باید بی خیالش بشی به این نتیجه رسدیم که ما به کارت اعتبازی جهانی نیاز داریم تا پول رو ازش بر داریم...نقل قول:
Printable View
باید بی خیالش بشی به این نتیجه رسدیم که ما به کارت اعتبازی جهانی نیاز داریم تا پول رو ازش بر داریم...نقل قول:
ما که ندیدیم کسی تبلیغ کنه ..نقل قول:
شما دیدی ؟؟؟
نه بابا.:18: . يعني 5 تا نوبلمن پريد؟نقل قول:
فعلا یکیش ...نقل قول:
نوبلمن بعدی با 1500 تا اکس و 1000 تا ال سی و 150 تا رم تو راهه ...
خدا کنه فقط ساپرتش نکنن...
الان 100 تا اسپیر و سورد بیشتر نداره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کم اوردم این دیگه چه مدل حرفی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:من اپ می کنمنقل قول:
حواست باشه هنوز نویسنده مقاله زنده است.(مطمئن باش یک حال اساسی ازت می گیرم)نقل قول:
نقل قول:نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه اواتور مردم چی کار دارینقل قول:
بیام نوبلت کنم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:مبارکهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:دلت میاد مردم را بکشتن بدی(یک جا بگیرید ما هم بعدا بتونیم بیایم)نقل قول:
اقا این lordalonedark نیومد اکانتش را بگیره. این بچه نکنه بلا سرش امده ؟من با اکانتش چی کار کنم؟؟؟؟(سیترش هستم)
راستی یه دلیل دیگه هم داشت که توی 2شیرد آپ کردم اونم به خاطر اینکه رپید ریوزوم نداره ولی 2شیرد داره
اینم لینک درست اون آموزش که توسط zed2 تهیه شده و توسط من به pdf تبدیل شده
کد:http://www.2shared.com/file/3148806/6188cbd/tribal_war_help_persian_ver_100.html
تا نیومده بزار من روستاش رو نوبل کنم...دی:نقل قول:
اقا این lordalonedark نیومد اکانتش را بگیره. این بچه نکنه بلا سرش امده ؟من با اکانتش چی کار کنم؟؟؟؟(سیترش هستم)
تو که خودت نمی تونی پس بزار من بکنم ...
اخه لینک مستقیم نمی ده که ...نقل قول:
:31: اگر نیومد باشهنقل قول:
(الان پیداش میشه بخاطر روستاهاش)
فکر کنم اگر اتومات هر چیزی که خواست دانلود بشه دانلود منیجر فعال شه میشiنقل قول:
ویرایش:
با FDM چک کردم انجام داد و ریزوم هم داره