این مشکل ابتدایی ترین مشکل امنیتی هستنقل قول:
ولی هنوز برطرف نشده مخصوصا تو مخابرات
چون مشتری اصلا براشون مهم نیست
اونا هم به پولشوت میرسن.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Printable View
این مشکل ابتدایی ترین مشکل امنیتی هستنقل قول:
ولی هنوز برطرف نشده مخصوصا تو مخابرات
چون مشتری اصلا براشون مهم نیست
اونا هم به پولشوت میرسن.
سرعت سرویس نامحدود 512نقره ای چطوره ؟؟؟ و با مالیاتی ک روش میخوره چند تومن میشه ؟ تو سایت زده 55000 تومن
مرسی بابت راهنمایی اینکاری گفتین می کنم ببینم چی میشه. امیدوارم دگ حجم کم نکنهنقل قول:
مرسی بابت راهنمایی هم رمز اصلی اینترنت رو تغییر دادم هم رمز ورود به مودم رو. فقط یوزر رو نمیشه تغییر بدم اشکالی نداره؟ بعد این مراحل نیاز نیست مودم رو ریست کنم؟نقل قول:
نه یوزرو نمیشه تغییر داد اشکالی نداره . نیازی به ریست نیست فقط رمزتون رو تغییر بدین همین. ریست هم کردین مشکلی نداره.نقل قول:
اقا دمت گرم. یه سوال دگ داشتم، در روز 6،7 بار چراغ اینترنتم خاموش میشه مودم رو به مدت 5 دقیقه خاموش روشن که می کنم روشن میشه. این مشکل از کجاست؟نقل قول:
اقا دمت گرم. یه سوال دگ داشتم، در روز 6،7 بار چراغ اینترنتم خاموش میشه مودم رو به مدت 5 دقیقه خاموش روشن که می کنم روشن میشه. این مشکل از کجاست؟نقل قول:
منم دقیقا این مشکل رو دارم به احتمال زیاد به خاطر نویز هستنقل قول:
گفتین حجم خوری توسط یه سری کاربر دزد .... یادش به خیر دوران مخابرات شب 7 گیگ داشتم، خوابیدم، صبح (7-) گیگ!!!
یه سیستم داغونی داشتن که نگو. باز خوبه طرف دیسکانکت کرده وگرنه همینطور منفی میرفت
PS: اسم هک روش نذارین چون باز کردن یه نرم افزار و استفاده از اون به عنوان دزدی هک محسوب نمیشه!
خیلی سادسنقل قول:
فقط کافیه رمز ورود به تنظیمات مودم رو عوض کنی.
کسی نمیتونه یوزر و پس ات رو پیدا کنه