شما اول از پارس پیگیری کن ببین کی نامه درخواست رانژت رو فرستادن بعد بر اساس اون از مرکز مخابراتی تون پیگیری کن حداکثر مرکز باید 3 روز کاری رانژه کن اگر نکردن برو پیش رئیس مرکزنقل قول:
Printable View
شما اول از پارس پیگیری کن ببین کی نامه درخواست رانژت رو فرستادن بعد بر اساس اون از مرکز مخابراتی تون پیگیری کن حداکثر مرکز باید 3 روز کاری رانژه کن اگر نکردن برو پیش رئیس مرکزنقل قول:
دوستان به شما هم گیگ رایگان هدیه دادند؟ من فکر کنم گیگ اضافه شده برام :n04:
برای من دو گیگ اضافه شده
برای من هم 2 گیگ اضافه شده ولی تو سایتش دلیلش رو اعلام نکرده و تبلیغ نکرده
اين دو گيگ احتمالا به خاطر خرابكاري هايي هست كه اخيرن تو سيستمشون راه افتاده!
تا الان فكر ميكردم دزديه، ولي الان كه ميبينم دارن بي سر و صدا به همه 2 گيگ ميدن ميفهمم كه خرابكاري بوده!
جديدا دقت كردين به sent و received تون؟! پيشنهاد ميكنم حتما چك كنيد. به همون اندازه كه رسيو ميكنه، سند هم ميكنه! يعني مدتيه، هرقدر اينترتن استفاده كردين دو برابر حسابش كرده! اگه 1 گيگ خريدين، 500 مگ استفاده كردين و تموم شده!
من فكر ميكردم اين يه حقه ي جديده كه فقط تو شهر ما دارن اجراش ميكنن، ولي گويا سراسريه.
كم كم دارم به فكر شكايت از اين شركت عزيز و كلاه بردار ميوفتم.
من اين پست رو خواستم حذف كنم! پس گزينه ي حذفش كو؟!
نقل قول:
دوست عزيز من نزديك 3 ساله كه پارس آنلاينم، توي اين 3 سال اين اولين باريه كه دارن 2 گيگ اضافه ميكنن! اونم بي سر و صدا! از من ميشنوي تا وصل نشدي برو انصراف بده برو يه شركت ديگه! اينجا الان اوضاع بدجوري به هم ريخته س! سرعت خوبه، ولي تا تونستن دزديدن تو اين مدت. الانم 2 گيگ دادن كه نميدونم سر كي رو شيره بمالن. هر دم از اين بام بري مي رسد. منم بيست روز ديگه بيشتر به قراردادم نمونده، بعدش جمع ميكنم ميرم يه شركت ديگه.
واسه من هم دیشب دیدم 2 گیگ اضافه شده.البته یکی از اقواممون مشهدن.اونجا فعلا اضافه نکردن.دوستان مشهدی هم اعلام کنن ببینیم اضافه کردن یا نه.تازگیا حجم اینترنت من هم زود تموم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درسته!
برای من هم 3گیگ اضافه شده:n02:
دستشون درد نکنه میخواستم ترافیک بخرم نجاتم دادن:n02:
برای من 1.5 گیگ اضافه شده دوستان کسی میدونه جریان این اضافه کردن حجم چیه من 4 روز دیگه قراردادم تموم میشه بنظرتون این گیگ که اضافه کردن مثل گیگ هدیه به دوره بعد منتقل میشه یا میسوزه اگه میسوزه مصرفش کنم