از گزینه تغییر سرویس استفاده و سرویس فعلی رو با تعداد ماه متفاوت خریداری کنید( همین سرویس دقیقا در لیست نیست و باید تعداد ماه ها رو تغییر بدید) مثلا اگه سه ماهه هشت مگ دارید از گزینه تغییر سرویس شش ماهه هشت مگ رو بگیرید.نقل قول:
Printable View
از گزینه تغییر سرویس استفاده و سرویس فعلی رو با تعداد ماه متفاوت خریداری کنید( همین سرویس دقیقا در لیست نیست و باید تعداد ماه ها رو تغییر بدید) مثلا اگه سه ماهه هشت مگ دارید از گزینه تغییر سرویس شش ماهه هشت مگ رو بگیرید.نقل قول:
من سرویس یک ماهه میخوام، اون دو گزینه که حذف شده همزمان برام جالب بود چون من ماه به ماه سرویس میگیرم و هر ماه این مساله رو تقریبا دارم و کارم با ترافیک مدت دار و سوزوندن روزهای باقی مونده راه میفتاد.
این مخابرات چقدر دزد شده
مگه دانلود از سایت های دامنه ir ترافیک داخلی حساب نمیشه؟؟
من ده روز قبل از یک سایتی دانلود داشتم و تو پنل دیدم که داخلی محاسبه کرده
رو همین حساب با اطمینان از اینکه این سایت داخلی هست دیشب مجددا 30 گیگ از همون سایت دانلود کردم ولی در کمال تعجب دیدم 120 گیگ از حجم کم کرده و بین الملل حساب کرده در حالی که سرور دانلود همون سرور بوده و فیلترشکن هم فعال نبوده!
چطور میشه از اینها شکایت کرد؟
خیر نمیشه. تنها سایتهایی که در لیست سایتهای ترافیک داخلی وزارت هستند. برا پیدا کردن لیست سایتها به پست زیر مراجعه کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از سرعتم تو پیشگامان راضی هستم.با پهنای باند 8 سرعت تو IDM تا 1300 هم میرسه و نوسان سرعت بسیار کمی داره.اما به خاطر کم کردن حجم می خوام بیام سمت مخابرات.حالا سوالم اینه که تو طرح سرشار که پهنای باند پایه و تحویلی 8 هست،دیگه مثل پیشگامان افزایش سرعت نخواهم داشت؟
دیگه واقعا شورشو دراورده مخابرات
حجم سرویس سه ماهم سر دوماه تموم شده الان بخوام سرویس جدید بخرم میگه 117 هزارتومن باید بدی تا بتونی سرویس جدید بخری یا حجم بگیری تا روزات تموم بشه:mellow:
همه شرکتای adsl اینجورین یا مخابراته فقط ؟( من دوسه سال مبین نت داشتم خبر ندارم از وضع قبلا که اینجوری نبود!)
من که توی هر شرکتی بودم اینطوری نبوده ، فقط مخابرات این قانون مسخره رو داره، منم واس همین قانون سمت مخابرات نیومدمنقل قول:
منم مثل خودت پیشگامانی بودم از سرعت راضی بودم اما با کم کردن حجم تخلیه کردم ، میخواستم برم مخابرات که این قانون های مسخره مخابرات رو دیدم بیخیال شدم ، همین صفحه رو بخون ببین چه قانون های مسخره ای داره ، من الان داتک هستم راضی ام حجم خوبی میدهنقل قول:
سلام کسی این سرویس رو پیشنهاد میده ؟ پینگ خوبی داره ؟ واسه منطقه نبوت نارمک
این مبلغ ترافیک اضافه مصرف چیه که میاد رو فاکتور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:laughing::thumbsup::blink: