دوستان واسه ساعت رایگان بهترین isp چی هس؟
نظر خودم رو صبانت و شاتل هس
Printable View
دوستان واسه ساعت رایگان بهترین isp چی هس؟
نظر خودم رو صبانت و شاتل هس
دوستان من طرح کمپین بهار تا بهار94 2M-5G (پس پرداخت)12ماهه+5گیگ ترافیک رایگان آشنای اول دارم امروز(21 اردیبهشت) کلا روزام تموم شده یک سال اما مثل هر ماه 10 گیگ شارژ کرده نتم وصله هنوز چه جوریاست؟
سلام
وایمکس ایرانسل یا وایمکس مبین نت بدرد بازی میخورن ؟ 4g ایرانسل چطور!!
تحت هیچ شرایطی به دلیل شلوغی خونمون نمیتونم از بینهایت اندیشه جایی برم
خط تلفونای محلمونم پره نمیتونم خط جدا بگیرم برا یه isp دیگه
اندیشه 24 ساعت تایم اوت داره
همشون افتضاحن ، 4G ایرانسل تقریبا میشه گفت بدک نیست به لحاظ پینگ و غیره به شرط اینکه سیگنال قوی داشته باشید دور 3G ایرانسل هم کاملا خط بکشید که به علت اینکه هر شهروند به لطف این نرم افزار های ارتباطی ! ازش استفاده میکنه و فاجعست کیفیت و ثباتش ، و گزینه دوم هم 3G همراه اول هستش که به شخصه تقریبا 6 ماه که ADSL نداشتم استفاده میکردم و خوب بود و پینگ روسیه 130 بود ! البته به شرط سیگنال خوبنقل قول:
اگر بخوایم از آشنای اول به تهران شکایت کنیم
کجا (کدوم سایت و لینک ) مراجعه کنیم؟ میدونم زیاد فرقی نمی کنه اما یه
تاثیر کوچولو داره .
طرح جدید آشنای آخر یک ساله دارم . مثلا سه مگه با یک تا 7 دانلود رایگان
تو ساعت رایگان سرعت از 130 بالاتر نمیره هر شبم بالغ بر 300 مگ حجم خوری
دارم .
پارسال شکایت کرده بودم یه خورده تاثیر داشت . از تهران بهم زنگ زده بودن
و گفتن ارجاع دادیم به بخش شکایات استان. از گلسار بهم زنگ زدن یکم باهاشونه
جر و بحث کردم بعد 15 روز تا آخر سال سرعت اوکی شد نسبتا
این جریان ترافیک هدیه به اعضای تلگرام مخابرات سر کاریه نه؟:n08::n08::n08:
نه مث این که واقعی بود :n09:نقل قول:
اندیشه بازهم افتضاح شده .بعد ازظهر قطع شده بود زنگ زدم 35 نفر تو صف انتظار پاسخگویی بودن! بندگان خدا پیج اینستاگرامشون رو هم مجبور شدن پرایوت کنن:n09:
نابود شدهنقل قول:
میترسم 4g ایرانسلم بگیرم همینجوری باشه
یگن از زیرساخته
دقیقا متاسف ام من هم چند مدتی هست متوجه ازبین رفتن راحت حجم و از طرفی کندی شدید صفحات وب هستم .چند سال باید این اینترنت با این شرایط تحمل کرد این شرکتا نت و به ما کیلویی می فروشن انگار رفتی 2 کیلو خیار بخری فرضا میشه 3.500 مغازه دار بهت میگه 3 کیلو میدم میشه 4 تومن!! نگاه این شرکتا کلا به همین شکل هست:n38:واقعا زبان قاصر هست...یعنی متوجه حجم بالای وب سایت ها نمیشن خیلی راحت:n34:نقل قول:
دیگه رقیبی هم اندیشه نداره راحت یک تازی می کنه