آقا دمت گرم فقط یه مشکل دیگه سایت اون سروره شده مین پیجم هر کاری میکنم اون اول تو فایر فاکس باز میشه پیج جدید میخوام باز کنم اون باز میشه لامصبا به فایر فاکس رحم نکردننقل قول:
Printable View
آقا دمت گرم فقط یه مشکل دیگه سایت اون سروره شده مین پیجم هر کاری میکنم اون اول تو فایر فاکس باز میشه پیج جدید میخوام باز کنم اون باز میشه لامصبا به فایر فاکس رحم نکردننقل قول:
احتمالا موقع نصب sxe دقت نکردی که اخرش تیک Home page رو برداری...
مشکل نداره اون برو تو تنظیمات فایرفاکس عوضش کن :n02:
آقا اینجا دکمه تشکر نداره اسمت هم نمیدونم ولی خلاصه که دمت گرم
پایین نام شخص سمت راست علامت شبیه لایک چیز بوک یا بی:n02:خ خودمونهنقل قول:
این تاپیک دکمه تشکر نداشت تازه براش وصل کردن :n02:
سلام
اقا من کانتر 1.6 رو دانلود کردم، حالا می خوام آفلاین با (بات) بازی کنم، اما تو کنسول وقتی میزنم bot_add_ct یا bot_add_t هیچی نمیاد !!
باید پچ دانلود کنم ؟ چه پچی ؟؟
باید بات داشته باشه تا بشه اضافه کرد
پچ 23 خودش داره بات ها رو ولی جدا هم میتونی بگیری ولی پچ بهتره
سلام
آقا ما دو تا لبتاب رو میخوایم شبکه کنیم تحت شبکه ی وایرلس برای بازی کانتر . . .
آموزش های اینترنتی رو انجام میدیم و حتی آی پی های دستی هم تنظیم کردیم انتی ویروس ها رو غیر فعال کردیم تا اینکه متاسفانه ب جایی نرسیدیم
کسی میتونه کمکمون کنه؟؟پلییزز عایا؟؟
چیز خاصی نداره فقط باید سیستم ها با هم شبکه باشند! مشکل شما احتمالا تو خود شبکه کردن هست وگرنه اگر تو یکی سرور بزنید تو اون یکی از تب Lan میتونید ببینید سرور ساخته شده رو
حالا مگه روش شبکه کردن چجوریه و احتمالا مشکل ما کجاس؟؟نقل قول:
مگه از طریق ad-hoc شبکه نمیشه؟؟
برا شبکه کردن کلی اموزش هست تو نت و تو همین فروم اونها رو بخون مطلبش زیاده دیگه اینجا نمیشه گفت همه رو
تو ویندوز 7 و 8 امنیت رفته بالاتر و بصورت پیشفرض سیستم ها به هم دیگه دسترسی ندارن و باید تو تنظیمات فیکس بشه
وقتی سیستم ها شبکه بشن کانتر چیزی برای انجام دادن نداره
ممنون ک وقت میزاری میثم جان ولی من تازه کارم از طرفی هم خیلی تلاش کردم نتونستم//حداقل یه لینک بهم بده . . .مرسی فدات شم:n01:نقل قول:
دوستت دارم خیلی زیاد ب چشماتم خیلی میاد:n12::n06:
جیگر :دی میگم انجام بدی که یاد بگیری تو همین فروم برو تو تالار شبکه و اینترنت اموزش های زیادی هست با شکل من الان نمیتونم ادرس بدم اینطوری اونم از صفر!
مطلبی که میخوای اونجا کامل و واضح هست
از سرچ هم میتونی استفاده کنی
درود خدمت دوستان
کانتر رو در ویندوز 8 نمیتونم انلاین بازی کنم یعنی همه چی رو درست نصب کردم
وقتی نرم افزار انتی چیت رو نصب میکنم بعد وارد بازی میشه از بازی میپره بیرون بدون هیچ اروری.یعنی اصلا نمیذاره بازی بالا بیاد
این نشکل رو با ویندوز7 نداشتم
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
sxe رو با ادمین بالا بیارید
اگر فایروال دارید مطمئن شید هم بازی هم انتی چیت به اینترنت دسترسی دارند و trust هستند
اون کار رو هم کردم ولی بازم نمیشه
نمیدونم چشه
سلام دوستان خسته نباشید
من دنبال سرورهای کانتر کربن هستم هرچی دنباتش میگردم پیدا نمیشه لطفا اگه چند سرور رو به من بدین ممنون میشم:n02:
اگه میشه زودتر جواب منو بدین مرسی
سلام من کانتر سورس بازی می کنم.
