سرعت دانلودم با تورنت 90% اوقات رو ماکزیممه!نقل قول:
DNS رو نمیدونم چیه! :)
Printable View
سرعت دانلودم با تورنت 90% اوقات رو ماکزیممه!نقل قول:
DNS رو نمیدونم چیه! :)
نه با تورنتنقل قول:
با نرم افزارهای دانلود چه قدره؟
وضعیت امروز من ، سرویس 512 محدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز مشکل تایم اوت دارم:n29:
تو بازی انلاین(PSN) واقعا روی اعصابه :n27:
سرعت دانلود و پینگ خوبه ولی این تایم اوت داره دیوونم میکنه :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها معمولا چقدر طول میکشه تا اینترنتو وصل کنن من 4شنبه 2 هفته پیش درخواست دادم شنبه هم مخابراتم تخلیه شد دیگه باید حد اکثر هفته پیش وصل میکردن خود پشتیبانیش بهم زنگ زد گفت 5شنبه (هفته پیش) وصل میشه یوزر پس هم داد ولی هنوز وصل نشده خط هم رانژه نشده حالا فردا زنگ میزنم بهشون ولی بقیه شرکتا خیلی سریع تر وصل میکنن.
حالا این هیچی امروز با gprs رفتم تو پروفایل پارس آنلاین ببینم روز کم نکرده باشه که نکرده بود ولی حجمم از 4 گیگ که خریده بودم شده 6.25 گیگ یعنی2.25 گیگ اضافه شده که قبلا نبود یعنی پارس آنلاین همیشه ازین هدیه ها میده یا از دستشون در ررفته؟!
الان این پارس آنلاین منو گذاشت سر سه راهی نمیدونم بهش فش بدم یا واسش سلواط بفرسیتم
سلام من میخوام 256 محدود 2gb پارس آنلاین بگیرم... سرعت دانلودش معمولا چقدر هست ؟ 512 چطور ؟
مرسی
هدایا موقتی.نقل قول:
اره هر از گاهی از این هدایا میده
شما برای رانژه خط باید حتما برین مخابرات پیگیر باشین
در این یه مورد ربطی به پارس نداره..چون اگه اونا ارسال کرده باشن دیگه تمومه
شما حتما برید مخابرات محلتون بپرسید درخواست رانژه اومده یا نه
من یه بار سر این موضوع 1ماه الاف شدم :)
دوستان برای حل مشکلات پینگ و تایم اوت حتما چند بار مودمو ریستارت کنید
من خودم هر بار پینگم میره رو 300 400 با تک لینک کم و تایم اوت ریست میکنم حل میشه اگه نشد دوباره ریست میکنم اینقد ریست میکنم تا حل شه
حداقل واسه من جوابگو بوده
دانلود منجیر متغیره! بعضی وقتا ماکزیمم سرعت رو میده ، بعضی وقتا هم به زور 30% از سرعت نت استفاده میکنه! به سرور هم ربت نداره چون از اکانت پرمیوم استفاده میکنم و تا 10MB/s ساپورت میکنه!
نقل قول:دانلود منجیر متغیره! بعضی وقتا ماکزیمم سرعت رو میده ، بعضی وقتا هم به زور 30% از سرعت نت استفاده میکنه! به سرور هم ربت نداره چون از اکانت پرمیوم استفاده میکنم و تا 10MB/s ساپورت میکنه!
نقل قول:دانلود منجیر متغیره! بعضی وقتا ماکزیمم سرعت رو میده ، بعضی وقتا هم به زور 30% از سرعت نت استفاده میکنه! به سرور هم ربت نداره چون از اکانت پرمیوم استفاده میکنم و تا 10MB/s ساپورت میکنه!