خوب ، شاید هنوز رسمی اعلام نکردن !!!
چون که طرح ها رو هم اعلام کردن در کدی که بالا گفتم !
ولی هنوز به طور رسمی اعلام نکردن در هیچ جایی !
خوب ، شاید هنوز رسمی اعلام نکردن !!!
چون که طرح ها رو هم اعلام کردن در کدی که بالا گفتم !
ولی هنوز به طور رسمی اعلام نکردن در هیچ جایی !
خیلی بد بود اون چند روز باز دیروز و امروز درست شده ولی باز اس ام اس ها دیر میرسه خیلی دیرنقل قول:
این هم شارژ الکترونیکی ایرانسل که با استفاده از اون می توننید سیم کارت خود را به مقدار 2 هزار تومان هم شارژ کنید.
کد:http://irancell.ir/Layer2/?id=151
خوب عزیز هنوز که اعلام نشده هیچی!!!نقل قول:
فعلا شما میتونی با همون قیمت 75 هزار تومن بخری سیمکارتت را یا با 60هزار تومن سیمکارتت را دائمی کنی
من زنگ زدم 140 گفت که همون تعرفه های سابقن....نقل قول:
الان هم که چک کنید میبینید که برگشته به حالت سابق....
برای من هم همون قدیمه
ولی برای دوستم جدیده
سلام
بابا من ديگه واقعا دارم عصبي ميشم
اين خط 0919 همراه اول ديگه شورش رو در اورده
از ايرانسل sms كه ميدي با اين كه delivery مياد نميرسه
از اون ور sms كه ميدن خدا ميدونه چندتا ازش مياد
هم اعتباري هم دايمي همراه اول
48 ساعت پيش يك sms دادن به من تا الان حدود 20 تا ازش اومده
راستي اين sms ها كه هي مياد از حساب طرف كم ميشه ؟ يا فقط هي ارسال ميشه
ممنون
Ba mobile hastam
na az hesab kam nemikone
irancell ke intorie !
khob yani gharare bahar gerun beshe! Rasmi ke elam konan tamumeنقل قول:
hame amade bashid! Age barnamashun taghir nakone
@mobile
آقا من اینکارو کردم نشد.نقل قول:
گوشیمم N95 ، وقتی میخواد وصل بشه باید نوع شبکه رو براش تایین کنم. چیه باید باشه؟
در تنظیمات دستیش برو
و قسمت اکسس پوینت نیم رو بزن mtnirancell جای یوزرنیم و پسورد رو هم خالی بزار و بعد OK بزن.
كسي جواب اين سوال من رو نميدونه ؟نقل قول:
چند روز پيش از tv شنيدم كه اين وضعيت هزينه سنگيني به همراه اول وارد كردهنقل قول:
و هيچ هزينه اضافي به مشترك وارد نميكنه و ايراد از سيستم انتظار همراه اول هست
اونا كه گفتن هزينه همون يكبار فقط براي مشترك ميفته
من که دیگه در مورد طرح های بهاری امیدم رو از دست دادم .کسی خبری از طرح های بهاری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.......... Please Waitنقل قول:
من که دیگه در مورد طرح های بهاری امیدم رو از دست دادم .کسی خبری از طرح های بهاری نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اطلاعات اولیه تعرفه طرح طلایی 2 ستاره (دائمی) ویژه ی بهار
پیام کوتاه بین خطوط ایرانسل 10 ریال
پیام کوتاه بین سایر خطوط 80 ریال
مکالمه بین خطوط ایرانسل 9 ریال/دقیقه
توجه: این اطلاعات اولیه هستند و ممکنه کاملا" صحیح نباشند. *
جشنواره شگفتی ها
تا این حد اطلاع داده شده که اولا سیم کارت ها گران خواهند شد و ثانیا اسم جشنواره شگفتی ها می باشد.