اینترنت Wi-Fi دارم با با سیم شبکه وصل شدم. تازگی ها می خوام کانتر بازی کنم PInG سری می ره بالا . ولی با لپ تاب می رم راحت می شه بازی کرد . چرا ؟!
پینگ درواقع کیفیت هست که به احتمال زیاد موقعی که شما با سیستم وصل میشی یه برنامه میاد و شروع میکنه به مصرف نت و باعث میشه کیفیت بیاد پایین و به قولی یه قسمتی از خط رو بگیره ولی تو لپتاپ اینطور نباشه
نرم افزار های کنترل پهنای باند زیاد هستند تو فروم سر بزنید یا بپرسید تو قسمت مخصوص
می شه یه نرم افزار بدین که بفهمم از کجا داره اینترنت استفاده می شه
ممنون
خیلی ها هستن مثل dwmeter و یه سری دیگه که اسم هاشون خیلی یادم نیست سرچ بزنید تو گوگل یا بپرسید توی فروم نرم افزار های بهترشم هستن
دوستان چطوره یه کلن با اجازه مدیران سایت تشکیل بدیم :n05:
:دی ثبت رسمی که نمیخوای بکنی البته بعضی سایت ها تلاش کردن تو ایران به عنوان مرجع کار کنن ولی تنها کارشون این بود که خدا تومن پول بگیرن به ازای هر نفر تا یه مچ الکی راه بندازن بین 2 کلن و یه پولی بزنن بر جیب مبارک غیر از اون کاری نکردن
شما اگر طلبه هستی اعضات رو جمع کن و اسم انتخاب کن که فایده و مزایایی نداره و شناخته نمیشی مگر اینکه با تیم های بزرگ ایران مسابقه بدی یعنی با اون خبره هایی که ما از نزدیک میدیدیم خوف میکردیم... :n02:
در کل عمل بیهوده ای هست در ایران بخصــــوص بصورت انلاین وگرنه تو گیم نت ها کلن های قدری پیدا میشه
همین چند وقت پیش تو یه گیم نت تو شهر ما (همدان) مچ بوده ظاهرا از غرب کشور هر کلن 150ت ورودی سطحشم میگن شدید بالا بوده که هیچوقت تو انلاین اصلا امکان برگذاریش هم نیست!!! :n01:
سلام به همه
من میخوام یه سرور کانتر استریک راه بندازم برای چند تا از بچه ها شبا بشینیم بازی کنیم
اما نمیدونم چطوری کسی هست به ما کمکنه
ممنون میشم!
vps میخواد یا همون سرور مجازی
باید سرور روش نصب شه بعدش پلاگین میخواد و کانفیگ که کار خیلی سختیه
همین سرورهایی که الان هستن میفروشننقل قول:
سلام
من کانتر 1.6 نصب کردم + پچ +sXe Injected
ولی هیچ سروری پیدا نمیکنه نمیتونم انلاین بازی کنم
خواهشن راهنمایی کنیید متشکر میشم 5 ساعته اعصابمو خرد کرد هر کاری میکنم نمیشه چند تا پچ دیگه هم دانلود کردم بازم نشد
ویندوز من xP هستش
برای چی آی پی سرور ها رو وارد نمی کنید به صورت دستی ؟ (در قسمت Favorite می شد این کارو کرد تا جایی که یادمه)نقل قول:
[QUOTE=Arrowtic;7641127]برای چی آی پی سرور ها رو وارد نمی کنید به صورت دستی ؟ (در قسمت Favorite می شد این کارو کرد تا جایی که یادمه)[/QUOTE
مرسی از جوابت درست شد ولی وقتی وارد بازی میشم هنگ میکنه میاد بیروون اروور میده
با سلام
من سیستم رو تازه ارتقا دادم
از سی پی ییو اینتل به ای ام دی
مادر برد گیگا به اسمارت
و 2 تا رم 1 دی دی آر 1 به یه رم 4
تمامی قطعاتی که داشتم مال 4 یا 5 سال پیش بود
حالا که یه ویندوز 7 64 بیتی نصب می کنم نسخه پروفشنال
تصویر کانتر پرش داره و بعد یه مدت که تو فایند سرور یا آپشن بمونی ارور می ده و از برنامه خارج می شه
نسخه کانترت رو هم اپدیت کن خب :دی90% مشکلات همه از اونجاس که میخوان نسخه ویندوز 97 رو روی ویندوز 7 و 8 و از فردا 9 و... اجرا کنن خب نمیشه که! اگرچه نسخه من مشکل نداشت ولی بهترش هم اومده میتونید بگیرید cswarzone.com سازگار با همه. بهترین.
