4گیگ باندل کینکت=480 تومننقل قول:
4 گیگ با درایو 9504=565 تومن
4 گیگ با درایو 0225=305 تومن
سجاد الان این آخری ه-ک نشده اگه ه-ک بشه قیمتش مثل یکی مونده به آخری میشه درصورتیکه دوتاشون یکین ،فقط یکی ه-ک میشه یکی فعلا نه
4گیگ باندل کینکت=480 تومننقل قول:
4 گیگ با درایو 9504=565 تومن
4 گیگ با درایو 0225=305 تومن
سجاد الان این آخری ه-ک نشده اگه ه-ک بشه قیمتش مثل یکی مونده به آخری میشه درصورتیکه دوتاشون یکین ،فقط یکی ه-ک میشه یکی فعلا نه
امید جون منظورم انحصار ms بود !نقل قول:
پوریا مترو 2033 کجا انحصاریه 360ه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما درمورد کیس اسلیم.فکر نکنم مخلفات 360 قدیمی ها توی اسلیم جا بگیره
از نظر گرافیک که فوق العاده بود ( فکر کنم تسلیشن توش استفاده شده ) !!نقل قول:
این Metro 2033 رو خوب اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا بازی زیبایی بود !!
ولی با دوتا مورد اصلا حال نکردم : :13:
1. تیر طی انجام بازی کم میده
2. دشمن ها مزخرف
پدرخوانده 2 واقعا مزخرف بود !! ( بر عکس نسخه1 )نقل قول:
Red Dead Redemption
The Godfather 2
سوم شخص هست مثل جی تی آی هم آزادی عمل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Castelvania هم بازی خیلی خوبی هست !نقل قول:
میلاد دادا بازی های سوم شخص خوب تقریبا اینا هستن :
Assassin's Creed: Brotherhood
Dante's Inferno
Dark Sector
Fable III
Just Cause 2
Ninja Gaiden II
Ninja Blade
Vanquish
توی مترو (نسخه کنسولی ) تسلیشن وجود نداشت. حتی توی نسخه PCش هم دست و پا شکسته ازین تکنیک استفاده شده بود!نقل قول:
مترو فقط یه نکته مثبت داشت اونم گرافیکش بود! که البته توی نسخه کنسولی این نکته مثبت هم یه جورایی وجود نداشت !
حالا تیراش که خب طبیعی بود !! شرایط بازی جوری بود که مهمات واقعا وجودشون حیاتی بود .نقل قول:
ولی دشمناش رو موافقم زیاد جالب نبودن .
ولی شهاب روند تکاملی داستان بازی خیلی به دل من نشست نمیدونم چرا ولی فوق العاده با بازی حال کردمنقل قول:
آقا من یه نگاهی به تسلیشن انداختم ولی متوجه فرقش نشدم !نقل قول:
بیشتر به خطای دید بر میگرده گویا !
کسی تصویر های مقایسه ای داره ما ببینیم دوزاریمون بیوفته ؟ :11:
والا میلاد اون اولاکه بازی اومده بود خیلی بحث داغ بود که بازی نسخه PC فوق العاده بهتر از نسخه کنسول ساخته شده و همه اینو قبول داشتن ولی من خودم به شخصه مقایسه ای ندیدم که درست نشون بده فرقشون چیه !!نقل قول:
اصلا xbox360 از تسلیشن و دایرتکس پشتیبانی میکنه ؟ :31:نقل قول:
توی مترو (نسخه کنسولی ) تسلیشن وجود نداشت. حتی توی نسخه PCش هم دست و پا شکسته ازین تکنیک استفاده شده بود!
مترو فقط یه نکته مثبت داشت اونم گرافیکش بود! که البته توی نسخه کنسولی این نکته مثبت هم یه جورایی وجود نداشت !
------
برای مشاهده قدرت گرافیکش هم که روی PC یه سیستم غول میخواد !
دشمن ها که دیگه ... :2:نقل قول:
حالا تیراش که خب طبیعی بود !! شرایط بازی جوری بود که مهمات واقعا وجودشون حیاتی بود .
ولی دشمناش رو موافقم زیاد جالب نبودن .
بچه ها این تسلیشن چیه ؟ :دي
انگلیسیش رو می نویسین ؟ :دي
اصلا من نمی تونم بخونمش ! :دي
بفرمایید ، اینجا شهاب عزیز توضیحات لازم رو دادن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475418
tessellationنقل قول:
---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
من هم فرقش رو نفهمیدم !نقل قول:
نقل قول:
دایرکت X اصلا مال مایکروسافت هست و روی کنسولش هم هست و برای همینه که 360 بازی های مالتی رو بهتر اجرا میکنه .