سلام
اقا چطوری میشه از طریق کامپیوتر رفت اینترنت (با gprs ایرانسل) ؟
گوشیم n70 هست ... با گوشی میرم اینترنت اما با کامپیوتر نمی دونم چطوریه
ممنون میشم توضیح بدید :11:
کاری نداره
برنامه نوکیا پیسی سویت نصب کن و از قسمت connect to internet راحت می تونید به اینترنت وصل بشید.
بچه ها من دو تا سوال داشتم از شما ایرانسلی ها فقط خواهشا دقیق جواب بدین .
چند وقت پیش تو اهواز که می خواستم سیمکارت اعتباری بخرم یارو بهم گفت با این قیمت ( 15 هزار تومان ) پیدا نمیشه اگرم باشه لااقل هفتاد تومن هست . این حقیقت داره ؟؟؟
دومین سوال اینکه اینترنت ایرانسل واقعا تا چه بردی رو جواب می ده و اگه نزدیک دکل باشی سرعت چنده یا در ماکزیمم برد bts باشی چه سرعتی داره ؟؟؟ ضمنا اگر در حال حرکت تو ماشین باشی سرعتش کم نمیشه و اگه تو جاده با سرعت صد تا بری اصلا جواب می ده؟؟
خیِِیییلی ممنونم !!
در مورد سوال اولت باید بگم که دروغ گفته....نقل قول:
بگری پیدا میکنی با قیمت 15 تومن
در مورد سوال دوم علاوه بر آنتن دهی به گوشیت هم بستگی داره....ولی معمولا سرعتش درحد دایال آپه و اینکه اگه خیلی بهت حال بده میتونی با سرعت 10 کیلو دانلود داشته باشی.....
اما در حال حرکت را نمیدونم
دوستان هركي اطلاعات نسبتا دقيقي از طرح هاي بهار داره لطفا بگه . كي قراره طرح بذارن ؟ اصلا ميذارن ؟ SMS ها مجانيه يا خيلي ارزون ؟
ممنون ميشن اگه جواب بدين
خوب معلومه دروغ گفتننقل قول:
مطمئن باش از حساب طرف کم میشه
اگه راست میگن یه کد بزارن که ما ببینیم چه قدر از حسابمون کم میشه
مثل ایرانسل که *130*1# رو میزنی حسابت رو نشون میده
عزيزنقل قول:
خبري باشه و رسمي باشه رو سايتش اعلام ميشه
تا وقتي هم رسمي نيس ما هر چي بگيم كشكه.
پ.ن.
هر وقت خبري شد اين صفحه پر ميشه :
کد:http://www.irancell.ir/Layer2/?id=190
سلام
برای تکمیل ثبت نام حتما باید به محل خرید مراجعه کنیم؟نمیشه به یه نمایندگیه دیگه مراجعه کرد؟
اینترنتی میشه؟
هزینه راه اندازی این طرح چقدره ؟؟؟نقل قول:
Gprs قیمتاش معلوم نیست ؟؟؟
هنوز معلوم نیست !!نقل قول:
هزینه راه اندازی این طرح چقدره ؟؟؟
Gprs قیمتاش معلوم نیست ؟؟؟
تست شده در هنگام حرکت انتن هم خوب داشته باشی سرعت خوب بهت جواب میده! اینو توی قطار هم تست کردم !!! و هنگامی که سوار ماشینم کار می کنم به محض اینکه انتن کم بشه یعنی مثلا 2 تا انتن بده.... سرعت میاد پایین..نقل قول:
اگه نزدیک دکل باشی سرعت چنده یا در ماکزیمم برد bts باشی چه سرعتی داره ؟؟؟ ضمنا اگر در حال حرکت تو ماشین باشی سرعتش کم نمیشه و اگه تو جاده با سرعت صد تا بری اصلا جواب می ده؟؟
خیِِیییلی ممنونم !!
چرا میشه !نقل قول:
اصلا این چه کاریه خودت زنگ بزن تکمیلش کن !