یادم رف تبگم با 3 تا cs مختلف تست کردم :(نقل قول:
دوستان ببخشید
من به تازگی می خوام از انتی چیت UCP استفاده کنم
ولی وقتی که می خوام اجراش کنم این ارور رو میده
Unable to load Steam_orig.dll. Please edit or comment out SteamDll value in rev.ini
خواستم ببینم مشکل از کجاست
ممنون میشم پاسخ بدید.
سلام کسی پچ کانتر 1.7 داره ؟ تو گوگل گشتم پیدا نکردم البته به لطف بعضیا تمام سایتای خارجی فیلتره
یه لینک بدید لطفن
نسخه سازگار باucp میخواینقل قول:
از cswarzone.com بگیر
پچ؟ 1.7 خودش یه نسخه جداست که طرفدار هم نداره زیاد... سرچ انگلیسی بزنید حتما میاد اگر چیزی باشهنقل قول:
مهم نیست شما اینی که گفتم رو بگیر بدون هیچ کاری سازگاره خودشنقل قول:
در واقع یه تک فایل جدا هم گذاشته تو همون صفحه دانلود مخصوص ویندوز 8 و یک نسخه که البته برای خودم که 8 دارم بدون اون فایل اضافه هه اجرا میشه...
عزیز از همون نسخه رو دارم دقیقا ولی بازم این مشکل رو دارمنقل قول:
راستی نیک شما تو کانتر چیه عزیز؟
این ارور مربوط میشه یه server browser که چند ساله سالمه و مشکل نداشته مگر اینکه خود شما دستکاریش کرده باشی یا فایل ها رو اشتباهه خراب کرده باشی یا... پچ نباید روی نسخه زده بشه !! شما یحتمل برداشتی این کار رو کردی و فایل خراب شده
یکبار پاک کن و دوباره با ADMIN نصب کن و با ادمین اجرا کن مشکل نباید داشته باشه
بعلاوه تو سایت نوشته که یک فایل اصلاحی هست برای کسایی که مشکل دارن تو اجرا (مثلا تو وین 8) شما اونو تست کردی؟ فایلش دقیقا همین فایلیه که از شما مشکل میگیره :دی اینو که دیگه نباید بگم تو سایت خودش زیر لینک دانلود با فونت بزرگ نوشته!
والا من هیچ پچی روش نصب نکردمنقل قول:
عزیز من با استیم مشکل دارم تو سایت زده hwpatcher.dll !
البته اینم دانلود کردم هیچ تفاوتی نکرد چون من ویندوز 7
تو سایتای خارجی رفتم دنبالش اونایی که با steam orig مشکل داشتن نفهمیدم چطوری مشکلشون حل شد :|
ولی اونایی که با steam مشکل داشتن نوشته بودن باید ادرس محل نصب بازی رو در فایل rev.ini پشت steam.dll اضافه کنی
که من اینکارم کردم و دیگه ارور نداد ولی وارد بازی هم نشد !
البته میگم این راه برای استیم بود ولی مشکل من steam orig
میدونم پچ خودش جداست گفتم که تو گوگل download pach Counter Strike 1.7 سرچ کن اگه یه سایته فیلتر نشده پیدا کردی جایزه داری :n02:
نمیدونم اینا دیگه واسه چی فیلتر شدن :n27: