تا آخر دورت می تونی ازش استفاده کنی.نقل قول:
Printable View
تا آخر دورت می تونی ازش استفاده کنی.نقل قول:
با درود
از اونجایی که شرکت شاتل مدتی هست از شیوه ی ناجوانمردانه ی قطع های پیاپی و وصل شدن شتابان در شب ها و از در زمان ترافیک رایگان بهره می بره و بنده هم بیشتر دانلودهام از مدیا فایر هست من نمی تونم دانلودها رو داشته باشم. در واقع همین یک ثانیه قطعی باعث می شه که دنباله ی دانلوداهایی که از مدیا فایر داشتم بیفته برای فردا شب (بازه ی زمانیشو نمی دونم دقیق ولی من می زارم واسه فردا شب) و همون لحظه که دوباره به اینترنت وصل می شم دیگه نمی تونم همون فایل رو دریافت کنم
آیا راهی برای این جریان وجود داره؟
نقل قول:
کسی بلاخره یه راهی واسه استفاده از تورنت پیدا کرد یا نه؟
الان حدوده 3 هفته ست که شاتل تورنتو بسته
ممکنه بفرمایید چه جوری؟؟نقل قول:
سلام
من نفهمیدم کدوم آدم احمقی به این شاتل جایزه دیموند داده؟ گرچه زیرش نوشته
وضع اینترنت رایگانش که مذخرف
وضع اینترنت اصلیش هم مذخرف - من یک فایل 100 مگی را سه بار در طول روز دانلود کردم و هر سه بار وسط کار قطع شد. 200 مگ حجمم پریده در حالی که 100 مگ نتونستم بگیرم
فیلترینگ گسترده - حتی خبرهای صفحه اصلی یاهو را هم فیلتر می کنند
الان به زور دارم صفحه باز می کنم
تنها راهش اینه که از سایت هایی استفاده کنی که لینک تورنت رو مستقیم میکنن.نقل قول:
بعد از ثبت نام و بعد از اینکه لینک تورنت رو وارد کردی باید صبر کنی تا فایل به طور کامل تو سایت ذخیره بشه بعد میتونی دانلودش کنی.:20:کد:http://www.torrific.com/
از این مدل سایت ها زیادهنقل قول:
اما یه مشکلی که هست اینه که تمام فایل رو دانلود می کنه.
مثلا از سریال 24 من فقط فصل آخرشو می خوام اما با این سایت ها باید تمام 192 قسمتشو دانلود کنی.
یه راهی می خوام که خود تورنتو راه بندازم
اقا ما اگه این 3 گیگ رایگان رو نخوایم کیو باید ببینیم؟از وقتی این 3 گیگ رو دادن دیگه دانلود شبانه پریده.هر 10 دقیقه قطع میشه
اخه دانلود شبانه رایگان کجاش با عقل جور درمیاد کلاً سرکاریه حالا چه شاتل چه پار س انلاین به جای این سه گیگ
قیمتها را کاهش بدن مگه پهنای باند را بیست درصد ارزون نکردن
فکر نکنم از این کار ها بخوان بکنن
آخه پسورد های ما به چه دردشون میخوره
نمی خوایم که بریم پول و.... بدیم از طریق پی پل و ...که براشون بیارزه بخوان از پسورد ما استفاده کنن