يه پيشنهاد : شما به ساعت ارسال sms هاي تكراري دقت كنيد مي بينيد كه هر چه قدر sms تكراري از طرف مقابل بهتون بصورت خودبخود ارسال ميشه همه در همون ساعت دقيقه و ثانيه اي هست كه طرف مقابل براي اولين بار ارسال كرد پس به نظر من هم عاقلانه اين هست كه سيستم همون يه بار رو حساب ميكنه ..... شايد هم اينطور نباشه اين نظر منه :11:نقل قول:
نقل قول:
اين تنظيمات مخصوص سيم كارتهاي ايرانسل دولتي هستش ماله من اعتباريه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان شما گفتي سيم كارتت 4 ماهه اينترنت نداره آخه مال من از اول لين مشكل رو داشت همونطور كه گفتم اولش وصل شد ولي بعدش همش اين مشكلو داره POCKET DATA IS NOT AVALABLE
من چي كار كنم آخه ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههه
جدي؟نقل قول:
در ضمن شنیدم قراره که ایرانسل گرون بشه سیم کارتهاش ! بعضی ها هم میگن گرونتر شده مخصوص daemi ... !
نميدونين چند شده دائمي؟
ونقل قول:
چنرد روز پيش يه sms از ايرانسل واسه سيم كارته ايرانسلم اوم كه توش نوشته بود
طرح زمستاني قرمز شما هماكنون فعال و در حساب شما اكتيو ميباشد.وتا چند روز ديگر به طرح "نميدونم چيچيه"ثانيه اي تبديل ميشه.وموجدي شما در حساب 6000 ريال افزايش ميابد"
من فكر ميكنم طرحي جديد واسه تشكر از افرادي كه تو زمستان طرح زمستاني رو فعال كردن هستش و طبق اون مكالمات به طور ثانيه اي حساب خواهد شد.
درست حدث زدم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد طرح هاي بهاري و كد و مزاياي اونها اگه ميشه توضيح بدين ممنون ميشم
ممنون دوست من ولي در مورد اين چي ميگي :نقل قول:
در تاريخ 2008/04/02 ساعت 04:16 صبح اين اسم ام اس از 11138585 به ايرانسل من اومد كه نوشته بود :
دوره طرح تشويقيه شما تمام شده و تعرفه تان به طرح پايه برگشته است.براي انتخاب مجدد طرح تشويقي به منوي #7*140* مراجعه كنيد.
نقل قول:
سلام داداش :11:
با شروع طرح ها سیم کارت ها گران خواهد شد ! مثل اول !
نقل قول:
گلم
درست الا شما برید طرح قرمز رو دوباره انتخاب کنید بعد از چند لحظه پیغام میاد که میگه امکان پذیر نیستش تا وقتی که طرح های بهاری بیاد :11:
يكي از بچه ها هم Ehsan Base بود فكر كنم همين مشكل رو داشت در مورد پست شماره 9355 دارم حرفف ميزنم
نقل قول:
والا من دقیق الا نفهمیدم مشکل شما چی هستش ؟
ولی اگه خیلی اورژانسی هستش توصیه می کنم به 130 تماس بگیرید
یه نکته ی اخلاقی
امروز منو از طرحی که 10 روز داشتم انداخت بیرون و قرار بود به گفته ی خودش 400 تومن رو پس بده
که به گفته ی مهدی زیاد امیدوارش نباشیم....
بله 400 تومن به حساب بنده برگشت داده نشده :دی
نقل قول:
سلام دوست من منم 95 دارم و اولش وصل ميشدم به راحتي باسيم كارته ديگه هم وصل شدم ولي سيم كارت خودم نمي دونم چه خاكي تو سرش ريخته وصل نميشه.شما اين تنظيماتو بذار ببين وصل ميشه؟
نقل قول:
ديوانگي به حد جنون رسيده ديگه
به کجا زنگ بزنم؟نقل قول: