توی قم روی آی پی ها یه تغییراتی انجام دادن درسته ؟
Printable View
توی قم روی آی پی ها یه تغییراتی انجام دادن درسته ؟
چه تغییراتی؟نقل قول:
تو رو خدا بگو من طاقتشو دارم
نکنه سرعتا رو میخوان کم کنن
راستش ما که همیشه همینجوری شارژ میکردیمنقل قول:
یعنی همیشه دو سه روز دیر تر شارژ میکردم
چند بار هم شد که خودشن زنگ زدن و اخطار کردن که شارژ نکنی خط از رانژه در میاد
منم همون موقع که شارژ میکردم تا نیم ساعت بعدش وصل میشد. نه احتیاج بود زنگ بزنم و نه هیچی دیگه. از همون روز هم شروع میشد دورم
امروز هم زنگ زدن که چرا شارژ نمیکنی فردا خطط از رانژه درمیاد:31:
منم گفتم به شما ربطی نداره. زیادی صحبت کنی میام شرکت هزینه رانژه و این یک ماهیی که اینترنتم بدون هیچ دلیلی قطع بوده رو میگیرم:31:
شماره شرکت شاتل در استان کرمانشاه چنده؟
با سپاس
تلفن: 0831،4210784نقل قول:
آدرس: کرمانشاه، بلوار طاقبستان، نبش کوچه116، پلاک2
سلام
آیا می شه از خود اتل مودم رو نگرفت و به جای اینکه برام ADSL را راه اندازی کنه خودم راه اندازی کنم؟
یه سئوال دیگه اینکه یه مودمی که lan دشته باشه و wireless هم داشته بشه رو بهم معرفی کنین؟
آیا همه مودم ها با شاتل می خونن؟
آره ميشه از خود اتل متل توتوله مودم رو نگرفت :31: حتماً هم همين كارو كنين چون خودشون گرون ميدن. بله خود شما مي تونين راه اندازي كنين ولي هزينه ي نصب رو ميگيرن :41:نقل قول:
نگم 100% مودم هاي وايلس ولي 90% رو ديگه مطمئنم كه لن دارن. مدل هاي وايرلس دار ايسوس رو بچه ها تعريف ميكردن.
همه ميخونه ولي هر شركتي يه سري مودم رو تحت پوشش قرار ميده كه با تجهيزاتشون تست كردن و همخوني داشته. شاتل هم يه سري رو ساپورت ميكنه كه از خودشون زنگ بزنين بپرسين بهتره. شما مودمي هم بگيرين كه شاتل قبول نداره به احتمال زياد به مشكل نمي خورين ولي اگه زنگ بزنين پشتيباني مودمتون رو بپرسن و تحت ساپورتشون نباشه ابراز تأسف ميكنن و گوشي رو قطع مي كنن :31:
نقل قول:
بله می تونید مودم رو از بیرون تهیه کنید ولی شاتل Linksys رو قبول نداره به بهانه اینکه با تجهیزاتشون که زاکسله سازگار نیست درصورتی که من تا ماه پیش که 9 ماه از این شرکت سرویس داشتم به هیچ مشکلی بر نخوردم جز اینکه خودشون سرعت شبانه رو میاوردن پایین و به مودم ربطی نداشت. نصب رو می توانید خودتون انجام بدید ولی در هر دو صورت پول راه اندازی رو میگیرند ازتون. پس اگر پول راه اندازی میدید بهتره خودشون زحمتش رو بکشند.
مودم زاکسل که شاتل میفروشه 59 تومن رو هم شما با همون گارانتی می تونید 45 تومن بخرید.
پس من چیکار کنم مبخام از اول مهر دوره ی جدیدم شروع بشه!؟نقل قول:
یعنی راهی نیست دوستان:41:؟؟؟؟
واقعا نمی دونم بهانه تراشیهای الکی کارمندای این شرکت واسه چیه. به من گفتن سیستمم اینجوری محاسبه میکنه و ما نمی تونیم تغییر ایجاد کنیم.حالا شما میخوای باز با نماینده فروش صحبت کن ببین چی میگه . یا اینکه 2 روز دیرتر به جای اینکه اینترنتی پرداخت کنی برو شرکت که همونجا اگر کم کرد ازت جلوشو بگیری و با مدیر فروش صحبت کنی هر جوری حساب کنی هزینه اون 2 روز میشه یک پانزدهم هیزینه نگهداری خط که همون آبونمان 1000 تومنی هستش.نقل قول: