دوستان اپلود سنتری هست که سرورش از اسیاتک باشه ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
دوستان اپلود سنتری هست که سرورش از اسیاتک باشه ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آپلود بوینقل قول:
و تیزفایل
4upld چطور؟نقل قول:
با کدومیک میشه عین 4upld هر فایلی رو که میخای بیاری به اکانتت و از اونجا راحت دانلود کنی؟؟؟
وزیر ارتباطات: ایران ارزانترین اینترنت های دنیا را دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزیر ارتباطات تاکید کرد: با وجود صحبتهایی که مبنی بر ارائهی اینترنت رایگان در برخی کشورها میشود، هیچ کشوری بهطور رایگان اینترنت واگذار نمیکند و در حال حاضر قیمت اینترنت ایران از ارزانترین قیمتهاست.
:n09:
:n19:نقل قول:
حالا فرداست که این صحبت ها را تکذیب میکنند!
این وزیره یه چیزیش میشه ها :n09: :n31:نقل قول:
---------------------------------------------------------
دوستان این آنتی ویروس 3 ماهه بیت دفندر که اسیاتک میده نوع انتی ویروسش چیه؟ یعنی اینترنت سکیوریتیه یا چیه؟؟؟ قابل فروش هست ایا؟؟؟
تا من این خبرو از اخبار شبکه 3 دیدم اینطوری شدم: :n04::n04::n08:نقل قول:
توجه کردید کلا هر کی وزیر ارتباطات میشه یه چیز تعجبی از خودش میگه.
اون از وزیر قبلی که میگفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم از اقای واعظی که چه حرفای خنده داری میزنه! در ضمن فرق گیگابیت و گیگابایت رو هم تشخیص نمیدن.(در رادیو شنیدم گفته بود پهنای باند داخلی 2400گیگابایت شده در صورتی که گیگابیت بود!):n02:
این مودم حتما باید ش بشه والله تو مخابرات لازم نبود روشن خاموش بشه
4upld روی شاتل هستنقل قول:
تیز فایل سرعتش تا 600 باز هست برای رایگان و محدودیت هاش کمتر هست از آپلود بوی
همین کارو کردم داداش. الان از خط پایین هم شکایت کردم ببینم به جایی میرسه یا نه. واقعا تو این مملکت یا باید پارتی داشته باشی یا هم باید با چنگ و دندون بری دنبال حقت.. حیف این اعصاب جوونایی مثل من .. عوض اینکه به کار و زندگیمون فکر کنیم ، زندگیمون شده همش حاشیه.. حالا ایشالا این خطمون هم اکی بشه ..نقل قول:
راستی تهرانو نمیدونم اما شهرستایی مثل ارومیه تجهیزات مخابرات بهتر از بقیه شرکتاست. من خودم قبل از اسیا، پارس داشتم و تو اونجا هم مشکل نویز پابرجا بود(نه به اندازه اسیا) اما تو مخابرات دستشون خیلی بازتره و فقط اگه یه اشنا داشته باشه مشکلی نداری.. حتی اگه n کیلومتری مرکز مخابراتی باشی :n15:
نه من این دو تا خط رو همزمان استفاده نمیکنم فقط از یکیشون استفاده میکنم. یه بار مخابرات خوب بود واسه منطقه ما ،مودمو میاوردیم بالا، حالا که برداشته مودمو بردیم پایین:n09:نقل قول: