به نظر من بهتره این روش عمومی نشهنقل قول:
اون تمدید 5 و 10 ضرر مالی برای مخابرات نداره.
ولی این روش خیلی خیلی ضرر داره واسش. در اصل از سودشون خیلی کم میشه... ولی خب سود کم رو مساوی ضرر میدونن!!!
Printable View
به نظر من بهتره این روش عمومی نشهنقل قول:
اون تمدید 5 و 10 ضرر مالی برای مخابرات نداره.
ولی این روش خیلی خیلی ضرر داره واسش. در اصل از سودشون خیلی کم میشه... ولی خب سود کم رو مساوی ضرر میدونن!!!
نه تک رقمی ها مثل اینکه کلا پوکیدننقل قول:
برا ما که تک رقمی نمیاد فقط گروه خودتونه
در عوض هر چی واستون بیاد سرعتش م ه واره ایه !!!!نقل قول:
اون روش فرق میکرد .احسان راست میگه اونجا پای مسایل اقتصادی در میون نبود اهمیتی نداشت بخان کاری کنن شایدم اصلا نتونن جلوگیری کنن اما اینجا چون ارزونتره مخابرات ضرر مالی میکنه میاد پیگیر میشه و دهن همه رو سرویس میکنه .اگه نامحدود بشه گرفت من فقط نامحدود میگیریم و شخصا حاضر نیستم ترافیک مفتی یا ارزونتر بگیرم چون بدجوری تابلو میشه .مخابرات اونقدر هم ببو نیست .بلاخره میفهمه.نقل قول:
اگه کسی روش رو فهمید یا بلده فقط تو پیغام خصوصی بگه .کسی چیزی توی تاپیک ننویسه .
مخابرات ببو است
مثلا الان من 2 مگ دارم سرعتم رو گذاشتن رو 5 مگ ضرر نمیکنه؟ چرا جلوشو نمیگیرن؟ الان به جای اینکه شبی 3 گیگ دانلود کنم دارم 7 گیگ دانلود میکنم مخابرات ضرر نمیکنه؟ من حتی به پشتیبانی هم زنگ ززدم اما سرعت رو کم نکرد.
شما خیلی قضیه رو جدی گرفتی. 3 هزار میلیارد بخور اب از اب تکون میخوره برادر
درضمن اگه چیزی هست به ما هم بگید. کدهای 5 و 10 مگ رو کامل کی داد؟ من
اموزشش و کشفش هم دوستمون vorojak بود.
اگه بنده خدایی میدونه بگه چطور سرویس نامحدود بگیرم
نه چه ربطی داره ؟ تمام سرویس دهنده ها این کارو میکنن اون چیزی هم که دانلود میکینی تو ساعت رایگانه ،پولی که نیست ولی این فرق داره یه جورایی جزو اعمال مجرمانه حساب میشه .شما سه هزار میلیارد بخور اگر مشکلی واست پیش نیومد ما هم چند میلیارد روش میخوریم .نقل قول:
این کسی که روشو میدونست نام کاربریش خیلی شبیه به خودت بود .میگفت کاربر اینجام ولی به دلایلی یه اکانت دیگه ساختم.نکنه خودتی دستمون انداختی ؟نقل قول:
نه بابا مگه ازار دارم ! طرف گفت ب ا بعضیا پی ام کرده روششو. کسی میدونه برا ما هم خصوصی بفرستهنقل قول:
کسی اینجا هست که کد 1مگ نامحدود 20تومنی رو داشته باشه؟
واقعا. یعنی شبانه هیچ ضرری به یه شرکت نمیزنه? اقا شما حتما برو یه شرکت ارایه دهنده اینترنت بزن. چون با استدلال شما شبا تمام کره زمین شب میشه و همه چی متوقف میشه هیچ کس هم ضرر نمیکنه. شرکت شما هم اینترنت 256 میخرم شبا با سرعت 20 مگ فرشاد دانلود میکنم. شما هم هیچ ضرری نمیکنه شرکتت نگران نباش.
درضمن کاربرانی مثل شایان یادشونه چند سال پیش که نامحدود و سیترا بود سرعت نامحدود حدودا دو برابر سرعت اسمی بود اونموقع هم حتما ضرر نمیداد
در ضمن اون شکرتایی که شما میفرمایید سیستم کاهش پله ای سرعت دارند
بابد یه کلاس اموزشی مدیریت بزنیم.