سلام مال منم روی ای پی 5 پینگ عالیه ولی روی ای پی 2 خوب نیست مشکل اینه که بیشتر اوقات ای پیه 2 مگیره
Printable View
سلام مال منم روی ای پی 5 پینگ عالیه ولی روی ای پی 2 خوب نیست مشکل اینه که بیشتر اوقات ای پیه 2 مگیره
سلامنقل قول:
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاپار کجاست؟:n04:
سلام من اینترنتم رو اول روی مودم Dlink براش کانکشن ساختم
الان وقتی میخوام ببرم روی huawei همون مودمی که مخابرات داده بود نمیشه !!! چرا ؟ تو این مودم فقط چراغ ADSL روشنه ولی تو Dlink چراغ اینترنت هم روشنه
کار خاصی باید انجام بدیم که من ندادم ؟
باید زنگ بزنی به پشتیبانی مخابرات بهشون بگی که مودمت رو عوض کردی و ازشون بخوای تا MAC Address مودم جدید رو واسه خطت ثبت کنن تا بتونی وصل بشی.نقل قول:
خیلی ممنون از این که جوابمو دادینقل قول:
به منطقه مخابراتیمون باید زنگ بزنم یا 2020 ؟
قبلا روی ایم مودم اینترنت مخابرات بودا !!! الان روش مکس نت هست
به خود مکس نت نباید بگم ؟
به شرکتی که ازش اینترنت گرفتی زنگ بزن و بگو مک آدرس رو ریست کنننقل قول:
سلامنقل قول:
آقا ما این روشی که گفتی رو امتحان کردم خطم فقط تو حالت G.LITE نت برقرار می شه و بقیه حالت ها نت قطع می شه !!
من مشکل نویز ندارم مشکلم پینگ بالاست
+
امروز نتم رو تمدید کردم ماه پیش 12500 بود فکر کنم برای نامحدود ، ولی امروز 21500 تومان برای 128 نامحدود پرداخت کردم
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
آقا ما این روشی که گفتی رو امتحان کردم خطم فقط تو حالت G.LITE نت برقرار می شه و بقیه حالت ها نت قطع می شه !!
من مشکل نویز ندارم مشکلم پینگ بالاست
+
امروز نتم رو تمدید کردم ماه پیش 12500 بود فکر کنم برای نامحدود ، ولی امروز 21500 تومان برای 128 نامحدود پرداخت کردم
وضعیت خط من بحرانی شده نه ؟ snr خیلی داغونه ؟
Upstream max rate (kbit/s) 1198 Downstream max rate (kbit/s) 12012 Upstream line rate (kbit/s) 636 Downstream line rate (kbit/s) 6144 Line standard ADSL2+ Channel typeInterleaved Upstream SNR (dB) 24.1 Downstream SNR (dB) 16 Upstream line attenuation (dB) 21.5 Downstream line attenuation (dB) 34.5 Upstream output power (dBmV) 12.2 Downstream output power (dBmV) 19.4 Upstream Interleave Depth 2 Downstream Interleave Depth 64 Upstream CRC 0 Downstream CRC 0 Upstream FEC 0 Downstream FEC 116 Upstream HEC 0 Downstream HEC 0 Upstream Total Cell Count 5699 Downstream Total Cell Count 1277309 Upstream Interleave Delay 5 Downstream Interleave Delay 16
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با تیک فقط adsl 2 تغییری تو ریت ایجاد نشد
نیاز به ریستی چیزی هست آیا ؟ :n13: