نقل قول:
بله گفتم که تا 1 2 سال دیگه هک نمی شه .... نمیدنم شما ps3 داشتید یا نه چون اون زمان کلی به خاطر بالاتر بودن ورژن ps3 نتونستن هک کنن ( البته کم کم این مشکل تقریبا حل شد )
نمیدونم والا
Printable View
نقل قول:
بله گفتم که تا 1 2 سال دیگه هک نمی شه .... نمیدنم شما ps3 داشتید یا نه چون اون زمان کلی به خاطر بالاتر بودن ورژن ps3 نتونستن هک کنن ( البته کم کم این مشکل تقریبا حل شد )
نمیدونم والا
سلام.
آقا من امروز یه بیست گیگ خریدم.
دوتا فیلم دو گیگی یهو اومد رو پنجره دانلود من زدم دانلود نکنه.
بعد الان عینشو از حجمم کم کرده.
داستان چیه؟
- - - Updated - - -
سلام.
آقا من امروز یه بیست گیگ خریدم.
دوتا فیلم دو گیگی یهو اومد رو پنجره دانلود من زدم دانلود نکنه.
بعد الان عینشو از حجمم کم کرده.
داستان چیه؟
سلامنقل قول:
دلیال زیادی میتونه داشته باشه. مثلا من یه بار ویندوز اورجینال لپ تاپو ریکاوری کردم و یادم رفت اپدیت رو خاموش کنم. و تو یک روز 4 گیگم پرید.
یه بارم گوشیم تو شارژ یود و خودش برداشت هرچی اپلیکیشن تو گوشی بود از استور اپدیت کرد و 2 گیگ اینا پرید.
بهترین کار اینه هم واسه گوشی هم pc برنامه هایی مثل data monitoring رو نصب کنین که ریز به ریز معلوم میشه کدوم برنامه ها اینترنت مصرف کردن.
دلیل اخر هم میتونه حجم خوری خود اسیاتک باشه. تو این یه ماهی که اسیاتک دارم بدون اینکه مودم رو روشن یا خاموش کنم تا حالا حجمی نخورده .
خستمون کرد این آسیاشت! نمیدونم اینجا اینجوره فقط یا بقیه جاها همینطوره!
هر قن د شکی استفاده میکنم فایده نداره. کسی یه چیزه خوب که قطعی نداشته باشه سراغ داره؟
پ.خ کنه یا بگه بی زحمت
سرویسم شهاب هستش
خط من هفته قبل رو 10 مگ بود تو روز سرعت دانلود از سروز داخلی حدودا یک مگابایت بود خارجی دوربر 700 -800 تو تایم رایگان هم فرقی نداشت کلا حدودا 500-550 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه چند روزه خود بخود بردن خطم رو دو مگ سرعت هم کلا شبانه روزی رو 200-260 محدود شده سرور داخلی خارجی فرقی نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرخط وصل میکنم هم فرقی نمکنه
بهتین کار استفاده از افزونه هاست با یه کلیک آماده میشه hotspot کرک شدش آشغاله وصل نمیشه کنده ولی افزونش واسه کروم عالیه 5 سرور داره اگه واسه کل ویندوز میخای از vpnium استفاده کن کرکش هم سادست.نقل قول:
سلام دوستان لطفنسایتایی که دیتاسنترشون آسیاتکه رو بگید؟؟؟
ممنون
2 راه داری :نقل قول:
1- از آسیاتک شکایت کنی و پیگیر شی که پورتتو عوض کنن...
2- همزمان در عین شکایت از آسیاتک ، در سایت بازرسی مخابرات هم شکایت کن که بیان ببینن قضیه چیه!!
کیفیت نویز خطتت هم بالا رفته در تصویر اول خطت تا 12 مگ جواب میده اما در تصویر دوم 4 مگ بیشتر جواب نمیده اینجوری آسیاتک فقط میتونه یه اعلام خرابی خط برات به مخابرات ارسال کنه بقیه اش دست مخابراتهنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام آقا من یه هفته هست که شهاب گرفتم الان 6 گیگ الکی حجم کم کرده. رمز وایرلس هم عوض کردم ولی فایده نداشت
آپدیت اتوامتیک ویندوز هم غیرفعاله. واقعا نمیدونم دگ چکار کنم؟ 50 تومن پول دادم یه هفته ای 6 گیگش پرید
- - - Updated - - -
سلام آقا من یه هفته هست که شهاب گرفتم الان 6 گیگ الکی حجم کم کرده. رمز وایرلس هم عوض کردم ولی فایده نداشت
آپدیت اتوامتیک ویندوز هم غیرفعاله. واقعا نمیدونم دگ چکار کنم؟ 50 تومن پول دادم یه هفته ای 6 گیگش پرید