باندی که در اختیار اپراتور ها قرار گرفته میشود cat6 رو ایجاد کرد.نقل قول:
در یک مکان ثابت اکسپریا زد 2 با پشتیبانی از cat4 و سامسونگ s6 و s7 با پشتیبانی از cat6 و بالاتر به شبکه نسل چهار ایرانسل متصل بود. در اکسپریا زد 2 نماد lte و در سامسونگ ها علامت 4G+ نمایان شد. پس همانطور که گفتم دستگاه ها فقط cat6 و بالاتر را 4G+ یا LTE-A نشان میدهند و این باعث شده کاربران 4G+ را cat6 و یا بالاتر بخوانند که از برخی جهات بخاطر نامگذاری در اسمارت فون ها و دستگاه ها درست است.
شما اینجا نقش کاربر و دستگاهش را پر رنگ تر از اپراتور جلوه میدهید که درست نیست. اپراتور باید دو تکه فرکانس ایجاد نمایید تا دستگاه کابر بتواند به هر دو وصل شود پس در نتیجه نقش ها 50 50 است.
نماد و نشان 4G+ و LTE-A یکی هستند که در برخی بازار ها 4G+ و در برخی LTE-A از ان یاد میشود. حتی اسمارت فون ها هم در نشان دادن این نماد متفاوت عمل میکنند به صورتی که در سامسونگ 4G+ و در سونی LTE-A نمایش داده میشود.
در ضمن بنده به این جمله شما واکنش نشان دادم و شما در پست بعدی این جمله خودتان را نقض کردید.
نقل قول:
دوستانی که گوشیشون روت هست با این نرم افزار فکر میکنم میشه فرکانس و باند رو فهمید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[/url]
ping آنتن SXT LTE نسبت به مودم خیلی بالاتره ؟! در ضمن قیمتش فکر نکنم به صرفه باشد با توجه به عدم ثبات در قوانین ایران هزینه 500 بکنیم بعد کلا قانون عوض بشه حتی GPRS هم ملغی بشهنقل قول:
من این مودم B315 رو دارم ، اما پیدا نکردم از کجا میشه انتخاب کرد باند دلخواه رونقل قول:
سلام. نه، تفاوتی با گوشی و مودم از نظر پینگ نداره. قیمتش نسبت به مثلاً TP-LINK Archer MR200 نزدیک هست و به علاوه میتونه کارایی بهتری داشته باشه (بستگی به شرایط شما داره). نترسید، به دوران gprs برنمیگردیم و چیزی قطع نمیشه:n02:نقل قول:
با برنامه Toolbox for Huawei Router with HiLink باید اینکار رو انجام بدید . در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل توضیح دادم .نقل قول: